Rebel TV - Θεματικά μπλοκ ατέλειωτης Classic Rock μουσικής FTA μέσω Astra 23.5E...

Ένα μουσικό κανάλι που αξίζει αυτή τη περίοδο να συντονιστεί μαζί του στη ζώνη Clarke (το εσωτερικό `η εξωτερικό δορυφορικό μας Box στην Smart TV), είναι το FTA μουσικό κανάλι “Rebel TV” (μέσω του δορυφόρου Astra 23.5E), καθώς εκπέμπει σε 24ωρη βάση θεματικά μπλοκ ατέλειωτης Classic Rock μουσικής, για όλους τους μουσικόφιλους που αγαπούν το ευρύ φάσμα της Rock μουσικής…
Nicolas A.
 To “Rebel TV” έχει μεταμορφωθεί ευχάριστα παίζοντας θεματικά μπλοκ ατέλειωτης Classic Rock μουσικής, FTA τόσο μέσω του δορυφόρου Astra 23.5E (12188Η, 29900, DVB-S2/8PSK), όσο και στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση της Τσεχίας (DVB-T/Multiplex 4), όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τα FTA Ροκ κανάλια “Virgin Radio TV” και “Radio Freccia HD” στην επίγεια ψηφιακή της Ιταλίας... Στην χώρα μας υπάρχει ανυπαρξία θεματικών μουσικών καναλιών όχι μόνο στην επίγεια ψηφιακή, αλλά και γενικότερα, καθώς τα ραδιοφωνικά δίκτυα δεν τόλμησαν να δραστηριοποιηθούν με αντίστοιχα tv project...

Eάν είσαι μουσικόφιλος και αγαπάς όλο το φάσμα της Rock μουσικής συντονίσου στο “Rebel TV” για να χαρείς τα Highlights των θεματικών μπλοκ ατέλειωτης Classic Rock μουσικής:
"Αν και δίνουμε μεγάλη προσοχή στις τηλεοπτικές εκπομπές στο REBEL TV, τα κλιπ θα είναι πάντα το άλφα και το ωμέγα. Σας ενημερώνουμε λοιπόν τι σας περιμένει όταν βλέπετε το Forever Rock ή το Rock 2K στο πρόγραμμα!"

Classics - Τα καλύτερα της χρυσής εποχής του ροκ.
Forever Rock - Rock καρδιές για όλες τις γενιές.
Fresh - Οι πιο φρέσκοι σπόροι του Rebel.
Made in Czechoslovakia - Μόνο στο σπίτι.
MetalShow - Τα πιο δύσκολα riff του Rebel.
Rock 2K - Ροκ μουσική της νέας χιλιετίας.
Rock Mix - Ημερήσια δόση ροκ. Όσα έγραψαν ιστορία μέχρι και πρόσφατα.

"Και ας μην ξεχνάμε! Την Παρασκευή στις 9 μ.μ. μπορείτε να έχετε μια συναυλία μαζί μας - ζωντανά με τον Rebel στο σαλόνι σας!"
...