Nova Highlights: 21 - 30 Απριλίου…

Τελευταία ενημέρωση 20/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 21 - 30 Απριλίου…
...
Κυριακή 21 Απριλίου National Geographic στις 21:50
«Η ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Στον 3ο κύκλο επεισοδίων, η σειρά «Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» συνεχίζει να εξερευνά την επιρροή της θρησκείας στο ταξίδι της ανθρωπότητας, εξετάζοντας τις παραμέτρους της πίστης -ή της έλλειψης αυτής- που μας διαμορφώνουν καθημερινά.
Κυριακή 21 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE EQUALIZER 2» Πρεμιέρα
Ο Ρόμπερτ ΜακΚολ συνεχίζει να απονέμει δικαιοσύνη για λογαριασμό των αδυνάτων. Κι όταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο του πρόσωπο δολοφονείται, η εκδίκηση γίνεται πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ... (Αστυνομική ταινία δράσης, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπιλ Πούλμαν)
Δευτέρα 22 Απριλίου Animal Planet στις 19:15
«Ψάρεμα ή θάνατος» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τέσσερις σκληροτράχηλοι ψαράδες είναι αποφασισμένοι να είναι οι πρώτοι που θα ψαρέψουν στα πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου ή, στη χειρότερη περίπτωση, να πεθάνουν προσπαθώντας, σε μία συναρπαστική σειρά γεμάτη δράση.
Τρίτη 23 Απριλίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs 3ος αγώνας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ- Ρεάλ Μ.»
Η σειρά των αγώνων μεταφέρεται στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.
Τρίτη 23 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ» Πρεμιέρα
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο αινιγματικός παίκτης του μπέιζμπολ Μο Μπεργκ εκπαιδεύεται ως κατάσκοπος από την αμερικανική κυβέρνηση και αναλαμβάνει μια μυστική αποστολή στην Ευρώπη... (Αληθινή ιστορία, Πολ Ραντ, Μαρκ Στρονγκ)
Τετάρτη 24 Απριλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Play Offs 3ος αγώνας Μπασκόνια-ΤΣΣΚΑ»
Η Μπασκόνια υποδέχεται στο γήπεδό της την ΤΣΣΚΑ και θέλει μόνο τη νίκη για να αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσει μία θέση στο Final 4 που θα διεξαχθεί στην έδρα της!
Πέμπτη 25 Απριλίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs 4ος αγώνας Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ- Ρεάλ Μ. (εάν χρειαστεί)»
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μ. μπροστά στον κόσμο του στον 4ο και κρισιμότερο αγώνα της σειράς.
Πέμπτη 25 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΠΑΥΛΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ »Πρεμιέρα
Η ιστορία του αποστόλου Παύλου και το πώς από ένας από τους πιο σκληρούς διώκτες των Χριστιανών μετατράπηκε σε έναν από τους πιο επιδραστικούς αποστόλους και σε σημαντική μορφή του Χριστιανισμού. (Αληθινή ιστορία, Τζιμ Καβίζελ, Τζέιμς Φόκνερ)
Παρασκευή 26 Απριλίου Novasports3HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μπορντό-Λιόν»
Η Μπορντό υποδέχεται τη Λιόν στο παιχνίδι που ανοίγει την 34η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.
Σάββατο 27 Απριλίου National Geographic στις 20:10
«Apollo 8: Η αποστολή που άλλαξε τον κόσμο» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Το 1968, τρεις αστροναύτες της NASA έγιναν οι πρώτοι άνθρωποι που μπήκαν σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη. Η αποστολή Apollo 8 κατέγραψε την πρώτη φωτογραφία της Γης από το διάστημα, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον εαυτό μας. Πενήντα χρόνια μετά, οι αστροναύτες Φρανκ Μπόρμαν, Τζέιμς Λόβελ και Γουίλιαμ Άντερς μάς μεταφέρουν την εμπειρία του να παρατηρείς την ομορφιά και το μεγαλείο του πλανήτη Γη, με φόντο το μαύρο του διαστήματος.
Σάββατο 27 Απριλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ίντερ-Γιουβέντους»
Η Ίντερ υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της 34ης αγωνιστικής της Serie A.
Σάββατο 27 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΕΡΛΟΚ ΖΟΥΜΠΟΜΣ» Πρεμιέρα
Οταν, ξαφνικά, μικροσκοπικοί νάνοι κήπου αρχίζουν να εξαφανίζονται από όλο το Λονδίνο, ο Ζουμπαίος και η Ιουλιέτα ζητούν τη βοήθεια του Σέρλοκ Ζουμπόμς για να μάθουν τι συμβαίνει! (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Τηλέμαχος Κρεβάικας, Κώστας Φιλίππογλου)
Σάββατο 27 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:10
«GOOSEBUMPS 2: HAUNTED HALLOWEEN»Πρεμιέρα
Δύο φίλοι ανακαλύπτουν ένα βιβλίο και άθελά τους δίνουν ζωή σε μία μοχθηρή κούκλα εγγαστρίμυθου, και μαζί σε όλους τους χαρακτήρες του Χάλοουιν, προκαλώντας έναν χωρίς προηγούμενο πανικό! (Οικογενειακή περιπέτεια ,Κεν Τζονγκ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβι)
Κυριακή 28 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 8» Πρεμιέρα
Αμέσως μόλις αποφυλακίζεται, η δαιμόνια Ντέμπι Οσεαν θέτει σε εφαρμογή ένα περίτεχνο σχέδιο για την κλοπή ενός κοσμήματος αμύθητης αξίας, κατά τη διάρκεια του λαμπερού Met Gala της Νέας Υόρκης. (Κωμωδία δράσης ,Σάντρα Μπούλοκ, Αν Χάθαγουεϊ)
Τρίτη 30 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE SEAGULL» Πρεμιέρα
Ενα διήμερο στην εξοχή, συγγενικά και φιλικά πρόσωπα γίνονται πρωταγωνιστές σε μια ιλαροτραγωδία με αφορμή την τέχνη, τη φήμη, τον ανθρώπινο παραλογισμό και την αιώνια επιθυμία για μια ζωή με νόημα. (Κομεντί , Ανέτ Μπένινγκ, Σίρσα Ρόναν)