Ελλάδα vs Κόσοβο: Η επόμενη αναμέτρηση της Εθνικής στο UEFA Nations League ζωντανά στην COSMOTE TV


Την Τετάρτη 14/10, στις 21.45 στο COSMOTE SPORT 1HD
Πλούσια δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT HD με απεσταλμένους στο ΟΑΚΑ και ειδικές εκπομπές πριν και μετά το ματς

Το Κόσοβο υποδέχεται, την Τετάρτη 14/10, η Εθνική Ελλάδας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του UEFA Nations League και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν, ζωντανά στην COSMOTE TV, το πολυαναμενόμενο ματς, μαζί με πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT HD.
...
Η σέντρα για τη δράση της ημέρας θα δοθεί στις 20.30, με την εκπομπή «UEFA Nations League Show» και τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο (COSMOTE SPORT 1HD). Με απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ και τους Ανδρέα Σερεβέτα και Αλέξανδρο Σωτηρόπουλο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις πριν το ματς και θα παρακολουθήσουν ανάλυση των ενδεκάδων των δύο ομάδων. Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT HD περιλαμβάνει και αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή Φαν'τ Σχιπ και των διεθνών παικτών της Εθνικής μας.
Στις 21.45, θα ξεκινήσει ο αγώνας Ελλάδα-Κόσοβο (COSMOTE SPORT 1HD), σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα. Με το σφύριγμα της λήξης, τη σκυτάλη θα πάρει ξανά η εκπομπή «UEFA Nations League Show» (23.45, COSMOTE SPORT 1HD), η οποία θα μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών
. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 13-14/10, με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του UEFA Nations League:
...


Τρίτη 13/10

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Αζερμπαϊτζάν-Κύπρος

19.00

COSMOTE SPORT 2HD

Λετονία-Μάλτα

COSMOTE SPORT 3HD

Γερμανία-Ελβετία


21.45


COSMOTE SPORT 1HD

Ουκρανία-Ισπανία

COSMOTE SPORT 2HD

Μαυροβούνιο-Λουξεμβούργο

COSMOTE SPORT 3HD

Νησιά Φερόε-Ανδόρα

COSMOTE SPORT 7HD

Λιχτενστάιν-Σαν Μαρίνο

COSMOTE SPORT 8HD

Τετάρτη 14/10

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Φινλανδία-Ιρλανδία

19.00

COSMOTE SPORT 2HD

Λιθουανία-Αλβανία

COSMOTE SPORT 3HD

Ιταλία-Ολλανδία


21.45


COSMOTE SPORT 2HD

Αγγλία-Δανία

COSMOTE SPORT 3HD

Πορτογαλία-Σουηδία

COSMOTE SPORT 4HD

Κροατία-Γαλλία

COSMOTE SPORT 5HD

Πολωνία-Βοσνία & Ερζεγοβίνη

COSMOTE SPORT 7HD

Τουρκία-Σερβία

COSMOTE SPORT 8HD

Ισλανδία-Βέλγιο

COSMOTE SPORT 9HD