Η Nova και η 20η Century Fox Television Distribution ανανεώνουν τη συμφωνία συνεργασίας τους

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος πρωτοποριακών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανανέωσε τη συμφωνία της με την 20th Century Fox Television Distribution, τον συνεργάτη της Nova για τα τελευταία 24 χρόνια! Η ανανεωμένη συμφωνία σηματοδοτεί ότι η Nova θα συνεχίσει να εξασφαλίζει όλες τις νέες παραγωγικές ταινίες του στούντιο για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Για τα επόμενα χρόνια όλες οι πρεμιέρες που ξεχωρίζουν κάθε χρόνο στο διεθνές box office και στα μεγάλα βραβεία θα μεταδίδονται αποκλειστικά μέσω των καναλιών Novacinema και των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova Go.
Μέσω της αποκλειστικής συμφωνίας με τη διανομή τηλεοπτικών εκπομπών του 20th Century Fox Television Distribution, οι συνδρομητές της Nova σύντομα θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρώτα στην τηλεόραση τους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου που κέρδισαν τα βραβεία του φετινού βραβείου, όπως: "The Shape of Water", με σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Guillermo del Toro , "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" με τις εξαιρετικές παραστάσεις του Frances McDormand και του Sam Rockwell, του φανταστικού μουσικού "The Greatest Showman" με τους Hugh Jackman και Michelle Williams και την αγαπημένη ταινία animation "Ferdinand". Οι ταινίες του 20th Century Fox και του Fox Searchlight Pictures έχουν ήδη αρχίσει να προγραμματίζουν τη μετάδοσή τους ή θα κάνουν πρεμιέρα σύντομα στα κανάλια Novacinema και την υπηρεσία Nova On Demand: Το μυστήριο δράμα «Murder on the Orient Express» με τον Kenneth Branagh, την κωμωδία κατασκοπείας «Kingsman : The Golden Circle" με τον πρωταγωνιστή του βραβευμένου με Όσκαρ Colin Firth, το βραβευμένο βραβείο BAFTA" για τον πλανήτη οι «War for the Planet of the Apes» με τον Woody Harrelson, Alien: Covenant του Ridley Scott με τον Michael Fassbender, το βιογραφικό αθλητικό comedy δράμα «Battle of the Sexes» με το βραβευμένο με Όσκαρ Emma Stone και τον Steve Carell, την ξεκαρδιστική κωμωδία.  Η Amy Schumer, το ρομαντικό δράμα "My Cousin Rachel", "The Mountain Between Us" με την Kate Winslet και την Idris Elba, τις πολύ υποσχόμενες κινούμενες ταινίες "Captain Underpants: The First Epic Movie", "Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul" και το" The Boss Baby", την περιπέτεια δράσης "Assassins Creed", το Oscar που κερδίζει "Hidden Figures "και το" Logan "με τον Hugh Jackman.
Σχολιάζοντας τη συμφωνία, η Κατερίνα Κασκανιώτη, Διευθύνων Σύμβουλος της Forthnet Pay TV, δήλωσε: Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τους πολυετείς συνεργάτες μας, την 20th Century Fox Television Distribution, με ένα μακρύ και ποικίλο κατάλογο επιτυχημένων και αναγνωρισμένων ταινιών! Αυτό αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικό περιεχόμενο ταινιών ως μέρος της ήδη τεράστιας σειράς βραβευμένων ταινιών και σειρών.
Η νέα συμφωνία με την 20th Century Fox Television Distribution περιλαμβάνει δικαιώματα περιεχομένου για τη διανομή του περιεχομένου του στούντιο μέσω φορητών υπολογιστών, tablet και smartphones σε γραμμική και SVOD / catch-up βάση μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών της Nova, Nova Go και Nova On Demand που επιτρέπουν στους συνδρομητές να παρακολουθούν το αγαπημένο τους πρόγραμμα οποτεδήποτε και οπουδήποτε.