Madonna και Maluma ζωντανά και αποκλειστικά στο MTV με την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου τους βίντεο στις 24 Απριλίου...

Η Madonna και το MTV παρουσιάζουν αποκλειστικά την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου εκπληκτικού βίντεο για το νέο της single "Medellín", σε συνεργασία με τον κολομβιανό ποπ σταρ Maluma, το οποίο και θα μεταδοθεί στα πλαίσια της παγκόσμιας τηλεοπτικής μουσικής εκδήλωσης "MTV Presents: Madonna Live", τη Τετάρτη 24 Απριλίου (στις 23:00 ώρα Ελλάδας). Η 30λεπτη ειδική εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά από το Λονδίνο μέσω ψηφιακών πλατφορμών και των γραμμικών καναλιών του MTV σε σχεδόν 180 χώρες.

 Ο παρουσιαστής του MTV, Sway Calloway (από Νέα Υόρκη) και ο Βρετανός VJ Trevor Nelson, θα συμμετάσχουν στην 30λεπτη ζωντανή συνάντηση με τη Madonna από το Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένης και της παγκόσμιας πρεμιέρας του νέου της βίντεο. Επιπλέον ο Κολομβιανός ποπ σταρ Maluma, με τον οποίο η Madonna συνεργάστηκε στο νέο της τραγούδι "Medellín", θα μιλήσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις ζωντανά από το Q + A του Μαϊάμι.
Η Madonna θα μιλήσει με τον Nelson και περίπου 200 οπαδούς για τις επιρροές του νέου άλμπουμ της και τη δημιουργική δύναμη πίσω από τη μοναδική της καριέρα. Επιπλέον, οι οπαδοί της Madonna θα έχουν την ευκαιρία να είναι παρόντες στις εκδηλώσεις στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Σάο Πάολο στο κοινό στούντιο. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά στο madonna.com.

"Η Madonna και το MTV είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι από τότε που ξεκίνησαν", λέει ο Bruce Gillmer, παγκόσμιος διευθυντής μουσικής και ταλέντων, Viacom και επικεφαλής του co-brand, MTV International. "Η Madonna συνεχίζει να κυριαρχεί... Δεν μπορούμε παρά να απολαύσουμε την απίστευτη συνεργασία τους με τον Maluma, «Medellín», ζωντανά και μαζί από τα στούντιο Camden ». Η Madonna και το MTV μοιράζονται ήδη ένα ιστορικό παρελθόν που αρχίζει με τις πρώτες πρεμιέρες μουσικών βίντεο pop-superstar που ενσωμάτωσαν τον φεμινισμό, τη σεξουαλικότητα και τον οπτικό πειραματισμό. Η Madonna έχει ήδη λάβει 24 βραβεία MTV στην καριέρα της. Αξέχαστη είναι και η πρώτη μεγάλη εμφάνιση της Madonna στη τελετή απονομής των βραβείων, των MTV VMAs 1984, το οποίο και άνοιξε ως ποπ εικονίδιο με το "Like a Virgin"...