Nova Highlights: "11 - 26 Μαΐου"…

Τελευταία ενημέρωση 11/05:
Nova Highlights: "11 - 26 Μαΐου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "11 - 26 Μαΐου"…
...
Δευτέρα 11 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00
«Ολυμπιακός: Ανασκόπηση 1995-2000»
Παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα της πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού για το διάστημα 1995-2000, μέσα από τη δημοσιογραφική ματιά των καναλιών Novasports.


Δευτέρα 11 Μαΐου Viasat History στις 23:10
«Η Πομπηία ξυπνά» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Μια πρωτοφανής αποστολή και αρχαιολογική εκστρατεία ξεκίνησε στην Πομπηία το 2018, η πρώτη που επιχειρήθηκε σε τέτοια κλίμακα τα τελευταία 50 χρόνια. Διακεκριμένοι επιστήμονες συνεργάστηκαν σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν νέα στοιχεία σχετικά με την καταστροφή που έπληξε την πόλη το 79 μ.Χ.


Τρίτη 12 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«THE OPERATIVE» Πρεμιέρα
Μία κατάσκοπος της Μοσάντ εξαφανίζεται ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την κηδεία του πατέρα της, αναγκάζοντας τον εκπαιδευτή της να την εντοπίσει και να σιγουρευτεί ότι όλα είναι εντάξει... (Θρίλερ, Νταϊάν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν)

Τρίτη 12 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00
«ΠΑΟΚ: Ανασκόπηση 1995-2000»
Παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα της πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για το διάστημα 1995-2000, μέσα από τη δημοσιογραφική ματιά των καναλιών Novasports.

Τετάρτη 13 Μαΐου Novasports2HD στις 22:00
«Sports Icons – Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι όλων των εποχών»
Μέσα από τη σειρά επεισοδίων Clubland παρακολουθούμε ιστορίες για τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους.

Τετάρτη 13 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00
«ΑΕΚ: Ανασκόπηση 1995-2000»
Παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα της πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΚ για το διάστημα 1995-2000, μέσα από τη δημοσιογραφική ματιά των καναλιών Novasports.


Πέμπτη 14 Μαΐου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ»
Στοιχειωμένος από τραύματα του παρελθόντος, ένας πλαστικός χειρουργός προσπαθεί να συνθέσει ένα άφθαρτο δέρμα κάνοντας πειράματα σε έναν άνθρωπο, σε μια ταινία που προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα. (Θρίλερ, Αντόνιο Μπαντέρας, Ελένα Ανάγια)


Πέμπτη 14 Μαΐου novacinema1HD στις 22:00
«THE SOUND OF SILENCE» Πρεμιέρα                        
Ενας μοναχικός άνδρας προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των πελατών του, συντονίζοντας ‘θεραπευτικά’ τους ήχους του σπιτιού τους. Η τελευταία ‘ασθενής’ του, όμως, θα ανατρέψει τα δεδομένα του. (Κοινωνική ταινία ,Πίτερ Σάρσγκααρντ, Ρασίντα Τζόουνς) 
Παρασκευή 15 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00 
«Α’ Εθνική: Ανασκόπηση 1995-2000»
Παρακολουθήστε ένα μοναδικό αφιέρωμα της πορείας της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου για το διάστημα 1995-2000, μέσα από τη δημοσιογραφική ματιά των καναλιών Novasports. 

Σάββατο 16 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«WOMAN ON THE BRINK» Πρεμιέρα
Μία γυναίκα αρχίζει να αμφιβάλει για την πνευματική της υγεία όταν πληροφορείται ότι η 8χρονη κόρη της, την οποία άφησε το πρωί στο σχολείο, είναι στην πραγματικότητα νεκρή εδώ και έναν χρόνο... (Θρίλερ, Κέλι Τίμπο, Ματ Χάμιλτον)

Σάββατο 16 Μαΐου Insight TV στις 22:00
«Οι Ανίκητοι» (Νέο επεισόδιο)
Οι Ανίκητοι είναι μία σειρά που παρακολουθεί την ιστορία έξι διαγωνιζόμενων από διαφορετικές χώρες, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση Invictus Games. Πρόκειται για μία αθλητική διοργάνωση για βετεράνους, οι οποίοι βιώνουν καταστάσεις που έχουν αλλάξει τις ζωές τους, καθώς και τραυματισμούς.


Κυριακή 17 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ» Πρεμιέρα
Με την κρίση του 2008 να συντρίβει τις δουλειές και τα εισοδήματά τους, δύο στριπτιζέζ καταστρώνουν ένα περίτεχνο σχέδιο για να εξαπατήσουν και να κλέψουν τους πλούσιους και ανήθικους πελάτες τους. (Αστυνομική ταινία, Τζένιφερ Λόπεζ, Κόνστανς Γου)


Δευτέρα 18 Μαΐου Viasat History HD στις 22:00
Η Μάχη Της Κρήτης...

Δευτέρα 18 Μαΐου Novasports2HD στις 22:30
«Sports Icons – Οι Dream Team όλων των εποχών»
Φανταστείτε να μπορούσε κάποιος να επιλέξει τους καλύτερους 11 που έπαιξαν ανά τις δεκαετίες στις σημαντικότερες ομάδες του πλανήτη.

Δευτέρα 18 Μαΐου FOX στις 21:50
«Mrs. America» (Νέο επεισόδιο)
Η νέα σειρά του FOX «Mrs. America» αφηγείται την ιστορία του κινήματος που επικύρωσε την τροπολογία για την ισότητα των δύο φύλων στις ΗΠΑ, καθώς και τα απρόσμενα εμπόδια που δημιούργησε μια συντηρητική γυναίκα με το όνομα Φίλις Σλάφλι, την οποία υποδύεται η Κέιτ Μπλάντσετ.


