Η ViacomCBS και η Google ανακοινώνουν τη διευρυμένη συμφωνία διανομής στο YouTube TV

Η ViacomCBS (NASDAQ: VIACA, VIAC) και η Google ανακοίνωσαν μια ολοκληρωμένη, πολυετή συμφωνία διανομής για την παροχή περισσότερου περιεχομένου από το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο ειδήσεων, ψυχαγωγικών και αθλητικών δικτύων της ViacomCBS για συνδρομητές του YouTube TV. Εκτός από τη δυνατότητα συνεχούς μεταφοράς σταθμών εκπομπής "CBS, CBS Sports Network, Pop TV, Smithsonian Channel και The CW", η διευρυμένη συμφωνία εισάγει 14 κανάλια ViacomCBS στη ζωντανή τηλεόραση και την κατ 'απαίτηση συνδρομητική υπηρεσία. Τα "Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Paramount Network, TV Land and BET, CMT και VH1" θα κυκλοφορήσουν στο YouTube TV αυτό το καλοκαίρι, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια συνδρομητές, σε μερικά από τα πιο δημοφιλή καλωδιακά δίκτυα.



Τα θεματικά κανάλια "BET Her, MTV2, Nick Jr., NickToons, TeenNick και MTV Classic" θα ενταχτούν επίσης στο YouTube TV σε δεύτερη φάση. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης μια συνεχή δέσμευση για τη διανομή premium συνδρομητικών υπηρεσιών της ViacomCBS, συμπεριλαμβανομένης της SHOWTIME, στο YouTube TV, καθώς και μια εκτεταμένη συνεργασία στις ευρύτερες πλατφόρμες του YouTube.
 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καταλήξαμε σε μια εκτεταμένη συμφωνία με το YouTube TV που αναγνωρίζει την πλήρη ισχύ του πρόσφατα συνδυασμένου χαρτοφυλακίου μας ως ViacomCBS», δήλωσε ο Ray Hopkins, Πρόεδρος, U.S. Networks Distribution, ViacomCBS. "Η Google υπήρξε εξαιρετικός συνεργάτης και ανυπομονούμε να φέρουμε ακόμη περισσότερα από τα δίκτυα ψυχαγωγίας μας στους συνδρομητές του YouTube TV για πρώτη φορά."
 "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε το χαρτοφυλάκιο της ViacomCBS στο YouTube TV αυτό το καλοκαίρι", δήλωσε η Lori Conkling, Global Head of Partnerships στο YouTube TV. "Η διευρυμένη συνεργασία μας ανταποκρίνεται στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε ένα εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο περιεχομένου στους συνδρομητές μας στο YouTube TV, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες του YouTube."
 Το YouTube TV είναι μια υπηρεσία συνεχούς ροής στην Αμερικανική αγορά που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά και κατ 'απαίτηση τηλεόραση από 70+ κορυφαία δίκτυα μέσω μιας απλής και βραβευμένης εμπειρίας. Προσφέρει ζωντανά και τοπικά αθλήματα, ειδήσεις, εκπομπές, ταινίες και πολλά άλλα και μπορεί να προβληθεί σε οποιαδήποτε οθόνη (τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση, υπολογιστής). Η συνδρομή παρέχεται με δωρεάν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης cloud DVR για την καταγραφή όλων των αγαπημένων σας, εξατομικευμένων προτάσεων ρολογιού και οικογενειακού προγράμματος με 6 λογαριασμούς ανά νοικοκυριό, ώστε να μπορεί να απολαύσει ολόκληρη η οικογένεια.