“A Perfect Planet” - Η νέα συμπαραγωγή ντοκιμαντέρ των BBC Studios θα κάνει πρεμιέρα στο BBC Earth…


Α Perfect Planet - Η νέα συμπαραγωγή ντοκιμαντέρ των BBC Studios θα κάνει πρεμιέρα στο BBC Earth και την COSMOTE TV…

Τα BBC Studios ανακοίνωσαν τις προ-πωλήσεις για τη νέα σειρά φυσικής ιστορίας, “A Perfect Planet”, σε ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή η νέα σειρά είναι μια εκπληκτική εξερεύνηση της δύναμης και της ευθραυστότητας της Γης (σε πέντε μέρη). Και έχει παραχθεί από την Silverback Films για λογαριασμό του BBC One και του Discovery, σε συμπαραγωγή με τους “Tencent Penguin Pictures, ZDF German Television, China Media Group CCTV9, France Télévisions και The Open University”. Ενώ θα κάνει πρεμιέρα μέσα από το δίκτυο του BBC Earth σε ευρύτερες περιοχές διανομής του δικτύου “Αφρική, Ασία, Καναδά, CEE, Nordics, MEDME” και στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV, αλλά και σε άλλους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς σε ολόκληρο τον κόσμο…


Ο Paul Dempsey, Πρόεδρος Παγκόσμιας Διανομής για τα BBC Studios, σχολίασε: «Η όρεξη για αυθεντικό και ελκυστικό πραγματικό περιεχόμενο αυξάνεται κάθε χρόνο με τη σειρά Planet, συγκεκριμένα, να συνδέεται με το κοινό σε όλο τον κόσμο. Βλέπουμε όλο και πιο νεαρό κοινό που είναι παθιασμένο με την προστασία του φυσικού κόσμου να έρχεται στο είδος και περιμένω να συνεχίσει αυτό με τη νέα σειρά "A Perfect Planet".»
«Ο τέλειος πλανήτης είναι μια μοναδική μίξη της φυσικής ιστορίας και των επιστημών της γης και εξηγεί πώς λειτουργεί ο ζωντανός πλανήτης. Αυτή η σειρά πέντε μερών θα δείξει πώς οι δυνάμεις της φύσης - καιρός, ρεύματα ωκεανών, ηλιακή ενέργεια και ηφαίστεια - οδηγούν, διαμορφώνουν και υποστηρίζουν τη μεγάλη βιοποικιλότητα της γης. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκαλύψει πώς τα ζώα προσαρμόζονται τέλεια σε ότι περιβάλλον και αν βρεθούν.
Από τους λευκούς λύκους του νησιού Ellesemere, έως τις αρκούδες στην Καμτσάτκα, τα βαμπίρ σπίτια των Γκαλαπάγκος έως τους χρυσούς πιθήκους της Κίνας, η σειρά θα συνδυάσει μια παγκόσμια άποψη του πλανήτη από το διάστημα, με οικείες ιστορίες ζώων από τους πιο εντυπωσιακούς βιότοπους. Από το Ινδονησιακό Μουσείο έως τα ηφαίστεια της Χαβάης, τα παλιρροιακά νησιά στις Μπαχάμες, στα άκρα του χειμώνα της Αρκτικής… Ένας τέλειος πλανήτης θα οδηγήσει το κοινό σε ένα εκπληκτικό οπτικό ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε το σπίτι μας. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς εξετάζει τον δραματικό αντίκτυπο της νεότερης παγκόσμιας δύναμης της φύσης στον κόσμο - των ανθρώπων.
Ο Huw Cordey, παραγωγός της σειράς είπε: «Καθώς τα περιβαλλοντικά ζητήματα του πλανήτη κερδίζουν αυξανόμενη έλξη και η πανδημία αποκαλύπτει την ευπάθεια μας, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή να εκτιμήσουμε τον τέλειο πλανήτη μας»…
Ένας τέλειος πλανήτης για να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό!