"Nova Highlights: 27 Ιουνίου - 04 Ιουλίου"...

Νέα Ενημέρωση 20/06:
«Sully»: Μία ανείπωτη αληθινή ιστορία πίσω από ένα θαύμα αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...


"Nova Highlights: 27 Ιουνίου - 04 Ιουλίου"...
...
Τρίτη 27 Ιουνίου Discovery στις 22:00
«Ο θρύλος του χρυσού των κροκόδειλων» (Νέο επεισόδιο)
Η εξόρυξη χρυσού είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, αλλά σε ένα νησί κοντά στην Παπούα Νέα Γουινέα, στην Νοτιοανατολική Ασία, οι ντόπιοι αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες δυσκολίες. Από το εσωτερικό του νησιού περνά ένα ποτάμι, που διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού αλλά και άγριους κροκόδειλους που έχουν στερήσει τη ζωή από όσους τόλμησαν να πλησιάσουν κοντά στις όχθες του. Με σκοπό να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον τεράστιο θησαυρό που κρύβεται στο βάθος του ποταμού, οι ντόπιοι χρυσωρύχοι ζητούν τη βοήθεια ξένων ειδικών στις τεχνικές και τον εξοπλισμό εξόρυξης σε χειμάρρους. Θα μπορέσουν όμως να αντιμετωπίσουν και την απειλή μεγάλων, άγριων και πεινασμένων κροκόδειλων;

Τετάρτη 28 Ιουνίου Novasports1HD στις 20:00
«Διεθνές Meeting Στίβου IAAF World Challenge League Οστράβα» (Ζ)
Στην Οστράβα της Τσεχίας είναι στραμμένα τα μάτια του κλασικού αθλητισμού όπου, στο πλαίσιο της σειράς IAAF World Challenge League, αγωνίζονται μεγάλα αστέρια μεταξύ των οποίων και ο Τζαμαϊκανός χρυσός Ολυμπιονίκης Γιουσέιν Μπόλτ.

Πέμπτη 29 Ιουνίου Novasports4HD στις 22:00
«Τελικός απλού γυναικών Wimbledon 2016»
Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του φετινού Wimbledon, θυμηθείτε τον περσινό τελικό στο απλό γυναικών ανάμεσα στη Σερίνα Ουϊλιαμς και την Αντζελίκ Κέρμπερ.

Παρασκευή 30 Ιουνίου NovasportsstoriesHD στις 22:00
«Timeline Ανασκόπηση ΟΣΦΠ 1998-1999»
Το σημερινό Τimeline είναι αφιερωμένο στην πορεία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού τη σεζόν 1998-1999.

Σάββατο 01 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ OSAMA»
Υστέρα από μια προσωπική επίσκεψη από τον... Θεό, ένας άνεργος οικοδόμος παίρνει την απόφαση να πάει στο Πακιστάν για να φέρει σε πέρας μόνος του μια αποστολή: να συλλάβει τον Οσάμα Μπιν Λάντεν! (Αληθινή ιστορία, Νίκολας Κέιτζ, Ράσελ Μπραντ)


Τετάρτη 28 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ»
Πέντε παιδικοί φίλοι που ήθελαν πάντα να συγκατοικήσουν βρίσκουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. Όταν, όμως, τα χρήματα τελειώνουν, ένας εξ αυτών καταφεύγει στην πώληση μαριχουάνας! (Κοινωνική ταινία, Πιέρ Νινέ, Φρανσουά Σιβίλ)

Πέμπτη 29 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΑΪΑΜΙ»
Παρά τα 80 του χρόνια και μερικά προβλήματα με τη μνήμη του, ο Κλοντ διατηρεί ακόμα τη ζωντάνια του. Κι ενώ βρίσκεται υπό τη φροντίδα της κόρης του, αποφασίζει ξαφνικά να ταξιδέψει στο Μαϊάμι... (Κομεντί, Ζαν Ροσφόρ, Σαντρίν Κιμπερλέν)


Σάββατο 1 Ιουλίου Eurosport 1 & Eurosport 1HD στις 16:15
«Ποδηλασία, Γύρος της Γαλλίας» (Ζ)
Η μεγαλύτερη ετήσια ποδηλατική διοργάνωση, ο περίφημος Γύρος της Γαλλίας, ξεκινά το Σάββατο 01/07 και οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά στο Eurosport 1 και τα 21 ετάπ, καθώς και τις εκπομπές που θα πλαισιώσουν τις μεταδόσεις με την ομάδα των ειδικών αναλυτών του καναλιού. Περισσότερες από πέντε ώρες μετάδοσης καθημερινά!



Κυριακή 2 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«SULLY» (Πρεμιέρα)
«Sully»: Μία ανείπωτη αληθινή ιστορία πίσω από ένα θαύμα αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία «Sully» βραβευμένη από την Ιαπωνική Ακαδημία με το Βραβείο «Outstanding Foreign Language Film» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 2 Ιουλίου, στις 22:00Με όχημα την σκηνοθετική του ευφυΐα ο Κλιντ Ίστγουντ μεταφέρει μια αληθινή ιστορία στην μεγάλη οθόνη, άμεσα συνδεδεμένη με τον πατριωτισμό και το συλλογικό συμφέρον υπό τη σκιά της συλλογικής αμερικανικής μνήμης της 11ης Σεπτεμβρίου. Η ιστορία αφηγείται με δραματουργικό τρόπο την ιστορία του Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπεργκερ, ενός έμπειρου πιλότου, ο οποίος στις 15 Ιανουαρίου 2009,  κατάφερε να προσγειώσει ένα αεροπλάνο με βλάβη και στους δύο κινητήρες στον ποταμό Χάντσον της Νέας Υόρκης, σώζοντας τις ζωές των επιβατών και του πληρώματος. Η πραγματική είδηση είχε τότε ταξιδέψει στα μίντια ολόκληρου του πλανήτη αναδεικνύοντας  τον κυβερνήτη σε ήρωα της διπλανής πόρτας, όχι όμως για όλους… Το Συμβούλιο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών της Αμερικής έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση προκειμένου να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Τη λεπτή ερμηνευτική ισορροπία ανάμεσα στον ήρωα και τον κατηγορούμενο αναλαμβάνει ο βραβευμένος με δύο συνεχόμενα Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου και Χρυσή Σφαίρα Τομ Χάνκς, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ερμηνευτική του δεινότητα. Το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι  Ααρον Εκχαρτ, Λόρα Λίνεϊ και ο Χολτ ΜακΚάλανιΗ ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Δευτέρα 3 Ιουλίου Novasports2HD  στις 15:00
«Wimbledon 2017 – Κεντρικό γήπεδο» (Ζ)
Πρώτη μέρα του τουρνουά Wimbledon και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο κεντρικό γήπεδο όπου οι αγώνες ξεκινάνε στις 15.00.

Δευτέρα 3 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon 2017 - Centre Court» (Z)
To τουρνουά Wimbledon αρχίζει και τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στο κεντρικό γήπεδο όπου οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Τρίτη  4 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ BILLY LYNN» (Πρεμιέρα)
Οταν ο Μπίλι Λιν επιστρέφει από μια αποστολή στο Ιράκ, ο κόσμος τον υποδέχεται ως ήρωα. Οπως αποδεικνύεται, όμως, η εικόνα του αμερικανικού λαού για τον πόλεμο απέχει από την πραγματικότητα. (Πολεμική ταινία, Τζο Αλγουιν, Κρίστεν Στιούαρτ).