Η Ευρώπη από Ψηλά και Highlights Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild σε High Definition...


Highlights Νοεμβρίου και οι σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, τρέχουν πλέον σε High Definition μέσα από την οθόνη του National Geographic και τη γραμμική ροή των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών “COSMOTE TV, NOVA, Vodafone TV και Wind Vision”…
Παράλληλα οι συνδρομητές των πλατφορμών COSMOTE TV και Vodafone TV έχουν και την εναλλακτική πρόσβαση από την μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου ντοκιμαντέρ μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+"...
Nicolas A.
...

Highlights Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και σε High Definition...

Η Ευρώπη από Ψηλά...
Πρεμιέρα 10 Νοεμβρίου στις 21.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει πάνω από Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία και Βρετανία, παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά πολιτισμικά και γεωγραφικά αξιοθέατα, μέσα από εκπληκτικές αεροφωτογραφίες με την τεχνική hyperlapse. Ανακαλύψτε πώς η ιστορία, η μηχανική και τα φυσικά θαύματα έχουν διαμορφώσει τη μεγαλοπρεπή ήπειρο σε ένα ζωηρό πορτρέτο ανθρώπων, που διατηρούν ζωντανές τις παραδόσεις στις συγκεκριμένες περιοχές.

Επιχείρηση Αμελια...
Πρεμιέρα 03 Νοεμβρίου στις 21.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Ο Albert Lin θα προσπαθήσει να λύσει μυστήρια του παρελθόντος στις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες. Μια περιπέτεια που θα φέρει επανάσταση στην αρχαιολογία.


Sea Of Shadows...
Πρεμιέρα 30 Νοεμβρίου στις 21.50 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Μια τολμηρή αποστολή διάσωσης, για την αντιμετώπιση μιας επικείμενης καταστροφής, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά περιβάλλοντα της Γης, σε παραγωγή του Leonardo DiCaprio..






Highlights Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild σε High Definition...

Animal Fight Club Ειδική Έκδοση 2...
Πρεμιέρα 06 Νοεμβρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Άγριες μάχες και φονικές αναμετρήσεις ανάμεσα σε ζώα, που παλεύουν για το δικαίωμα στο ζευγάρωμα αλλά και για την ίδια τους τη ζωή..





Αφιέρωμα Άγρια και Παράξενα...
Πρεμιέρα 25 Νοεμβρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Εξερευνούμε τις πιο παράξενες, ακατανόητες, εντυπωσιακές αλλά και απόλυτα ανατριχιαστικές ιστορίες από τον κόσμο της φύσης.