«Silicon Valley V»: Ο νέος κύκλος επεισοδίων έρχεται αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική!

Ο πέμπτος κύκλος της ξεκαρδιστικής κωμικής σειράς της HBO, «Silicon Valley», κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την προβολή του στην Αμερική – με ελληνικούς υπότιτλους – και  αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, από την Κυριακή 25 Μαρτίου και κάθε Κυριακή, στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, στο Novacinema4HD, ενώ η Prime Time προβολή των επεισοδίων είναι από τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα, στις 21:00

Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τη ζωή πέντε νεαρών προγραμματιστών οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν και να αναδειχτούν στον ηλεκτρονικό παράδεισο της Σίλικον Βάλεϊ.
To «Silicon Valley» αποτελεί μια δημιουργία του Mike Judge, γνωστού κυρίως από τη σειρά κινουμένων σχεδίων του MTV «Beavis & Butthead», αλλά και του κλασικού «Office Space». Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι και ο κατάλληλος για να χαρακτηρίσει την Silicon Valley αφού είχε μετακομίσει εκεί στα τέλη του 80 ως μέλος μιας start-up εταιρίας. 
Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους: Thomas Middleditch, T.J. Miller, Josh Brener, Martin Starr και Kumail Nanjiani. Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.