"Nova Highlights: 19 - 28 Νοεμβρίου "…

Τελευταία ενημέρωση 14/11:
«Αντιρρησίας Συνείδησης»: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Ντέσμοντ Ντος μόνο στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Αντιρρησίας Συνείδησης»: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του Ντέσμοντ Ντος μόνο στη Nova!
Η αληθινή ιστορία «Αντιρρησίας Συνείδησης» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στις 22:00.
Η οσκαρική ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης» είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα καθώς αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία του νοσηλευτή στρατιώτη Ντέσμοντ Ντος. Ο Ντος κατά την διάρκεια της μάχης Οκινάουα, μίας από τις πιο αιματηρές του Β’ παγκοσμίου πολέμου, έσωσε πάνω από 75 άντρες χωρίς να ανοίξει πυρ ή έστω να φέρει όπλο ενώ παρασημοφορήθηκε με το Μετάλλιο της Τιμής από τον πρόεδρο Τρούμαν για τη διάσωσή τους. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των μαχών και πρόσφερε τα μέγιστα χωρίς να φέρει οπλισμό καθώς θεωρούσε ότι ακόμα και ο πόλεμος δεν δικαιολογεί τους σκοτωμούς. Πρoσέφερε ιατρικές υπηρεσίες στον στρατό ενώ βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με πυρά και τραυματίστηκε σοβαρά από χειροβομβίδα.
Η ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης» που απέσπασε δύο όσκαρ, είναι σκηνοθετημένη από τον μοναδικό Μελ Γκίμπσον, ενώ το πρωταγωνιστικό κάστ πλαισιώνουν οι Αντριου Γκάρφιλντ, Βινς Βον, Σαμ Γουόρθινγκτον και Λουκ Μπρέισι.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


"Nova Highlights: 19 -  28 Νοεμβρίου "…

Κυριακή 19 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Κυριακή 19 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» (Πρεμιέρα)
Υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν μυστικά, επτά φίλοι παίζουν ένα παιχνίδι: κατά τη διάρκεια του δείπνου, τα κινητά θα είναι στο τραπέζι και όλη η παρέα θα μοιράζεται κλήσεις και μηνύματα... (Κομεντί, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη)

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΟΚ-Ατρόμητος» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:00
«This is us 2» (Νέο επεισόδιο)
Όλοι έχουν μια οικογένεια. Και κάθε οικογένεια έχει μια ιστορία... Η σειρά «This ius» εξιστορεί τη ζωή της οικογένειας Πίρσον με το πέρασμα του χρόνου: από τον Τζακ (Μάιλο Βεντιμίλια) και τη Ρεμπέκα (Μάντι Μουρ), ένα ζευγάρι νεαρών γονιών τη δεκαετία του ’80, μέχρι τα παιδιά τους Κέβιν (Τζάστιν Χάρτλι), Κέιτ (Κρίσι Μετς) και Ράνταλ (Στέρλινγκ Κ. Μπράουν), που σήμερα αναζητούν τον έρωτα και την προσωπική ολοκλήρωση στη ζωή τους. Μια σειρά που αποκαλύπτει πώς τα πιο ασήμαντα γεγονότα στη ζωή μας επηρεάζουν τον χαρακτήρα μας και πώς οι σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους μπορούν να υπερβούν τον χρόνο, την απόσταση, ακόμα και τον θάνατο.

Τρίτη 21 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ» (Πρεμιέρα)
Η άγνωστη ιστορία τριών Αφροαμερικανίδων μαθηματικών που στις αρχές της δεκαετία τα    του’60 συνέβαλλαν τα μέγιστα στο διαστημικό πρόγραμμα της NASA, σε μία ταινία που προτάθηκε για 3 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Ταράτζι Π. Χένσον, Οκτάβια Σπένσερ)

