Λέικερς vs Χιτ: Το 5ο ματς της σειράς για τον τίτλο του NBA ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV


Ο τελικός του UEFA Futsal Champions League, την Κυριακή 11/10, live στο επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV
Πλούσιο τριήμερο με Formula 1, WRC & MotoGP στα κανάλια COSMOTE SPORT

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αναμετρήσεις των φιναλίστ Λος Άντζελες Λέικερς και Μαϊάμι Χιτ στα NBA Finals, με τους Λέικερς να βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, καθώς προηγούνται με 3-1. Τα ξημερώματα του Σαββάτου 10/10, οι φαν του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD, τον 5ο αγώνα της σειράς, ο οποίος μπορεί να χαρίσει στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς τον πρώτο τίτλο πρωταθλητή, μετά το 2010. Εφόσον χρειαστεί και 6ος αγώνας, θα γίνει την Δευτέρα 12/10 (02.30, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ αν η σειρά φτάσει στο 7ο και τελευταίο ματς, αυτό θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/10 (04.00, COSMOTE SPORT 4HD).
...
Αυλαία για το UEFA Futsal Champions League
Στο ποδόσφαιρο, αυλαία ρίχνει την Κυριακή 11/10 το UEFA Futsal Champions League. Στους ημιτελικούς της Παρασκευής 9/10 θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Μούρθια-Τιούμεν (17.00, COSMOTE SPORT 6HD) και Μπαρτσελόνα-KPRF (22.00, COSMOTE SPORT 6HD). Οι νικητές που θα προκύψουν θα αναμετρηθούν στον τελικό της Κυριακής 11/10 (21.00, COSMOTE 6HD), ο οποίος θα μεταδοθεί live και από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Τριήμερο με πλούσια δράση από μηχανοκίνητο αθλητισμό
Οι φίλοι των μηχανοκίνητων θα απολαύσουν ένα «γεμάτο» τριήμερο (9-11/10), με πλούσια δράση από Formula 1, WRC και MotoGP.
Ειδικότερα, η Formula 1 συνεχίζεται, με τον 11ο αγώνα της σεζόν να λαμβάνει χώρα το τριήμερο 9-11/10 στο σιρκουί της Νυρεμβέργης. Όλες οι μάχες των κορυφαίων πιλότων του κόσμου, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 5HD, με τον αγώνα της Κυριακής 11/10 (15.10) να μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το COSMOTE SPORT 4K.
Στο WRC, η δράση μεταφέρεται στις χωμάτινες πίστες της Ιταλίας και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν, ζωντανά και αποκλειστικά μέσω του COSMOTE SPORT 9HD, συναρπαστικές διαδρομές με αποκορύφωμα τον αγώνα Power Stage της Κυριακής 11/10 (13.00).
Το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV περιλαμβάνει και τον 9ο αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP. Μέσω του COSMOTE SPORT 7HD, οι συνδρομητές θα «ταξιδέψουν» στο σιρκουί Le Mans της Γαλλίας για να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αναβάτες της διοργάνωσης να αναμετρώνται, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 11/10 (13.30). Θέαμα από UFC στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV
Απολαυστικό θέαμα και από μαχητικά σπορ περιλαμβάνει το πρόγραμμα των COSMOTE SPORT την Κυριακή 11/10. Ο Βραζιλιάνος Μάρλον Μοράες, Νο 1 της κατηγορίας bantamweight, δίνει ραντεβού στο οκτάγωνο UFC Fight Island του Άμπου Ντάμπι, με τον Κόρι Σάντχαγκεν, έναν από τους καλύτερους fighters του κόσμου. Η κορυφαία μάχη, που θα κρίνει ποιος από τους δύο πυγμάχους θα πάρει το «εισιτήριο» για να διεκδικήσει τη ζώνη της κατηγορίας, θα μεταδοθεί στις 03.00 τα ξημερώματα από το COSMOTE SPORT 8HD.