«Vintage»: Η συνέχεια της σειράς «The Vineyard Secrets» αποκλειστικά στο Novalifε!

Η νέα σειρά «Vintage», από τους δημιουργούς των επιτυχημένων σειρών «Grand Hotel» και «Velvet», αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «The Vineyard Secrets» και έρχεται στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε! Η σειρά «Vintage» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:40 και οι συνδρομητές τις Nova θα απολαμβάνουν τα νέα επεισόδια καθημερινά στις 18:50, αποκλειστικά στο Novalifε!


Στη νέα σειρά «Vintage» συνεχίζεται η ιστορία των οικογενειών Cortázar & Reverte που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Vineyard Secret». Οι δύο οικογένειες έχουν πολύ διαφορετική  φιλοσοφία όταν πρόκειται για την οινοποιία. Οι  Cortázars βλέπουν το κρασί ως μέσο για να γίνεις πλούσιος, ενώ οι Reverte σέβονται τους αμπελώνες και βλέπουν την οινοποίηση και τη φύση ως τρόπο ζωής. Παρά τις διαφορές τους, διατηρούν μια εύθραυστη ειρήνη για χάρη της βιομηχανίας του οίνου. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν κάποιος θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον μεγαλύτερο γιό Miguel Cortázar.

Η ισπανική κοινωνική σειρά «Vintage» είναι σκηνοθετημένη από τον Carlos Sedes, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Emilio Gutierrez Caba, Angela Molina και Tristan Ulloa.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση.
Η σειρά «Vintage» μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!