Πρεμιέρα «Underwater» και Nova Highlights: "20 - 29 Δεκεμβρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 17/12: Nova Highlights: "20 - 29 Δεκεμβρίου"…

Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
Nicolas A.
...
Nova Highlights: "20 - 29 Δεκεμβρίου"…
...
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο ‘Δικέφαλος του Βορρά’ και οι ‘πράσινοι’ βρίσκονται αντιμέτωποι στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής με τη νίκη να αποτελεί μοναδικό στόχο και για τις δύο ομάδες!

Πρεμιέρα «Underwater», με τους Κρίστεν Στιούαρτ και Βενσάν Κασέλ, αποκλειστικά στη Nova!Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
Το συναρπαστικό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, «Underwater», με πρωταγωνιστές τους Κρίστεν Στιούαρτ και Βενσάν Κασέλ, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!
Στη διάρκεια μιας αποστολής διάρκειας 30 ημερών, το πλήρωμα ενός υποβρύχιου γεωτρύπανου έρχεται αντιμέτωπο με μια αδιανόητη κόλαση, ύστερα από έναν ισχυρό σεισμό που καταστρέφει τα πάντα...
Το γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο πλαισιώνεται από τους Μαμαντού Άτιε και Tι Τζέι Μίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γουίλιαμ Γιούμπανκ.
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Βόλος» (Ζ)
Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα φιλοξενεί τον Βόλο στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής!

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΛΙΝΚΟΛΝ»
Το 1865, κι ενώ ο αμερικανικός εμφύλιος πλησιάζει στο τέλος του, ο πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν έρχεται αντιμέτωπος με ένα επώδυνο ηθικό δίλημμα... Η ταινία απέσπασε δύο Οσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα! (Αληθινή ιστορία, Ντάνιελ Ντέι-Λούις, Σάλι Φιλντ)

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:05
«Ευρωλίγκα Μακάμπι Τελ Αβίβ-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Γιώργος Βόβορας και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν στο Τελ Αβίβ την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχοντας ως στόχο τη νίκη!

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» Πρεμιέρα
Πνιγμένος στο αλκοόλ, τη θλίψη και τη μοναξιά, ένας αλλοτινός σταρ του κολεγιακού μπάσκετ αναλαμβάνει διστακτικά να προπονήσει μια ομάδα μπάσκετ και βρίσκει μια ευκαιρία να πολεμήσει τους δαίμονές του. (Αθλητική ταινία, Μπεν Αφλεκ, Αλ Μάντριγαλ)

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 19:45
«Ευρωλίγκα Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στη Φενέρμπαχτσε!

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Λάτσιο» (Ζ)
Οι «ροσονέρι» του Στέφανο Πιόλι θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή φετινή πορεία τους κερδίζοντας την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, την οποία υποδέχονται στο ‘Σαν Σίρο΄ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου Viasat History HD στις 22:50
«Εξερευνώντας τον Νείλο» (Νέο επεισόδιο)
Ο Νείλος γέννησε τον σημαντικότερο πολιτισμό της αρχαιότητας, αλλά με ποιον ακριβώς τρόπο; Αυτή η συναρπαστική σειρά έχει σκοπό να παρουσιάσει τεκμήρια του τεράστιου ρόλου που διαδραμάτισε ο ιερός ποταμός στην ανάπτυξη της αρχαίας Αιγύπτου χάρη στην αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων που διαθέτει η αρχαιολογία, μερικά από τα οποία χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στην Αίγυπτο.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου Disney XD στις 16:00
«Κλασικά Χριστούγεννα στο XD!» (Ζ)
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν προβληθεί πολλά υπέροχα χριστουγεννιάτικα επεισόδια κορυφαίων σειρών του Disney XD. Αυτήν τη χρονιά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν ξανά μερικά από αυτά, καθώς θα προβάλλουμε κλασικά, εορταστικά επεισόδια κάθε μέρα, από τη Δευτέρα 14 έως την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου στις 16:00, στις 16:25 και στις 19:00.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«CHRISTMAS SCAVENGER HUNT» Πρεμιέρα
Η Μπελίντα ταξιδεύει στη γενέτειρά της για επαγγελματικούς λόγους και για να παρευρεθεί στον γάμο μίας φίλης της. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν αναγκάζεται να περάσει χρόνο με τον πρώην σύντροφό της... (Ρομαντική κομεντί ,Κιμ Σο, Κέβιν ΜακΓκάρι)

Παρασκευή National Geographic στις 21:00
«Στοιχειωμένα μέρη της Γης» Νέο επεισόδιο
Ο συγγραφέας και λάτρης της περιπέτειας Σαμ Σέρινταν ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, αναζητώντας τα πιο καταραμένα μέρη του πλανήτη.

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«WENDY»Πρεμιέρα
Σε ένα μυστηριώδες νησί που ο χρόνος και η γήρανση είναι έννοιες συγκεχυμένες, η Γουέντι καλείται να προστατεύσει την οικογένειά της, την ελευθερία της και το χαρωπό πνεύμα της νεότητας. (Ταινία φαντασίας , Ντέβιν Φρανς, Γιάσουα Μακ)

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ» Πρεμιέρα
Η διαχρονική ιστορία τεσσάρων νεαρών γυναικών, κάθε μία από τις οποίες είναι αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της με τους δικούς της όρους. Η ταινία κέρδισε ένα Οσκαρ και πέντε ακόμα υποψηφιότητες. (Ρομαντική ταινία ,Σίρσα Ρόναν, Εμα Γουάτσον) 

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ» Πρεμιέρα 
Ενα ρωσικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, σε μια εποχή που ακόμα και η μικρότερη σύμπτωση μπορεί να φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα. (Κοινωνική ταινία,Ζόι Καζάν, Εσμπεν Σμεντ)