Η ERT WORLD στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της διασυνδεμένης πλατφόρμας “Channelbox” και του επίγειου δικτύου της Freeview!

Η ERT WORLD συνεχίζει το ταξίδι της σε ολόκληρο τον κόσμο
και από τη Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, εκπέμπει ήδη και στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της διασυνδεδεμένης πλατφόρμας “Channelbox” και του επίγειου δικτύου της “Freeview”!
Nicolas A.

Το Channelbox είναι ένα υβριδικό πακέτο με πάνω 70+ δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια (HD Quality) και είναι προσβάσιμo σε διασυνδεδεμένες συσκευές τηλεοράσεων μέσω Διαδικτύου
(και κινητές συσκευές), που παραδίδονται στο “Freeview 271” (θέση ηλεκτρονικού προγράμματος για το επίγειο δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο), που συμπεριλαμβάνει “αθλητικά, μουσικά, κινηματογραφικά, ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, τρόπου ζωής και διεθνή ψυχαγωγικά τηλεοπτικά κανάλια για όλους”! Έτσι, χιλιάδες Έλληνες και Κύπριοι που διαβιούν στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να ενημερώνονται για ότι συμβαίνει στην Ελλάδα και να ψυχαγωγούνται.
Η ERT WORLD θα είναι διαθέσιμη στο εξής στη θέση 271 της Freeview (θέση ηλεκτρονικού προγράμματος για το επίγειο δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο), μαζί με περισσότερα από 70+ δωρεάν τηλεοπτικά κανάλια και είναι προσβάσιμα σε διασυνδεδεμένες συσκευές τηλεοράσεων μέσω Διαδικτύου (που παραδίδονται στο “Freeview 271”).
Πρόκειται για μα εξέλιξη πολύ σημαντική για την ΕΡΤ, καθώς μετά την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γερμανία, η ERT WORLD θα εκπέμπει τώρα και στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλα τα κέντρα του κόσμου, δηλαδή όπου ζουν χιλιάδες ομογενείς.
Η ERT World προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν δελτία ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να απολαμβάνουν τις βραβευμένες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, κλασικό και σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, πολιτιστικά και ιστορικά προγράμματα, ταξιδιωτικές, ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, αθλητικά γεγονότα, μουσικά προγράμματα και πολλά άλλα.