“EON TV - 2 χρόνια μετά πόσο έχει βελτιωθεί το χαρτοφυλάκιο γραμμικών καναλιών και ψηφιακών ευκολιών!”

“Mavise - To United Group στις 10 κορυφαίες τηλεοπτικές ομάδες με δραστηριοποίηση σε αγορές της Ευρώπης!”
“EON TV - 2 χρόνια μετά πόσο έχει βελτιωθεί το χαρτοφυλάκιο γραμμικών καναλιών και ψηφιακών ευκολιών!”
Κατανοητά όλα αυτά που αναγράφονται στο πρόσφατο δελτίο τύπου της NOVA σχετικά με τους "Μύθους και τις Αλήθειες ως αναφορά το επενδυτικό πρόγραμμα, `η την οικονομική κατάσταση του μητρικού ομίλου της United Group". Αλλά από εκεί και πέρα αυτό που ενδιαφέρει τους συνδρομητές τηλεόρασης της EON TV (καθώς και τους πρώην της Wind Vision που ενσωματώθηκαν στη πλατφόρμα της), είναι μετά από 2 χρόνια λειτουργίας της νέας ΟΤΤ πλατφόρμας, πόσο έχει βελτιωθεί το χαρτοφυλάκιο προσφερόμενων γραμμικών θεματικών καναλιών και των ψηφιακών ευκολιών στην Ελληνική αγορά (;) Και αν θα υπάρξει κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση στα πλαίσια της νέας σεζόν που ξεκινά σύντομα!

Νέα Σεζόν στις Συνδρομητικές Πλατφόρμες! - Ώρα για ΟΤΤ ανανέωση με MTV 80s και MTV 90s!
Τα Μουσικά Κανάλια Δεκαετίας Στις Ευρωπαϊκές Εκδώσεις “MTV 80s και MTV 90s”, Παίζουν Κορυφαία Music Videos Και Ξυπνούν Αναμνήσεις Non-Stop Χωρίς Διαφημίσεις!

...
“EON TV - 2 χρόνια μετά πόσο έχει βελτιωθεί το χαρτοφυλάκιο με τις προσφερόμενες υπηρεσίες γραμμικών καναλιών και ψηφιακών ευκολιών!”
Από εκεί και πέρα αυτό που ενδιαφέρει τους συνδρομητές τηλεόρασης της EON TV (καθώς και τους πρώην της Wind Vision που ενσωματώθηκαν στη πλατφόρμα της), είναι μετά από 2 χρόνια λειτουργίας της ΟΤΤ πλατφόρμας, πόσο έχει βελτιωθεί το χαρτοφυλάκιο προσφερόμενων γραμμικών θεματικών καναλιών και των ψηφιακών ευκολιών στην Ελληνική αγορά (;)
Πέραν του αρχικού ενθουσιασμού και έχοντας γνώση των υπηρεσιών που μας πρόσφερε πριν η Wind Vision, αλλά και των γραμμικών προσφορών στις άλλες Βαλκανικές πλατφόρμες της EON TV, στην πραγματικότητα όλο αυτό διάστημα δεν υπήρξε η ανάλογη κινητικότητα στο τομέα των ψηφιακών ευκολιών! Καθώς δεν ενσωματώθηκε ποτέ η δυνατότητα “Cloud Recording με δεκαπενθήμερο EPG προγραμματισμού εγγραφών”
(όπως είχαμε διαθέσιμη στην Wind Vision), αλλά και το επταήμερο “Replay TV” για όλο το χαρτοφυλάκιο γραμμικών καναλιών (αλλά μόνο για εν μέρει γραμμικές υπηρεσίες της EON TV)! 

Επίσης κατά την ενσωμάτωση των συνδρομητών της Wind Vision στην νέα ΟΤΤ πλατφόρμα της EON TV, "δεν ενσωματώθηκαν παράλληλα και εν μέρει σημαντικές γραμμικές υπηρεσίες της Wind Vision", τύπου “MTV 90s, Nautical Channel, Stingray iConcerts, Rise TV (TeenNick)”, αλλά και άλλες που διατίθενται απλόχερα σε όλες τις Βαλκανικές πλατφόρμες της EON TV “MTV 80s, Comedy Central και άλλες”… Έτσι το διεθνές γραμμικό χαρτοφυλάκιο για την Ελληνική EON TV, παρέμεινε με το ταπεινό αριθμό των 100 καναλιών, εν αντιθέσει με τις άλλες Βαλκανικές πλατφόρμες της EON TV που σφύζουν από διεθνή θεματικά γραμμικά κανάλια (που ξεπερνούν τις 200 TV υπηρεσίες) και συμπεριλαμβάνουν παράλληλα και 4Κ υπηρεσίες!
2 Χρόνια μετά δεν είδαμε την αντίστοιχη κινητικότητα τηλεόρασης που αρμόζει στο Brand name της EON TV! Άραγε θα την δούμε στα πλαίσια της νέας σεζόν που ξεκινά σύντομα(;)...
Eίδομεν

“Mavise - To United Group στις 10 κορυφαίες τηλεοπτικές ομάδες με δραστηριοποίηση σε αγορές της Ευρώπης!”

Επίσης σύμφωνα με την πρόσφατη αναφορά της Mavise (ΔΕΚ2022), το United Group (μαζί με το μητρικό όμιλο της BC Partners) ανήκουν στις 10 κορυφαίες τηλεοπτικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε αγορές της Ευρώπης και πιο συγκεκριμένα στη 5η θέση (μετά τους “Warner Bros.Discovery, Paramount, Comcast, The Walt DisneyCompany”), με 123 ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια σε 10 αγορές (δείτε το σχετικό πινάκα)!
Πηγή: Mavise