Ο θρύλος του MTV “Ray Cokes” επιστρέφει με δική του ραδιοφωνική εκπομπή στo RBB Radio Eins!

Νέα Ενημέρωση 23/03: Ο θρύλος του MTV “Ray Cokes” επιστρέφει με τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στo RBB Radio Eins!

Αυτή την άνοιξη, το RBB Radio Eins θα επαναφέρει στα ερτζιανά έναν από τους πιο θρυλικούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές όλων των εποχών! Ξεκινώντας από το Σάββατο 23 Μαρτίου (και κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00-00:00), το “RayDio Cokes Show” έρχεται FTA στο RBB Radio Eins (σε“livestream”), αλλά και δορυφορικά μέσω“Astra 19.2E”! Επίσης τα ραδιοφωνικά κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης της Γερμανίας εμφανίζονται στις διασυνδεμένες τηλεοράσεις “Smart TVs”, κάθε φορά με ανανεωμένη στατική εικόνα και πληροφορίες διαφορετικές για κάθε ραδιοφωνικό πρόγραμμα, χωρίς να χρησιμοποιείται η χωρητικότητα αναμεταδοτών μέσω δορυφόρου, καθώς αυτά φορτώνονται `η τροφοδοτούνται μέσω της υβριδικής πλατφόρμας “hbbTV”, μια δυνατότητα που θα μπορούσε να υλοποιήσει και η ΕΡΤ για τα δικά της ραδιοφωνικά προγράμματα!
Nicolas A.
...
Ο θρύλος του MTV “Ray Cokes” επιστρέφει με τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στo RBB Radio Eins!
Αυτή την άνοιξη, το RBB Radio Eins θα επαναφέρει στα ερτζιανά έναν από τους πιο θρυλικούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές όλων των εποχών – τον κ. Ray Cokes! Η καθημερινή του ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή «MTV's Most Wanted» (MTV Europe από το 1992 έως το 1995) είχε σημαντικό αντίκτυπο στη μουσική τηλεόραση, και σε όλη την Ευρώπη τη δεκαετία του '90, καθώς η μορφή της εκπομπής και το φιλικό στυλ παρουσίασης του Ray έχουν αντιγραφεί ευρέως από τότε.
Τώρα που ζει στο Βερολίνο, ο Ray θα βρίσκεται σύντομα πίσω από το μικρόφωνο στο RBB Radio Eins, προβάλλοντας την αγαπημένη του μουσική - παλιά και νέα - και φυσικά, προσκαλώντας τους ακροατές να εμπλακούν σε μεγάλο βαθμό μέσω τηλεφώνου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Η εκπομπή θα είναι στα αγγλικά (αν και ο Ray θα παρακολουθεί μαθήματα γερμανικών!) και απευθύνεται σε όσους καταλαβαίνουν τη γλώσσα, θέλουν να μάθουν τη γλώσσα ή απλά αγαπούν μια καλή μελωδία που παρουσιάζεται από έναν από τους σπουδαίους όλων των εποχών.
Εξαιρετική μουσική και διασκεδαστική συνομιλία είναι εγγυημένα, αλλά όπως για οτιδήποτε άλλο - περιμένετε το απροσδόκητο!
Από τις 23 Μαρτίου 2024, κάθε Σάββατο βράδυ από τις 22:00 έως τις 00:00, το “RayDio Cokes Show” έρχεται αποκλειστικά στo RBB Radio Eins.
Συντονιστείτε FTA στο σύμπλεγμα δορυφόρων “Astra 19.2E” και με ψηφιακά δεδομένα “10891H, 22000, 2/3, DVB-S2/8PSK” `η και σε “live/mp3/128/stream”!