“Nova Max, Nova Series και Grand Nostalgia” έρχονται σύντομα από την United Media στην Σλαβόφωνη αγορά της EON TV!


Η United Media, η κορυφαία εταιρεία πολυμέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγκαινιάζει από τις 28 Οκτωβρίου τρία νέα καλωδιακά κανάλια “Nova Max, Nova Series και Grand Nostalgia”, στην Σλαβόφωνη αγορά της EON TV
!
Nicolas A.
Η United Media εγκαινιάζει τρία νέα τηλεοπτικά κανάλια
Η United Media, η κορυφαία εταιρεία πολυμέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγκαινιάζει τρία νέα καλωδιακά κανάλια από τις 28 Οκτωβρίου: Nova Max, Nova Series και Grand Nostalgia. Οι μεγαλύτερες υπερπαραγωγές, τα αξέχαστα κλασικά, οι εγχώριες σειρές με τις περισσότερες προβολές και τα καλύτερα μουσικά προγράμματα θα βρείτε στην προσφορά νέων τηλεοπτικών καναλιών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις πλατφόρμες "EON TV, Total TV και D3" στο SBB στη Σερβία, καθώς και στον πάροχο Telemach + EON TV στο Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Το κανάλι "Nova MAX" προορίζεται για τους λάτρεις των ταινιών και των σειρών των μεγαλύτερων παραγωγών του κόσμου – Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros και πολλών άλλων. Ανεξάρτητα από το αν είστε λάτρης των ρομαντικών κωμωδιών, των θρίλερ, της επιστημονικής φαντασίας, του δράματος ή του τρόμου, μπορείτε να βρείτε μια ταινία για εσάς στο νέο κανάλι.
Ξεκινώντας, μερικοί από τους τίτλους που ετοιμάσαμε είναι οι σειρές Χάρι Πότερ, Φανταστικά Ζώα, Ο Θρύλος του Ταρζάν, Σπάιντερ-Μαν, Γυναίκα Wonder, Λάρα Κροφτ, Justice League. Για τους λάτρεις των ρομαντικών ταινιών, υπάρχει η θρυλική σειρά για την Bridget Jones, το μιούζικαλ Mamma Mia και το The Apprentice, ενώ τα ακόλουθα κλασικά περιμένουν όσους προτιμούν τις ταινίες δράσης: Lethal Weapon, Die Hard, Mad Max. Οι θαυμαστές των ταινιών τρόμου δεν έχουν ξεχαστεί: έτσι θα υπάρχει κάτι για αυτούς στο πρόγραμμα του προγράμματος: Zombieland, Carrie, Halloween, IT…
Εκτός από τις παγκόσμιες υπερπαραγωγές, το κανάλι “Nova Max” θα προσφέρει στους τηλεθεατές τις επιτυχημένες σειρές “Boys from Manhattan, Victoria, Pan Am, Fargo” και πολλές άλλες.

Στο κανάλι “Nova Series”, κάνουμε πρεμιέρα την τηλενουβέλα “Golden Palace”, μια ιστορία για την αγάπη μιας χωριανής και ενός νεαρού πλουσίου που αναπτύσσεται από το πάθος για τη μουσική. Από την πρώτη συνάντηση αναπτύσσονται έντονα συναισθήματα μεταξύ τους, που θα τους οδηγήσουν και τους δύο στον απώτερο στόχο – όχι μόνο να βρουν την αληθινή αγάπη, αλλά και να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εμπόδια στο δρόμο.
Εκτός από την πρεμιέρα αυτής της σειράς, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τουρκική δραματική σειρά δράσης «The Pit», που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας της μαφίας Kočovali, καθώς και τις τηλενουβέλες «Ambassador's Daughter» και «Two Kingdoms». ". Το “Nova Series” θα υπενθυμίσει επίσης στους θεατές τις καλύτερες σειρές εγχώριας παραγωγής: “Shadows over the Balkans, My Father's Killers, Branded on Court, Alexander of Yugoslavia, On Therapy, καθώς και τις κωμωδίες Crazy, Confused, Normal, Hilmija's Inn, Neighbors Forever, Τα καλύτερα χρόνια”.

Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, υπάρχει το κανάλι “Grand Nostalgia”. Εκτός από τις μουσικές επιτυχίες, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της Grand παραγωγής: “Grand Stars, It's Never Too Late, Some New Kids, A Song for the Soul, Grand Parade. Θα μεταδώσουμε επίσης το VIP Chef show και το IDJ Show”.

Η United Media δραστηριοποιείται σε οκτώ χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει έξι εθνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, περισσότερα από 55 καλωδιακά κανάλια, ανάμεσα τους τα premium κανάλια “novasports και novacinema”, αλλά και τα συμπαθητικά FTA μουσικά κανάλια “The Voice BG και Magic TV BG”, 28 πύλες (ιστότοποι), πέντε ραδιοφωνικούς σταθμούς και έξι έντυπες εκδόσεις.