Nova Highlights: "11 - 20 Οκτωβρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 09/10: Nova Highlights: "11 - 20 Οκτωβρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "11 - 20 Οκτωβρίου"…
...

Κυριακή 11 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00

«ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΤΗΝΑ»Πρεμιέρα
Σε ένα νέο πλέον κεφάλαιο στη ζωή της, η Χάρλεϊ Κουίν έρχεται αντιμέτωπη με τον πιο ειδεχθή κακό του Γκόθαμ Σίτι προσπαθώντας να προστατεύσει ένα νέο κορίτσι που έχει βάλει στο στόχαστρό του. (Περιπέτεια, Μάργκο Ρόμπι, Ρόζι Περέζ)

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου National Geographic στις 21:00
«Στα βάθη των ωκεανών 3» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το ντοκιμαντέρ «Στα Βάθη των Ωκεανών» βουτά βαθιά στο άγνωστο. Μια πραγματικά επική, πρωτότυπη σειρά, που οδηγεί την υποβρύχια περιπέτεια και την απεικόνιση της Γης σε μια νέα εποχή.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ»
Σε μια σκοτεινή, μυστηριώδη πόλη, οι ζωές δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός δάσκαλου, ενός επιστάτη κι ενός εγκληματία μπλέκονται γύρω από μια αινιγματική σερβιτόρα κι ένα περίτεχνο σχέδιο εκδίκησης... (Αστυνομικό θρίλερ ,Μάργκο Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ)

Τρίτη 13 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:45
. «Ευρωλίγκα Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Η «διαβολοεβδομάδα» ξεκινάει για τον Γιώργο Βόβορα και τους παίκτες του στη Λιόν, όπου θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στη Βιλερμπάν, δύο μέρες πριν από την αναμέτρησή τους με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Βαρκελώνη.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ» Πρεμιέρα
Ενας πρώην παρασημοφορημένος πεζοναύτης βλέπει τον κόσμο του να ανατρέπεται όταν φυλακίζεται ύστερα από έναν καυγά. Η πραγματική κόλαση, όμως, ξεκινά όταν δέχεται μία πρόταση από το FBI... (Αστυνομικό θρίλερ, Τζόελ Κίναμαν, Ρόζαμουντ Πάικ)

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου National Geographic WILD στις 19:00
«Δρ. Τ: Η κτηνίατρος του Τέξας» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η Δρ. Λόρεν Τίλεν επέστρεψε στον τόπο της, το Τέξας, για να ανοίξει τη δική της κλινική εξωτικών ζώων, δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυάσχολα νοσοκομεία ζώων της πολιτείας. Με την υποστήριξη του προσωπικού έκτακτης ανάγκης, βρίσκεται σε ετοιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο, επτά μέρες την εβδομάδα.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00

«WHEN HITLER STOLE PINK RABBIT» Πρεμιέρα
Στο Βερολίνο του 1933, με την επερχόμενη άνοδο του Χίτλερ, ένα μικρό κορίτσι βλέπει τη ζωή του να αλλάζει και τις οικογενειακές ισορροπίες να διαταράσσονται όταν εξαφανίζεται ο πατέρας της... (Αληθινή ιστορία - Οικ. Ταινία, Ρίβα Κριμαλόφσκι, Μαρίνους Χόμαν)

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ» (Ζ)

Η πρώτη «διαβολοεβδομάδα» βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο, αγωνίζονται για τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα 5η αγωνιστική» (Ζ)
Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική λόγω των προκριματικών αγώνων για το Euro 2021, το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ και ωραίες φάσεις!


Σάββατο 17 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00

«DNA KILLER» Πρεμιέρα
Στα γενέθλιά της, η Σάρα λαμβάνει από την καλύτερή της φίλη ένα γενικό τεστ για να μάθει περισσότερα για το γενεαλογικό της δέντρο. Στους μήνες που θα ακολουθήσουν, το δώρο θα αποδειχτεί πολύτιμο... (Θρίλερ,Μπράιαν Εϊμς, Ντιόρα Μπερντ)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00

«Jojo Rabbit»Πρεμιέρα
H πολεμική κωμωδία «Jojo Rabbit», που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Κριστίν Λιούενς, «Caging Skies», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Ο 10χρονος Τζότζο, φανατικός ναζί και θαυμαστής του Αδόλφου Χίτλερ, ανακαλύπτει ότι η μητέρα του κρύβει μία Εβραία κοπέλα στη σοφίτα του σπιτιού τους, κάτι που του ανατρέπει όλα όσα πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ταινία ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ, ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας και Β’ Γυναικείου ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της Σκάρλετ Τζοχάνσον, ενώ απέσπασε τελικά το Όσκαρ Διασκευής Σεναρίου. Παράλληλα, η ταινία ήταν υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες, ενώ διακρίθηκε στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο. Το «Jojo Rabbit» έλαβε πολύ θετικές κριτικές κυρίως για τις ερμηνείες, τη σκηνοθεσία, το σενάριο, το οπτικό στυλ, τη μουσική και την παραγωγή. Η ταινία επελέγη από το National Board of Review και από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως μία από τις δέκα καλύτερες για το 2019, ενώ αποτέλεσε και εισπρακτική επιτυχία.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα 5η αγωνιστική» (Ζ)
Έπειτα από ένα Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική λόγω των προκριματικών αγώνων για το Euro 2021, το ελληνικό πρωτάθλημα επιστρέφει με αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ και ωραίες φάσεις!


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου Viasat History στις 22:00

«Χαμένες ερασιτεχνικές ταινίες της ναζιστικής Γερμανίας» (Πρεμιέρα)
Χιλιάδες σοφίτες στη Γερμανία μετατράπηκαν σε νεκροταφεία ιδιωτικών ερασιτεχνικών ταινιών αμέτρητων ωρών που εγκαταλείφθηκαν στη σκόνη του χρόνου. Καθένα από αυτά τα φιλμ κρύβει και μια διαφορετική ιστορία του Γ΄ Ράιχ του Χίτλερ, ενώ αποτελεί ένα προσωπικό παράθυρο στις πιο μύχιες στιγμές της ζωής στη ναζιστική Γερμανία.


Τρίτη 20 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00

«Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΟΟΥΝΣ» Πρεμιέρα
Το 1933, ο Ουαλός δημοσιογράφος Γκάρετ Τζόουνς, γνωστός ως ο πρώτος ξένος δημοσιογράφος που συνομίλησε με τον Χίτλερ, ταξιδεύει στη Μόσχα προσπαθώντας να πάρει συνέντευξη από τον Στάλιν... (Αληθινή ιστορία , Τζέιμς Νόρτον, Βανέσα Κέρμπι)