Παγκόσμια πρεμιέρα: Wacken World Wide ως ένα καινοτόμο φεστιβάλ, ζωντανά και δωρεάν στο Διαδίκτυο...

Απολαύστε το Wacken World Wide στη δωρεάν ζωντανή ροή: Η Deutsche Telekom δείχνει το Wacken World Wide ζωντανά από τις 30 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου.
Για τρεις ημέρες, οι μεγαλύτερες metal μπάντες παίζουν ζωντανά στην πιο εντυπωσιακή εικονική σκηνή που υπήρξε ποτέ.
Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να δουν τις παραστάσεις δωρεάν στον ιστότοπο και στην εφαρμογή MagentaMusik 360. Οι θεατές στη Γερμανία μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την εκπομπή στο MagentaTV και στο πρόγραμμα #DABEI. Στη συνέχεια οι ζωντανές εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του MagentaMusik 360 και το megatheque του MagentaTV...

Παγκόσμια πρεμιέρα: Wacken World Wide ως ένα καινοτόμο φεστιβάλ στο Διαδίκτυο
-Το Wacken Open Air φεστιβάλ σε σκηνή μικτής πραγματικότητας που τροφοδοτείται από την Deutsche Telekom για πρώτη φορά
- Οι Kreator, Blind Guardian, In Extremo και άλλοι παίζουν ζωντανά
- Ζωντανή μετάδοση στο MagentaMusik 360, το MagentaTV και στο πρόγραμμα #DABEI από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου
- Η ψηφιακή τεχνολογία συνδέει καλλιτέχνες και θεατές σε όλο τον κόσμο

Μόλις το καλοκαίρι γίνει πολύ δυνατό στο Σλέσβιχ-Χολστάιν: Περισσότεροι από 75.000 επισκέπτες ταξιδεύουν από όλο τον κόσμο στο θρυλικό Wacken Open Air. Όχι φέτος. Καθώς το 2020, το Wacken ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια. Όπως όλα τα άλλα φεστιβάλ και οι μεγάλες εκδηλώσεις λόγω των επίσημων εντολών για την καταπολέμηση των πανδημιών. Ανεξάρτητα από αυτό, οι διοργανωτές, μαζί με τον μακροπρόθεσμο συνεργάτη Telekom, φέρνουν μια εντελώς νέα εμπειρία Wacken στους θαυμαστές στο σπίτι: Wacken World Wide - η μεγαλύτερη μεταλλική εκπομπή μικτής πραγματικότητας που υπήρξε ποτέ. Οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν τη μοναδική εμπειρία στο MagentaMusik 360, στο MagentaTV ή στο πρόγραμμα #DABEI ζωντανά και δωρεάν.
Μπάντες όπως οι Kreator, Blind Guardian και In Extremo παίζουν στην καινοτόμο ψηφιακή σκηνή. Πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο γίνονται μέρος αυτής της αυθεντικής ζωντανής εμπειρίας και της παγκόσμιας πρεμιέρας στη βιομηχανία των φεστιβάλ.

Καινοτόμα παράσταση
«Παρουσιάζουμε ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ στον κόσμο σε αυτήν την καινοτόμα παράσταση. Χάρη σε ένα υπερσύγχρονο στούντιο μικτής πραγματικότητας, φέρνουμε την ενεργειακή αφύπνιση με το MagentaMusik 360 αποκλειστικά στο σαλόνι του κοινού. Η εμπειρία του φεστιβάλ στο σπίτι δεν θα μπορούσε να είναι πιο αυθεντική », λέει ο Michael Schuld, διευθυντής τηλεόρασης και ψυχαγωγίας της Telekom Deutschland. Οι λεγόμενες συναυλίες στο σαλόνι συνδέουν μουσικούς και θαυμαστές από την έναρξη της απαγόρευσης εκδηλώσεων στα μέσα Μαρτίου. Το Wacken και η Deutsche Telekom προχωρούν ένα βήμα πιο πέρα με το Wacken World Wide.
"Με την Telekom έχουμε συγκεντρώσει το μεγαλύτερο wacking ποτέ. Η νέα τεχνολογία σε συνδυασμό με το συγκεντρωμένο φορτίο μετάλλου θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο », εξηγεί ο Thomas Jensen, διοργανωτής του Wacken Open Air.

Μοναδική εμπειρία
Για τρεις ημέρες, οι μεγαλύτερες metal μπάντες παίζουν ζωντανά στην πιο εντυπωσιακή εικονική σκηνή που υπήρξε ποτέ. Η λεγόμενη τεχνολογία XR φέρνει ψηφιακά τη σκηνή σε Live. Οι καλλιτέχνες παίζουν ζωντανά, όλα γυρίζονται σε πραγματικό χρόνο με ακριβή παρακολούθηση κάμερας και ενσωματώνονται απευθείας στο εικονικό σετ. Ο πίσω τοίχος LED, το δάπεδο LED και η αλληλεπίδραση του ανεμιστήρα δημιουργούν μια αυθεντική αίσθηση σκηνής για καλλιτέχνες και θεατές. Με το Galaxy S20, ο στρατηγικός συνεργάτης Samsung προσφέρει τη σωστή συσκευή για την εμπειρία της μικτής πραγματικότητας.
Η παραγωγή σε ένα ειδικά κατασκευασμένο στούντιο μικτής πραγματικότητας συνδυάζει πραγματικές ζωντανές παραστάσεις, παραστάσεις φωτός και σκηνικά εφέ με το εικονικό σετ Wacken. Μια ζωντανή ροή δεν ήταν ποτέ τόσο αυθεντική και τόσο κοντά. Εκτός από ζωντανές εκπομπές από καλλιτέχνες, οι θαυμαστές θα μπορούν να προσβλέπουν σε πολλές εκπλήξεις, συναρπαστικές ιστορίες και τις καλύτερες παραστάσεις από τα 30 χρόνια του Wacken. 

Απολαύστε το Wacken World Wide στη δωρεάν ζωντανή ροή: Η Deutsche Telekom δείχνει το Wacken World Wide ζωντανά από τις 30 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Οι θαυμαστές σε όλο τον κόσμο μπορούν να δουν τις παραστάσεις δωρεάν στον "ιστότοπο" και στην εφαρμογή MagentaMusik 360. Οι θεατές στη Γερμανία μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν την εκπομπή στο MagentaTV και στο πρόγραμμα #DABEI. Στη συνέχεια, είναι διαθέσιμες οι εμφανίσεις στη βιβλιοθήκη πολυμέσων του MagentaMusik 360 και το megatheque του MagentaTV.
"www.magenta-musik-360.de"