Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου και Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και Wild σε High Definition...

Το Δεκέμβριο στο National Geographic ανακαλύψτε Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου, γνωρίστε τις Βασίλισσες των Βίκινγκ και κάντε το Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης! 
Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild σε High Definition...
Highlights Δεκεμβρίου και οι σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, τρέχουν πλέον σε High Definition μέσα από την οθόνη του National Geographic και τη γραμμική ροή των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών “COSMOTE TV, NOVA, Vodafone TV και Wind Vision”…
Παράλληλα οι συνδρομητές των πλατφορμών COSMOTE TV και Vodafone TV έχουν και την εναλλακτική πρόσβαση από την μεγάλη βιβλιοθήκη περιεχομένου ντοκιμαντέρ μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+"...
Nicolas A.
...

Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και σε High Definition...
Το Δεκέμβριο στο National Geographic ανακαλύψτε Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου, γνωρίστε τις Βασίλισσες των Βίκινγκ και κάντε το Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης!

Θαμμένα Μυστικά της Βίβλου
Πρεμιέρα 1 Δεκεμβρίου στις 16.10 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Ο Albert Lin αναζητά την αλήθεια πίσω από τις δύο πιο σημαντικές ιστορίες της Βίβλου. Μπορεί ο διαχωρισμός των υδάτων της Ερυθράς Θάλασσας και η καταστροφή στα Σόδομα και Γόμορρα να κρύβουν αληθινά περιστατικά; Ο Albert θα χρησιμοποιήσει δορυφόρους και υπερσύγχρονη τεχνολογία για να εισχωρήσει κάτω από την επιφάνεια της Γης και να αποκαλύψει μυστικά θαμμένα για χιλιάδες χρόνια. Θα επισκεφθεί τοποθεσίες αρχαίων κατακλυσμών και εξαφανισμένων πόλεων για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Απόλυτο Ταξίδι Επιβίωσης Β`Π.Π.
Πρεμιέρα 16 Δεκεμβρίου στις 21.50 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Ο Hazen Audel ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο για να ξαναζήσει μερικές από τις πιο εκπληκτικές ιστορίες επιβίωσης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Βίκινγκς Βασίλισσες του Πολέμου 
Πρεμιέρα 29 Δεκεμβρίου στις 21.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic HD...
Η Ella Al-Shamani ξεκινά μια αναζήτηση με υπερσύγχρονη τεχνολογία, για να αποκαλύψει την ιστορία επίλεκτων Βίκινγκ γυναικών πολεμιστριών.

Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild σε High Definition...
Αφιέρωμα Άγριος Χειμώνας 
Πρεμιέρα 1 Δεκεμβρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Άγρια ζώα από όλον τον πλανήτη παλεύουν με νύχια και με δόντια, για να επιβιώσουν ενάντια στις παγωμένες συνθήκες του χειμώνα.

Μυστικά του Ζωολογικού Κήπου 2 
Πρεμιέρα 30 Δεκεμβρίου στις 19.00 μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild HD...
Στα παρασκήνια ενός από τους μεγαλύτερους και πιο δημοφιλείς ζωολογικούς κήπους της χώρας των ΗΠΑ: του Columbus Zoo and Aquarium.