Η Foxtel και η ViacomCBS ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία-ορόσημο για την ενίσχυση του μουσικού χαρτοφυλακίου της...

Η νέα συμφωνία επεκτείνει τα μουσικά κανάλια Foxtel με μια ευρύτερη ποικιλία μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου καναλιού μουσικής φιλικό προς τα παιδιά... 
Η Foxtel ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία-ορόσημο που θα δει τη ViacomCBS Networks International (VCNI) να προσφέρει μια νέα σειρά μουσικών καναλιών και ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών ειδών για τους συνδρομητές του Foxtel στην Αυστραλιανή αγορά. Η νέα συμφωνία θα παρέχει στους συνδρομητές του Foxtel μια ευρύτερη ποικιλία μουσικών ειδών, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου μουσικού καναλιού φιλικού για τα παιδιά, το πρώτο του είδους του για την αυστραλιανή τηλεόραση. Από την 1η Ιουλίου 2020, η νέα σύνθεση μουσικής εμφάνισης θα καλύπτει κάθε μουσικό στυλ, “rock και pop, contemporary και country, charts και dance, urban RnB, easy listening και all-time classics (κλασικά όλων των εποχών)”...
Το χαρτοφυλάκιο καναλιών μουσικής θα αποτελείται από τα κανάλια “MTV HITS, MTV Classic, Club MTV, CMT (Country Music Television) και το ολοκαίνουργιο Nick Music”, ένα ασφαλές παιδικό και οικογενειακό μουσικό κανάλι, για παιδιά 4-15 ετών με κορυφαίες chart επιτυχίες από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στον κόσμο. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο θα ανήκει και θα λειτουργεί από την VCNI με τα σήματα των καναλιών MTV και CMT, όλα προγραμματισμένα στην Αυστραλία για αυστραλιανό κοινό. Το Foxtel παρέχει επίσης στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα καναλιών μουσικής ήχου χωρίς διαφημίσεις, που περιλαμβάνουν πάνω από 20 διαφορετικές ροές μουσικής χωρίς διακοπή, για να συμπληρώσουν τα κανάλια μετάδοσης της Viacom CBS.
Η νέα συμφωνία με το VCNI (ViacomCBS Networks International) περιλαμβάνει επίσης την ανανέωση των καναλιών Nickelodeon, Nick Jr. και MTV στην πλατφόρμα Foxtel.
 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Foxtel, Amanda Laing, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουμε αυτήν τη νέα, πρωτοποριακή συνεργασία με τη ViacomCBS, η οποία επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Foxtel στη μουσική τηλεόραση που έχει σχεδιαστεί για το αυστραλιανό κοινό. «Η συμφωνία συνεχίζει την ανανέωση της σειράς καναλιών του Foxtel και παρέχει στους πελάτες μας μια ακόμη μεγαλύτερη επιλογή μουσικών ειδών. Η ViacomCBS είναι παγκόσμιοι ηγέτες της μουσικής τηλεόρασης με μια μακροχρόνια δέσμευση για την αυστραλιανή μουσική και είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη σχέση μας μαζί τους με αυτήν την ιστορική νέα ρύθμιση. "
Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της ViacomCBS, Προγραμματισμός Μουσικής & Ταλέντων / Εκδηλώσεις, ο Bruce Gillmer δήλωσε: «Η επέκταση του χαρτοφυλακίου μουσικών καναλιών της ViacomCBS Networks International μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε ακόμη πιο βαθιές σχέσεις με τους Αυστραλούς θαυμαστές μουσικής, καλλιτέχνες και ετικέτες. Αυτά τα επώνυμα κανάλια αντηχούν με τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο και η κυκλοφορία στην Αυστραλία μας δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να φέρουμε στο κοινό υπέροχη μουσική σε όλα τα είδη. " «Έχουμε παρουσιάσει απίστευτους Αυστραλούς καλλιτέχνες από το Gang of Youths στο The Veronicas διεθνώς. Η κυκλοφορία αυτών των νέων μουσικών επωνυμιών στο Foxtel δίνει σε περισσότερους Αυστραλούς καλλιτέχνες την ευκαιρία να συνδεθούν με θαυμαστές τοπικά και, ενδεχομένως, σε όλο τον κόσμο.

 Ο εκτελεστικός διευθυντής της τηλεόρασης Foxtel, Brian Walsh, πρόσθεσε: «Η μουσική παραμένει ως στρατηγικά σημαντικό μέρος της ιστορίας περιεχομένου Foxtel και τονίζει το βάθος και τον πλούτο του προγραμματισμού μας. Αυτά τα νέα κανάλια θα προγραμματιστούν από Αυστραλούς, για τους Αυστραλούς να συνεχίσουν το πάθος μας για επιμέλεια τοπικής μουσικής. «Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά των δικών μας μουσικών καναλιών και της επιτυχίας που απολάμβαναν να διασκεδάζουν τους πελάτες της Foxtel τα τελευταία 25 χρόνια. Θέλω να αναγνωρίσω τη διοίκηση και τις μουσικές ομάδες, στο παρελθόν και στο παρόν, που δημιούργησαν το Channel V, Max και CMC. «Η δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας ψυχαγωγίας για τους συνδρομητές μας σημαίνει συνεχή ανανέωση σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας και η συνεργασία μας με τη Viacom να παρέχει μια νέα, νέα κατεύθυνση για τη μουσική στο Foxtel».