Nova Highlights: "24 Μαΐου - 02 Ιουνίου"…

Τελευταία ενημέρωση 20/05:
Nova Highlights: "24 Μαΐου - 02 Ιουνίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "24 Μαΐου - 02 Ιουνίου"…
...
Κυριακή 24 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ» Πρεμιέρα 
Όταν μαθαίνει ότι του έχουν μείνει μόνο μερικοί μήνες ζωής, ένας καθηγητής πανεπιστημίου αποφασίζει να ζήσει τον χρόνο που του απομένει στο έπακρο και να διασκεδάσει όσο περισσότερο μπορεί... (ΚομεντίΤζόνι Ντεπ, Ρόζμαρι ΝτεΓουίτ) 

 Κυριακή 24 Μαΐου MTV στις 24:00
«True Life Crime» Πρεμιέρα νέας σειράς
Η νέα σειρά του MTV Euro «True Life Crime» εξερευνά αποτρόπαια εγκλήματα που συντάραξαν τα πρωτοσέλιδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα θύματα ήταν νέοι, οι εγκληματικές πράξεις εναντίον τους ήταν σοκαριστικές και βασανιστικά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα! 

Δευτέρα 25 Μαΐου Novasports1HD στις 22:00«Timeline Ολυμπιακός 2014-2015»
Μέσα από την εκπομπή Timeline θυμηθείτε την πορεία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2014-2015 όταν και οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν για Πέμπτη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή.


Τρίτη 26 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΕΝΤΜΟΝΤ: ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ» Πρεμιέρα 
Παρίσι, 1897. Πνιγμένος στις ευθύνες, ο συγγραφέας Εντμόν Ροστάν προσφέρει σε έναν μεγάλο ηθοποιό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα έργο που προς το παρόν έχει μόνο τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ. (Αληθινή ιστορίαΜατίλντ Σενιέ, Ολιβιέ Γκουρμέ)

Τετάρτη 27 Μαΐου Novasports1HD στις 21:45
«Timeline ΑΕΚ 2017-2018»
Μέσα από την εκπομπή Timeline θυμηθείτε την πορεία της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-2018 όταν και η «Ένωση» στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Πέμπτη 28 Μαΐου Novasports2HD στις 22:30
«Sports Icons – Dream Teams»
Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι όλων των εποχών: Συγκινητικές ιστορίες, μαρτυρίες πρωταγωνιστών και αφηγήσεις από θρύλους του παγκόσμιου αθλητισμού!


Παρασκευή 29 Μαΐου FOX στις 21:00
«The amazing race 31» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο βραβευμένος με Emmy παγκόσμιος διαγωνισμός «The Amazing Race» επιστρέφει με την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς παίχτες των αμερικανικών ριάλιτι «The Amazing Race», «Survivor» και «Big Brother».


Σάββατο 30 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΒΡΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» Πρεμιέρα
Στην αυγή της Επανάστασης του 1821, μια Ελληνίδα ερωτεύεται έναν αξιωματικό του τουρκικού στρατού, όμως γρήγορα έρχεται αντιμέτωπη μαζί του σε μια κρίσιμη μάχη που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας. (Κοινωνική ταινία, Τάνια Ρέιμοντ, Τζαν Οντίν)


Κυριακή 31 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ» Πρεμιέρα
Στις ΗΠΑ του 1880, ο Τόμας Εντισον κι ο Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ θέλουν να σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή και βρίσκονται στο επίκεντρο μια επικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση των πόλεων. (Αληθινή ιστορία, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Ολιβερ Πάουελ).


Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 στις 17:00
«Έντεκα 3» (Β`μέρος 3ου Κύκλου)
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Έντεκα 3» βρίσκεται στη τρίτη σεζόν και περιστρέφεται γύρω από τον Gabo, έναν έφηβο που αγαπάει το ποδόσφαιρο, ο οποίος, έχοντας λάβει υποτροφία από το διάσημο Αθλητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο (IAD) του Μπουένος Άιρες, θα δει το όνειρό του να παίζει στη φημισμένη ερασιτεχνική Ακαδημία ποδοσφαίρου του Los Halcones Dorados, αλλά και τη λαχτάρα του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Δευτέρα 1 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Τελικός γερμανικού κυπέλλου 2015 Ντόρτμουντ-Βόλφσμπουργκ»
Οι τελικοί γερμανικού κυπέλλου την τελευταία πενταετία λερχονται στις οθόνες σας! Αρχή με το ζευγάρι Ντόρμουντ-Βόλφσμουργκ στον τελικό του 2015.


Δευτέρα 1 Ιουνίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 6» (Πρεμιέρα ΒΜέρους)
Το τέλος πλησιάζει, ωστόσο μας περιμένουν πολλές ακόμα ανατροπές στη σειρά! Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον στην Άναλιζ Κίτινγκ (Βαϊόλα Ντέιβις), με την επιστροφή του τελευταίου κύκλου του «How to Get Away with Murder» τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.


Τρίτη 2 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE ART OF RACING IN THE RAIN» Πρεμιέρα
Ο Εντζο, ένα αξιαγάπητο γκόλντεν ριτρίβερ, κάνει έναν απολογισμό της ζωής του με το αφεντικό του, έναν επίδοξο οδηγό της Φόρμουλα 1, και την όμορφη οικογένειά του. (Ρομαντική κομεντί , Μάιλο Βεντιμίλια, Τζάκι Μινς)