Τρίτη 19 Μαΐου 2020 στις 17:00
«Έντεκα 3»
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έντεκα 3» βρίσκεται στη τρίτη σεζόν και περιστρέφεται γύρω από τον Gabo, έναν έφηβο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ο οποίος, έχοντας λάβει υποτροφία από το διάσημο Αθλητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο (IAD) του Μπουένος Άιρες, θα δει το όνειρό του να παίζει στη φημισμένη ερασιτεχνική Ακαδημία ποδοσφαίρου του Los Halcones Dorados, αλλά και τη λαχτάρα του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Τρίτη 19 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥ ΦΛΕΓΕΤΑΙ » Πρεμιέρα
Το 1770 στη Βρετάνη, μία ζωγράφος προσλαμβάνεται για να δημιουργήσει από μνήμης το γαμήλιο πορτρέτο της νεαρής Ελοίζ, η οποία, έχοντας μόλις βγει από το μοναστήρι, αρνείται να παντρευτεί... (Ρομαντική ταινία, Βαλέρια Γκολίνο, Νοεμί Μερλάν)

Τρίτη 19 Μαΐου FOX Life στις 21:00
«Modern Family 11» (Νέο επεισόδιο)
Τα τελευταία επεισόδια του 11ου κύκλου έρχονται στο FOX Life τον Μάιο και θα σημάνουν το τέλος για μία από τις πιο αγαπημένες και πρωτοποριακές κωμωδίες που προβλήθηκαν ποτέ στην τηλεόραση!

Τετάρτη 20 Μαΐου Novasports2HD στις 23:00
«O κόσμος της Serie A»
Το ιταλικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα σε μια χώρα που επλήγη όσο λίγες από την πανδημία.

Πέμπτη 21 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«LOVE & GLAMPING » Πρεμιέρα
Για να γράψει ένα άρθρο για ένα εναλλακτικό κάμπινγκ, η Κέιτι, αυθεντικό κορίτσι της πόλης, έρχεται αντιμέτωπη με τους χειρότερους φόβους της δοκιμάζοντας τις δραστηριότητες του κάμπινγκ. (Ρομαντική κομεντί ,Εμίλια Ούλεραπ, Κρίστοφερ Ράσελ)

Πέμπτη 21 Μαΐου Novacinema2HD στις 22:00
«ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ»
Οταν μια υπερατλαντική πτήση αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα, τα μέλη του πληρώματος σκαρφίζονται τρόπους για να αποφορτίσουν το τεταμένο κλίμα και να καθησυχάσουν τους πανικοβλημένους επιβάτες. (Κωμωδία, Χαβιέρ Κάμαρα, Πέπα Τσάρο)

Παρασκευή 22 Μαΐου Novasports1HD στις 23:00
«Timeline Ανασκόπηση Α’ Εθνικής 2003-2004»
H διοργάνωση της Α’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο για τη σεζόν 2003-2004. Παρακολουθήστε όλα όσα έγιναν εκείνη την περίοδο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρασκευή 22 Μαΐου E! Entertainment στις 22:00
«Διαγωνισμός χορού για γέλια» Φινάλε
Όταν σκεφτόμαστε τους αγαπημένους μας κωμικούς, είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνουν να γελάσουμε. Είναι όμως εξίσου καλοί και στον χορό; Ανακαλύψτε το μέσα από τη σειρά «The Funny Dance Show». 

Σάββατο 23 Μαΐου Novasports2HD στις 23:00
«Στιγμές στα διάσημα γήπεδα του ποδοσφαίρου»
Μικρές ιστορίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου. Πελέ, Κρόιφ, Μαραντόνα, στις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους στις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Σάββατο 23 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«SEMPER FI» Πρεμιέρα
Οταν ο ετεροθαλής αδελφός του μπλέκεται σε έναν καυγά με ολέθριες συνέπειες, ο Καλ, νομοταγής αστυνομικός και έφεδρος πεζοναύτης, έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του. (Ταινία δράσης Τζάι Κόρτνι, Νατ Γουλφ). 

Σάββατο 23 Μαΐου Novasports2HD στις 23:00
«Στιγμές στα διάσημα γήπεδα του ποδοσφαίρου»
Μικρές ιστορίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου. Πελέ, Κρόιφ, Μαραντόνα, στις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους στις διοργανώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 


Κυριακή 24 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ» Πρεμιέρα 
Οταν μαθαίνει ότι του έχουν μείνει μόνο μερικοί μήνες ζωής, ένας καθηγητής πανεπιστημίου αποφασίζει να ζήσει τον χρόνο που του απομένει στο έπακρο και να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί... (Κομεντί, Τζόνι Ντεπ, Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ) 

 Κυριακή 24 Μαΐου MTV στις 24:00
«True Life Crime» Πρεμιέρα νέας σειράς
Η νέα σειρά του MTV Euro «True Life Crime» εξερευνά αποτρόπαια εγκλήματα που συντάραξαν τα πρωτοσέλιδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα θύματα ήταν νέοι, οι εγκληματικές πράξεις εναντίον τους ήταν σοκαριστικές και βασανιστικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα! 


Τρίτη 26 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΕΝΤΜΟΝΤ: ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ» Πρεμιέρα 
Παρίσι, 1897. Πνιγμένος στις ευθύνες, ο συγγραφέας Εντμόν Ροστάν προσφέρει σε έναν μεγάλο ηθοποιό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα έργο που προς το παρόν έχει μόνο τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ. (Αληθινή ιστορία, Ματίλντ Σενιέ, Ολιβιέ Γκουρμέ)