COSMOTE CINEMA Highlights "14 - 23 Μαΐου"…

Τελευταία Ενημέρωση 11/05:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "14 - 23 Μαΐου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.
...
COSMOTE CINEMA Highlights "14 - 23 Μαΐου"…
...
Η δύναμη της αλήθειας
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Σεργκέι Λοζνίτσα Ηθοποιοί: Ταμάρα Γιατσένκο, Μπόρις Καμόρζιν, Ιρίνα Πλεσνιάγεβα
Στο Ντονμπάς της ανατολικής Ουκρανίας, ένας πόλεμος μαίνεται ανάμεσα στον εθνικό στρατό και τους φιλορώσους αυτονομιστές. Η εγκληματικότητα ανθεί, ο εξευτελισμός είναι στην ημερήσια διάταξη... και ο λαός αγωνίζεται να επιβιώσει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 14/05 21:00 α’ προβολή

The Luminaries Κ1 Ε1
Είδος: Εποχής Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Κλερ ΜακΚάρθι Ηθοποιοί: Εύα Γκριν, Μάρτον Τσόκας, Ιβ Χιούσον
Έτος 1865. Δύο νεαροί ταξιδιώτες, η Άννα και ο Έμερι, γνωρίζονται ενώ πλέουν προς τη Νέα Ζηλανδία την εποχή του πυρετού του χρυσού. Αν και συμφωνούν να ξανασυναντηθούν σύντομα, ένα μυστηριώδες ζευγάρι ανατρέπει τα σχέδιά τους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 15/05 22:00 α’ προβολή

The Great Κ1 E1
Είδος: Εποχής Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ματ Σάκμαν Ηθοποιοί: Ελ Φάνινγκ, Νίκολας Χουλτ, Φίμπι Φοξ.
Το 1761, η Αικατερίνη φτάνει στη Ρωσία για να παντρευτεί τον αυτοκράτορα Πέτρο. Μα σύντομα συνειδητοποιεί την ανικανότητά του κι έπειτα από προτροπή της έμπιστης βοηθού της συλλαμβάνει ένα σχέδιο... να τον ανατρέψει από τον θρόνο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 16/05 22:00 α’ προβολή


Darkness: Those Who Kill Κ1 E1
Είδος: Αστυνομικό θρίλερ Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Κάρστεν Μίλεραπ Ηθοποιοί: Κένεθ Μ. Κρίστενσεν, Ναταλί Μαντουένο, Πίτερ Μίγκιντ
Έξι μήνες μετά την εξαφάνιση μιας έφηβης, ο ντετέκτιβ Γιαν Μίκελσεν ψάχνει μόνος για απαντήσεις. Μα η ανακάλυψη μιας νεκρής κοπέλας και η απαγωγή μιας τρίτης τον ωθούν να στραφεί για βοήθεια σε μια αναλύτρια κατά συρροή δολοφόνων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 17/05 22:00 α’ προβολή


Hightown Κ1 E1
Είδος: Αστυνομικό θρίλερ Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Μόνικα Ρέιμουντ , Τζέιμς Μπατζ Ντέιλ, Ράιλι Βέλκελ,
Μια απερίσκεπτη πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος βλέπει την άστατη ζωή της να αποδιοργανώνεται, όταν ανακαλύπτει το άψυχο σώμα ενός εξαρτημένου ατόμου... και αποφασίζει να αναζητήσει τον δολοφόνο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 18/05 23:00 α’ προβολή


No Filter
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβέν Ηθοποιοί: Αλεξαντρά Λαμί, Ζοζέ Γκαρσιά, Αν Μαριβάν
Μια συγγραφέας γιορτάζει την έκδοση του βιβλίου της, το οποίο εξιστορεί το ατύχημα του συζύγου της. Η αναπόφευκτη απόπειρα συγγενών και φίλων να εντοπίσουν τον χαρακτήρα τους στις σελίδες του έργου δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 19/05 21:00 α’ προβολή

Vox Lux
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μπρέιντι Κορμπέτ Ηθοποιοί: Νάταλι Πόρτμαν, Τζουντ Λο, Στέισι Μάρτιν
Η νεαρή Σελέστ, επιζήσασα μιας ανείπωτης τραγωδίας, ερμηνεύει ένα τραγούδι κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη μνήμη των θυμάτων και συγκινεί ολόκληρη την Αμερική. Και κάπως έτσι ξεκινά η πολλά υποσχόμενη καριέρα της στη μουσική.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 20/05 22:00 α’ προβολή


Το Πραξικόπημα
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Μαχμούτ Φαζίλ Κοσκούν Ηθοποιοί: Αλί Σεκινέρ Αλίσι, Ταχράν Καραγκόζ, Μουράτ Κιλίς
Τουρκία, 1963. Μια ομάδα δυσαρεστημένων στρατιωτικών σχεδιάζει πραξικόπημα για να ανατρέψει την υπάρχουσα κυβέρνηση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται βάσει σχεδίου... Η ταινία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 21/05 21:00 α’ προβολή

Μεσοκαλόκαιρο
Είδος: Τρόμου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Άρι Άστερ Ηθοποιοί: Φλόρενς Πιου, Τζακ Ρέινορ, Γουίλ Πούλτερ
Έπειτα από μια οικογενειακή τραγωδία, μια νεαρή κοπέλα ακολουθεί τον σύντροφό της και την παρέα του σε ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται σε ένα σουηδικό χωριό. Μα αυτό που ξεκινά σαν μια ανέμελη περιπέτεια παίρνει εφιαλτική τροπή.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 22/05 00:15 α’ προβολή


Γεννημένος Νικητής
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Άντριου Χέιγκ Ηθοποιοί: Τσάρλι Πλάμερ, Στιβ Μπουσέμι, Κλόι Σέβινι
Ένα έφηβο αγόρι αναλαμβάνει να φροντίσει ένα γερασμένο άλογο κούρσας. Όταν μαθαίνει ότι ο ξεχωριστός του φίλος προορίζεται για σφαγή, οι δυο τους ξεκινούν ένα δύσκολο ταξίδι, αναζητώντας το μέρος που θα γίνει το νέο τους σπίτι.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 23/05 22:00 α’ προβολή