Nova Highlights: "09 - 23 Φεβρουαρίου"…


Τελευταία ενημέρωση 09/02: Nova Highlights: "09 - 23 Φεβρουαρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
Nicolas A.


Η Nova γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα απολαυστικό αφιέρωμα, παρουσιάζοντας τα διαφορετικά πρόσωπα του έρωτα μέσα από αγαπημένες ρομαντικές ταινίες!

Κάθε Πέμπτη στις 22:00, από το Novacinema2HD θα προβάλλονται δύο ταινίες του είδους, όπως «Το ημερολόγιο», με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, «Πριν το ξημέρωμα» με τους Ιθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί, «Ο Σωματοφύλακας» με την Γούιτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ, «Το πορτρέτο μιας γυναίκας που φλέγεται» με τους Αντέλ Ενέλ, Νοέμι Μερλάν και Βαλέρια Γκολίνο, «Σύζυγος για ενοικίαση» με τους Μπρούκλιν Ντέκερ, Τζένιφερ Άνιστον και Άνταμ Σάντλερ, «Όχι μόνο φίλοι» με τους Μίλα Κούνις και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και πολλές άλλες.
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται ένας ολοήμερος μαραθώνιος μόνο με αισθηματικές ταινίες οι οποίες θα καλύψουν όλα τα πρόσωπα του έρωτα, μέσα από τη φιλία, από την απόσταση, από το πάθος, από την αφοσίωση!
...
Nova Highlights: "09 - 23 Φεβρουαρίου"…
...
Τρίτη 9 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:45
«Τουρκικό Κύπελλο Φενέρμπαχτσε-Μπασακσεχίρ» (Ζ)
Η Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Πέλκα και του "νεοφερμένου" Μεσούτ Οζίλ υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό!


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«MADE IN ITALY»Πρεμιέρα
Θέλοντας να πουλήσουν το εξοχικό τους, ένας καλλιτέχνης κι ο αποξενωμένος γιος του ταξιδεύουν στην Ιταλία, όπου βρίσκουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά και να υποδεχτούν ένα διαφορετικό μέλλον. (Ρομαντική κομεντί,Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον)

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου FOX στις 21:50
«9-1-1: Lone Star 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Η ηθοποιός Τζίνα Τόρες (Suits) πρωταγωνιστεί στον 2ο κύκλο του «9-1-1: Lone Star» ως αρχηγός Τόμι Βέγκα, η οποία βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί για να μεγαλώσει τις δίδυμες κόρες της. Για 8 χρόνια, η ζωή ήταν υπέροχη, μέχρι που ο κορονοϊός άλλαξε τη ζωή της.


Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ABDUCTED» Πρεμιέρα
Βαθιά επηρεασμένος από τον χαμό της γυναίκας του, ένας άνδρας δίνει μάχη με τον χρόνο για να σώσει την κόρη του, όταν εκείνη απάγεται και η αστυνομία αδυνατεί να βρει στοιχεία... (Αστυνομική περιπέτεια, Ντάνιελ Τζόζεφ, Σκάουτ Τέιλορ-Κόμπτον)


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:00
«Rachel Khoo’s Chocolat!» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Στη διάρκεια της λαχταριστής, νέας σειράς, η δημιουργική γαστρονόμος Ρέιτσελ Κου εισχωρεί στον κόσμο της σοκολάτας και, αντλώντας έμπνευση από ολόκληρο τον πλανήτη, δημιουργεί αυθεντικά, γευστικότατα πιάτα.


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου Novacinema3HD στις 23:00
«BECKY» Πρεμιέρα
Μία έφηβη και ο πατέρας της πηγαίνουν για ένα Σαββατοκύριακο στο σπιτάκι τους σε μία λίμνη, όπου δέχονται επίθεση από μια ομάδα κατάδικων που προκαλεί χάος αναζητώντας ένα αντικείμενο... (Θρίλερ δράσης ,Κέβιν Τζέιμς, Λούλου Γουίλσον)

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου Novasports3HD στις 19:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Νάπολι-Γιουβέντους»
Ο Αντρέα Πίρλο και οι παίκτες του ταξιδεύουν στη Νάπολι, όπου θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. Τόσο η γηπεδούχος Νάπολι όσο και η φιλοξενούμενη Γιουβέντους θέλουν τους 3 βαθμούς της νίκης για να ανέβουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A. 


Σάββατο 13 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«GREED»Πρεμιέρα
Στην προσπάθειά του να διορθώσει τη δημόσια εικόνα του, ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει έναν συγγραφέα να γράψει τη βιογραφία του ενώ οργανώνει ένα μεγάλο πάρτι στη Μύκονο. (Κωμωδία ,Στιβ Κούγκαν, Ντέιβιντ Μίτσελ).

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Στο ΟΑΚΑ στρέφονται τα βλέμματα των φιλάθλων για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι προπονητές των «αιωνίων» Λάζλο Μπόλονι και Πέδρο Μαρτίνς έχουν προετοιμάσει τις ομάδες τους με στόχο να φτάσουν στη νίκη όχι μόνο για τη βαθμολογική της σημασία, αλλά και για το γόητρο!