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου Discovery Channel στις 22:00
«Carspotting» (Νέο επεισόδιο)
Στις ΗΠΑ, στις απομονωμένες περιοχές του βορειοανατολικού Ειρηνικού, υπάρχουν παρατημένα δεκάδες Αμερικάνικα υπεραυτοκίνητα. Ο Κάρλος και ο Πέντρο, αδέρφια και επιχειρηματίες, μαζί με τον Νίκο, τον καλύτερο τους φίλο και αυθεντία στα αυτοκίνητα, έχουν αναλάβει να ανακαλύψουν αυτά τα κρυμμένα διαμάντια και να τα επαναφέρουν στην παλιά τους δόξα. Στόχος τους είναι το κέρδος, για το λόγο αυτό ψάχνουν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα που έχουν μεγάλη ζήτηση για να βγάλουν κέρδος και να δώσουν ώθηση στην επιχείρηση τους. Στη σειρά αυτή, ο Κάρλος και η ομάδα του αναζητούν μανιωδώς κρυμμένους θησαυρούς και τους επαναφέρουν στην προηγούμενη τους κατάσταση. Θα ψάξουν κάτω από κάθε πέτρα, θα χτενίσουν βουνά, δάση και αγροκτήματα, με τα πόδια και από αέρος ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο χρειαστεί. Μόλις βρεθεί το όχημα, η ομάδα επιστρέφει στο μαγαζί και πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά. Θα καταφέρει, άραγε, η φιλόδοξη παρέα να ξεπεράσει τους έμπειρους επαγγελματίες ή όλη αυτή η προσπάθεια θα πάει χαμένη;

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός» (Z)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ιταλία όπου και θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου   Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Ενας καλλιεργημένος σκλάβος υποχρεώνεται από τον αφέντη του να υποτάξει με το κήρυγμα τους συντρόφους του. Εκείνος, όμως, οργανώνει μια εξέγερση για να οδηγήσει το λαό του στην ελευθερία... (Αληθινή ιστορία, Νέιτ Πάρκερ, Πενέλοπι Αν Μίλερ)

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΣΑΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ» (Πρεμιέρα)
Ένας αστυνομικός από το Χονγκ Κονγκ ενώνει τις δυνάμεις του με έναν Αμερικανό τζογαδόρο για να εντοπίσει έναν διαβόητο εγκληματία, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο του συνεργάτη του. (Κωμωδία δράσης, Τζάκι Τσαν, Τζόνι Νόξβιλ)

Σάββατο 25 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Ατρόμητος-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Σάββατο 25 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ» (Πρεμιέρα)
Σε ένα αυστηρό σχολείο που καταπιέζει τους μαθητές και καταστρέφει τη δημιουργικότητα, ο Ρέιφ καταστρώνει ένα σχέδιο για να εκθέσει τον εμμονικό διευθυντή και να καταρρίψει όλους τους κανόνες...( Οικογενειακή ταινία, Γκρίφιν Γκλακ, Λόρεν Γκράαμ)


Κυριακή 26 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ»(Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Ντέσμοντ Ντος, του στρατιώτη που στη μάχη της Οκινάουα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και, χωρίς καν να φέρει όπλο, βραβεύτηκε με το Μετάλλιο της Τιμής. Η ταινία βραβεύτηκε με 2 Όσκαρ. (Αντριου Γκάρφιλντ, Βινς Βον)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου Discovery Channel στις 23:00
«Τα εκατομμύρια του Εσκομπάρ» (Πρεμιέρα)
Κάποτε, ο νούμερο ένα καταζητούμενος στον κόσμο, ο διαβόητος βαρόνος των ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, έθαψε την περιουσία του, η οποία υπολογιζόταν στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια, σε διάφορα σημεία σε όλη την Κολομβία. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του δεν βρέθηκε ποτέ. Τώρα, δύο πρώην υπάλληλοι της CIA, διαθέτοντας την εμπειρία και τις δεξιότητες από 10 χρόνια αποστολών, συνεργάζονται με τους πράκτορες της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι έγιναν γνωστοί από μία τηλεοπτική σειρά σχετικά με τον Εσκομπάρ, για να βρουν τα χρήματα. Η συναρπαστική αυτή σειρά ακολουθεί από κοντά την εν λόγω ομάδα καθώς ετοιμάζεται για μία επική αποστολή: να επιστρέψει τα χρήματα στο λαό και την κυβέρνηση της Κολομβίας.

Τρίτη 28  Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ»(Πρεμιέρα)
Δεκέμβριος 1941. Δύο πράκτορες της τσεχοσλοβακικής κυβέρνησης φτάνουν στην κατεχόμενη Πράγα με σκοπό να δολοφονήσουν τον Ράινχαρντ Χάιντριχ, υψηλόβαθμο αξιωματικό του Τρίτου Ράιχ. (Αληθινή ιστορία , Κίλιαν Μέρφι, Τζέιμι Ντόρναν)