COSMOTE CINEMA Highlights "22 - 31 Οκτωβρίου"…


Τελευταία Ενημέρωση 17/10:

Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "22 - 31 Οκτωβρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.


COSMOTE CINEMA Highlights "22 - 31 Οκτωβρίου"…

...
Bye Bye Germany
Είδος: Δραματική κομεντί
Έτος: 2017
Σκηνοθεσία: Σαμ Γκαρμπάρσκι
Ηθοποιοί: Μόριτς Μπλάιμπτροϊ, Άντσια Τράουε, Τιμ Σέιφι
Φρανκφούρτη, 1946. Έχοντας γλιτώσει από το Ολοκαύτωμα, μια παρέα Εβραίων ονειρεύεται να φύγει για την Αμερική. Πώς, όμως, θα καταφέρει να συγκεντρώσει το απαραίτητο χρηματικό ποσό σε αυτή τη δύσκολη μεταπολεμική περίοδο;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 22/10 21:00 α’ προβολή


The Investigation E1

Είδος: Μίνι σειρά / Αστυνομική
Έτος: 2020
Σκηνοθεσία: Τομπίας Λίντχολμ
Ηθοποιοί: Σίρεν Μάλινγκ, Πίλου Άσμπεκ, Περνίλα Όγκαστ
Ένα υποβρύχιο χάνεται από τις ακτές της Δανίας, με επιβάτες μια Σουηδή δημοσιογράφο και έναν Δανό εφευρέτη. Όταν ο τελευταίος εντοπίζεται ζωντανός, ο επιθεωρητής Γενς Μόλερ βρίσκει την υπόθεση ύποπτη και τον κατηγορεί για φόνο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES HD 23/10 23:00 α’ προβολή

Siren Κ2 E1 – E13

Είδος: Θρίλερ
Έτος: 2019
Σκηνοθεσία: Ματ Χέιστινγκς
Ηθοποιοί: Ελίν Πάουελ, Άλεξ Ρόου, Ίαν Βέρντεν
Μια νέα απειλή σκορπά τον τρόμο... περισσότερες γοργόνες βγαίνουν στη στεριά. Αργότερα, ο Μπεν παλεύει με τις συνέπειες του μελωδικού καλέσματος, ενώ η Ριν διαισθάνεται πως κάτι άσχημο συμβαίνει και ξεκινά έρευνες στον ωκεανό.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES MARATHON HD 24/10 18:00 


Ο Φάρος

Είδος: Θρίλερ Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Έγκερς Ηθοποιοί: Γουίλεμ Νταφόε, Ρόμπερτ Πάτινσον, Λόγκαν Χοκς Σε ένα απομονωμένο ξερονήσι της Νέας Αγγλίας, δυο φαροφύλακες προσπαθούν να συνυπάρξουν κάτω από δύσκολες συνθήκες, ενώ βυθίζονται στα ανείπωτα μυστήρια αυτού του παράξενου μέρους... Η ταινία κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 25/10 22:00 α’ προβολή

Trauma Center
Είδος: Αστυνομικό θρίλερ Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ματ Εσκαντάρι Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Νίκι Γουίλαν, Τίτο Ορτίζ
Μετά τη δολοφονία του συνεργάτη του, ένας αστυνομικός αναλαμβάνει δράση, αποφασισμένος να εντοπίσει τους ενόχους και να πάρει εκδίκηση. Η μόνη που μπορεί να βοηθήσει είναι μια τραυματισμένη μάρτυρας που βρίσκεται στο νοσοκομείο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 26/10 21:00 α’ προβολή


Το βαμμένο πουλί

Είδος: Πολεμική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Βάτσλαβ Μαρχούλ Ηθοποιοί: Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Μπάρι Πέπερ
Με όλους τους συγγενείς του νεκρούς, ένα αγόρι εβραϊκής καταγωγής περιπλανιέται στις απέραντες εκτάσεις της ανατολικής Ευρώπης στα τέλη του Β’ Παγκοσμίου και γνωρίζει το μίσος, την αγριότητα και την παράνοια της ανθρώπινης φύσης.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 27/10 23:15 α’ προβολή


Έμμα

Είδος: Εποχής Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ότομ ντε Γουάλντ Ηθοποιοί: Άνια Τέιλορ-Τζόι, Τζόνι Φλιν, Μπιλ Νάι
Στην Αγγλία του 1800, η Έμμα έχει ως αγαπημένη ενασχόληση τα προξενιά. Ενώ, όμως, ανακατεύεται στα αισθηματικά των γύρω της, συνειδητοποιεί ότι έχει παραμελήσει τα δικά της... Μια μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου της Τζέιν Όστεν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 28/10 22:00 α’ προβολή

Ένα ψηλό κορίτσι

Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Καντεμίρ Μπαλάγκοφ Ηθοποιοί: Βικτόρια Μιροσνιτσένκο, Βασιλίσα Περελιγκίνα, Ιγκόρ Σιρόκοφ
Λένινγκραντ, 1945. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ισοπεδώσει την πόλη και έχει αφήσει τους κατοίκους της ψυχικά και σωματικά τραυματισμένους. Σε αυτό το σκηνικό καταστροφής, δυο γυναίκες παλεύουν να ξαναχτίσουν τη ζωή τους...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/10 21:00 α’ προβολή

The Investigation E2

Είδος: Μίνι σειρά / Αστυνομική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Τομπίας Λίντχολμ Ηθοποιοί: Σίρεν Μάλινγκ, Πίλου Άσμπεκ, Περνίλα Όγκαστ
Μέσα στο υποβρύχιο ανακαλύπτονται ίχνη αίματος και ρούχων, αλλά ακόμα ο Γενς Μόλερ δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβη. Κι ενώ οι δημοσιογράφοι τον πιέζουν για πληροφορίες, ένα καινούριο στοιχείο ανατρέπει την υπόθεση.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES HD 30/10 23:05


Siren Κ3 E1

Είδος: Θρίλερ Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Τζο Μενέντες Ηθοποιοί: Ελίν Πάουελ, Άλεξ Ρόου, Ίαν Βέρντεν
Ενώ ένα γνώριμο πρόσωπο επισκέπτεται την Έλεν, μια νέα γοργόνα κάνει την εμφάνισή της. Στο μεταξύ, η Μάντι μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Ίαν, τη στιγμή που ο Ζάντερ αποφασίζει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE SERIES MARATHON HD 31/10 18:00