Nova Highlights: "21 - 30 Ιουνίου"…

Τελευταία ενημέρωση 16/06:
Nova Highlights: "21 - 30 Ιουνίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "21 - 30 Ιουνίου"…
...

Κυριακή 21 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«AD ASTRA» Πρεμιέρα 
Πρεμιέρα «Ad Astra» O Μπράντ Πιτ σε ένα μοναδικό διαστημικό ταξίδι αποκλειστικά στη Nova
Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, «Ad Astra», με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό στον ρόλο του Μπράντ Πιτ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HDΈνας αστροναύτης ταξιδεύει πέρα από τα όρια του ηλιακού συστήματος, αναζητώντας την αλήθεια για τον αγνοούμενο πατέρα του και την αποτυχημένη αποστολή του που, 30 χρόνια αργότερα, απειλεί το σύμπαν. H ταινία έλαβε εξαιρετικές κριτικές, κυρίως για την ερμηνεία του Μπράντ Πιτ, αλλά και για τα οπτικά εφέ, ενώ ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερου Ήχου. Τον Μπραντ Πιτ πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Λιβ Τάιλερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζέιμς ΓκρέιΤο «Ad Astra» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 

Κυριακή 21 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των Play Off. Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων κυρίως για το γόητρο! 

Δευτέρα 22 Ιουνίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 6» (Νέο επεισόδιο)
Το τέλος πλησιάζει, ωστόσο μας περιμένουν πολλές ακόμα ανατροπές στη σειρά! Δείτε τι επιφυλάσσει το μέλλον στην Άναλιζ Κίτινγκ (Βαϊόλα Ντέιβις), με την επιστροφή του τελευταίου κύκλου του «How to Get Away with Murder».

Δευτέρα 22 Ιουνίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Out ΑΕΛ-Βόλος» (Ζ)
Η ομάδα της Λάρισας αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Βόλο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Out.


Τρίτη 23 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«CONVOI EXCEPTIONNEL» Πρεμιέρα
Η ιστορία δύο ανδρών, ο ένας με ένα παλτό κι ο άλλος ντυμένος με κουρέλια, και το τρομακτικό σενάριο που έχουν στην κατοχή τους: το σενάριο της ζωής και του θανάτου τους... (Κωμωδία,Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κριστιάν Κλαβιέ)

Τετάρτη 24 Ιουνίου Novasports1HD στις 22:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Αταλάντα-Λάτσιο» (Ζ)
Η φιλοξενούμενη Λάτσιο θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής απέναντι στην Αταλάντα για να μη χάσει έδαφος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, όμως, δεν έχει εύκολο έργο καθώς και οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά και δυνατότητες για τη νίκη.


Πέμπτη 25 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΚΛΕΙΨΗ»Πρεμιέρα
Αργεντινή, δεκαετία του ’70. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή ενός δικηγόρου θα πάρει έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, γεμάτο σιωπή και μυστικά, μετά τη συνάντησή του με έναν μυστηριώδη ξένο... (Θρίλερ, Ντάριο Γκραντινέτι, Αντρέα Φριχέριο)

Πέμπτη 25 Ιουνίου Novacinema2HD στις 00:05
«Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ»
Δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, ένας τρομοκράτης παγιδευμένος στο πεπρωμένο κι ένας αστυνομικός προσηλωμένος στο καθήκον, ανακαλύπτουν μαζί για ποιο λόγο αξίζει να παλέψει και να πεθάνει κανείς... (Μπραντ Πιτ, Χάρισον Φορντ)

Παρασκευή 26 Ιουνίου Novasports2HD στις 21:45
«EFL Championship Μπρέντφορντ-Γουέστ Μπρόμιτς» (Ζ)
Η Μπρέντφορντ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Γουέστ Μπρόμιτς στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 39ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν στη νίκη για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσουν μία από τις πρώτες δύο θέσεις της Championship που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Premier League.


Σάββατο 27 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«HOLLY SLEPT OVER» Πρεμιέρα
Ενα νεαρό ζευγάρι που προσπαθεί να κάνει παιδί βλέπει την ήσυχη καθημερινότητά του να αλλάζει, όταν στο σπίτι τους έρχεται μία παλιά φίλη για να περάσει ένα Σαββατοκύριακο... (Κωμωδία, Νάταλι Εμάνουελ, Κίμπερλι Τζ. Γκρέιντερ)

Σάββατο 27 Ιουνίου MTV στις 23:05
«Ridiculousness 15» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο Rob Dyrdek, μαζί με τους συμπαρουσιστές του Sterling “Steelo” Brim και Chanel West Coast και με μια σειρά διάσημων καλεσμένων φέρνουν στις οθόνες μας τα πιο τρελά και ξεκαρδιστικά ερασιτεχνικά βίντεο από το διαδίκτυο και τα σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό και άκρως απολαυστικό τρόπο!

Τετάρτη 24 Ιουνίου MyZen TV στις 17:50
«Mountain yoga»
Απολαύστε μαθήματα γιόγκα με την Κατί Μισόν και τον Ζουλιάν και ανακαλύψτε τα πιο εκπληκτικά μέρη στα βουνά για να αντλήσετε έμπνευση!


Κυριακή 28 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΕΛΣ ΚΙΤΣΕΝ: ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ» Πρεμιέρα
Νέα Υόρκη, 1978. Οταν οι μαφιόζοι άντρες τους συλλαμβάνονται και φυλακίζονται, τρεις γυναίκες αναλαμβάνουν τις παράνομες δραστηριότητές τους και αναγνωρίζονται ως άξια μέλη της τοπικής μαφίας... (Μελίσα ΜακΚάρθι, Τίφανι Χάντις)

Κυριακή 28 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Play Off 4η αγωνιστική» (Ζ)
Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα με γκολ και ωραίες φάσεις για να οδηγήσουν την ομάδα τους στη νίκη στην 4η αγωνιστική των Play Off!


Τρίτη 30 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ADOPT A HIGHWAY» Πρεμιέρα
Υστερα από 20 χρόνια στη φυλακή, ένας άνδρας βρίσκει δουλειά σε ένα εστιατόριο. Ενα βράδυ, σε έναν κάδο σκουπιδιών ανακαλύπτει ένα μωρό, το οποίο τον φέρνει σε επαφή με ξεχασμένα συναισθήματα... (Κοινωνική ταινία, Ιθαν Χοκ, Ιλέιν Χέντριξ)