Η Vevo λανσάρει τα Fast Live Music Video κανάλια στο Plex Worldwide...

Η σειρά 24/7 Fast γραμμικών μουσικών καναλιών της Vevo είναι πλέον διαθέσιμη σε εκατομμύρια χρήστες της AVoD πλατφόρμας Plex σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και το Μεξικό...
Η Vevo, το κορυφαίο δίκτυο Fast γραμμικών μουσικών καναλιών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται πλέον με τη δωρεάν παγκόσμια πλατφόρμα ροής Plex, για την έναρξη πολλών καναλιών ροής που διαθέτουν γραμμικό προγραμματισμό μουσικών βίντεο 24/7. Η συνεργασία φέρνει το περιεχόμενο Vevo στην πλατφόρμα Plex, την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Μεξικό. Το Plex είναι προσβάσιμο σε smartphone, tablet, smart TV, συσκευές ροής, κονσόλες παιχνιδιών, προσωπικούς υπολογιστές και προγράμματα περιήγησης ιστού.
«Η τεχνογνωσία της Vevo στα μουσικά βίντεο και η επιτυχία της τελευταίας δεκαετίας μάς έχουν καταφέρει να πετύχουμε συμφωνίες γραμμικού προγραμματισμού με κορυφαίες πλατφόρμες ροής. Αυτή η συνεργασία προωθεί την αποστολή μας να είμαστε πανταχού παρόντες, βοηθώντας στη διάθεση μουσικών βίντεο μέσω όλων των πλατφορμών που επιλέγουν οι άνθρωποι να καταναλώνουν δημοφιλές περιεχόμενο σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Rob Christensen, ανώτερος αντιπρόεδρος, παγκόσμια προηγμένη τηλεόραση, Vevo. «Το Plex είναι ένας άλλος μεγάλος δωρεάν συνεργάτης ροής τηλεόρασης που υποστηρίζεται από διαφημίσεις για εμάς. Η Fast προβολή είναι πραγματικά απογειωμένη επειδή οι άνθρωποι θέλουν σχετικό, επιμελημένο περιεχόμενο για μια πιο χαλαρή εμπειρία στο σπίτι. Αυτή η εμπειρία προβολής προσφέρει επίσης καλύτερη αφοσίωση κοινού στους διαφημιστικούς μας συνεργάτες."
«Η μουσική είναι ένα ουσιαστικό είδος στην ψυχαγωγία, επομένως η προσθήκη του παγκόσμιου ηγέτη της κατηγορίας μουσικών βίντεο στην πλατφόρμα μας είναι μια ζωτικής σημασίας έκδοση», δήλωσε ο Shawn Eldridge, αντιπρόεδρος στρατηγικών συμμαχιών και περιεχομένου, Plex. «Το πολυπόθητο, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο της Vevo υποστηρίζει την αποστολή μας να προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη και να είμαστε ένα ενιαίο κατάστημα για ροή πολυμέσων».
Το Plex προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα τύπων συσκευών και υπηρεσιών ροής, συμπεριλαμβανομένων κονσολών παιχνιδιών όπως NVIDIA SHIELD, PlayStation και Xbox. πλατφόρμες ροής όπως Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Chromecast, Roku, έξυπνες τηλεοράσεις και Portal από το Facebook. κινητές πλατφόρμες όπως το Android και το iOS· και επιτραπέζιους υπολογιστές όπως macOS και Windows. Το Plex απολαμβάνει πρόσθετη κλίμακα μέσω συνεργασιών, γεγονός που το καθιστά διαθέσιμο μέσω λύσεων συνδεδεμένης με το δίκτυο αποθήκευσης (NAS), κεραιών και δέκτη.