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ» Πρεμιέρα
Η Λάουρα ταξιδεύει από την Αργεντινή στην πατρίδα της, την Ισπανία, για να παραστεί στον γάμο της αδελφής της. Η γιορτή, όμως, μετατρέπεται σε θρίλερ και μυστικά του παρελθόντος έρχονται στο φως. (Θρίλερ μυστηρίου ,Χαβιέρ Μπαρδέμ, Πενέλοπε Κρους)

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον «Δικέφαλο του Βορρά» στους «Ζωσιμάδες» στον αγώνα, με τον οποίο ολοκληρώνεται η 22η αγωνιστική.


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΔΙΠΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ» Πρεμιέρα
Μία ευάλωτη νεαρή γυναίκα ερωτεύεται τον ψυχοθεραπευτή της και αποφασίζει να ζήσει μαζί του. Ωστόσο, σύντομα αντιλαμβάνεται ότι ο σύντροφός της κρύβει σκοτεινά μυστικά και δεν είναι αυτός που φαίνεται. (Ερωτικό θρίλερ, Ζακλίν Μπισέ, Μαρίν Βακτ) 

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου FOX Life στις 18:30
«Donal’s family food in minutes» (Νέο επεισόδιο)
Ο τηλεοπτικός σεφ και σταρ του YouTube Ντόναλ Σκίαν μοιράζεται τις αγαπημένες του οικογενειακές συνταγές και μαγειρικές συμβουλές, με στόχο την απόλυτη γεύση, χωρίς στρες!


Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ» Πρεμιέρα
Ενας έμπορος έργων τέχνης προσπαθεί με κάθε τρόπο να επαναφέρει στο προσκήνιο έναν κάποτε μεγάλο ζωγράφο, του οποίου η δύστροπη συμπεριφορά γίνεται ακόμα χειρότερη ύστερα από ένα ατύχημα. (Κομεντί,Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Λουίς Μπραντόνι)

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο «ερυθρόλευκοι» έπειτα από συνεχόμενες ήττες, θέλουν οπωσδήποτε την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην ομάδα του Αργκίν Αταμάν!


Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«SAVE YOURSELVES!» Πρεμιέρα
Ενα ζευγάρι αποσυνδέεται από τα κοινωνικά δίκτυα κι έρχεται σε επαφή με τη φύση, κι ο ένας με τον άλλον, σε ένα απομονωμένο σπιτάκι. Ομως, στη διάρκεια της εβδομάδας η ανθρωπότητα δέχεται επίθεση... (Κωμωδία επ. φαντασίας ,Σουνίτα Μανί, Τζον Ρέινολντς)

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Οντέντ Κάτας και οι παίκτες του ταξιδεύουν στη Μόσχα για να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη!

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου NR1 HD στις 17:00
«Greek Street Sounds»
Περπατούν στον δρόμο φορώντας ακουστικά για να έχουν πάντα συντροφιά την αγαπημένη τους μουσική, όμως τι ακούνε τελικά; Οι ήχοι που κυριαρχούν στους δρόμους της Ελλάδας έρχονται στις οθόνες σας, μέσα από τη συχνότητα του NR1. Ανάμεσά τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με την μεγάλη του επιτυχία «Μην αργείς».


Σάββατο 20 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BE SOMEBODY»Πρεμιέρα
Στη διάρκεια μιας περιοδείας, ο Τζόρνταν, έφηβος αστέρας της ποπ που αναζητά μια φυσιολογική ζωή, το σκάει και περνάει μερικές μέρες σε μια μικρή πόλη, παρέα με μια ενδιαφέρουσα συνομήλική του. (Ρομαντική κομεντί,Μάθιου Εσπινόζα, Σάρα Τζέφρι)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Άρης» (Ζ)
Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του φιλοξενούν την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, που αναμένεται να προσφέρει ωραίες φάσεις και γκολ!


Κυριακή 21 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΜΠΟΔΙΑ» Πρεμιέρα
Στη δεκαετία του ’50, ένας Αφροαμερικανός κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει την οικογένειά του και προσπαθεί να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του. Η Βαϊόλα Ντέιβις κέρδισε Οσκαρ. (Κοινωνική ταινία , Ντένζελ Ουάσινγκτον, Στίβεν ΜακΚίνλεϊ Χέντερσον)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου National Geographic στις 21:00
«Χαμένοι θησαυροί της Αιγύπτου 2» (Νέο επεισόδιο)
Η Αίγυπτος φιλοξενεί την πιο πλούσια συλλογή αρχαιολογικών θησαυρών του πλανήτη. Στον νέο κύκλο της σειράς, οι κάμερες του National Geographic ακολουθούν ομάδες από όλη την Αίγυπτο που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αρχαιολογικών ερευνών, κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης περιόδου ανασκαφών.


Τρίτη 23 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«GOAT» Πρεμιέρα
Ένας 19χρονος ακολουθεί τη συμβουλή του αδελφού του να γίνει μέλος στην ίδια αδελφότητα στο κολέγιο. Οι σκληρές δοκιμασίες που πρέπει να περάσει, όμως, οδηγούν τις σχέσεις τους στα άκρα... (Κοινωνική ταινία, Νικ Τζόνας, Μπεν Σνέτσερ)