Η ταινία «Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» κάνει πρεμιέρα στη Nova!

Με τη συναρπαστική «blockbuster» περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» ξεκινά ο Απρίλιος στο Novacinema1HD την Κυριακή, 2 Απριλίου, στις 22:00. Η ταινία είναι βασισμένη στο τρίτο βιβλίο της δημοφιλούς «best seller» λογοτεχνικής σειράς «Η Τριλογία της Απόκλισης»
Η ταινία «Η τριλογία της απόκλισης: Αφοσίωση» σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Σβένκε υπόσχεται αναπάντεχες ανατροπές και εντυπωσιακή δράση, ενώ καθηλώνει με τα συγκλονιστικά οπτικά εφέ και τις εντυπωσιακές τοποθεσίες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Σεϊλίν Γούντλεϊ ως Τρις, τον ελληνικής καταγωγής Θίο Τζέιμς να υποδύεται τον Φορ, τη Ναόμι Γουότς ως Έβελιν και την Οκτάβια Σπένσερ ως Τζοάννα.
Για πρώτη φορά, η Τρις και ο Φορ εγκαταλείπουν τον τόπο τους και περνούν τα τείχη του Σικάγο για να ανακαλύψουν νέες, τρομακτικές αλήθειες και μια απειλή μεγαλύτερη από ό,τι είχαν φανταστεί. Με στόχο να επιβιώσει, η Τρις θα έρθει αντιμέτωπη με ακατόρθωτες επιλογές θάρρους, πίστης, θυσίας και αγάπης.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!