Nova Extra Highlights: "28 Μαρτίου - 06 Απριλίου"...


Τελευταία ενημέρωση 23/03: Nova Extra Highlights: "28 Μαρτίου - 06 Απριλίου"…

Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
Nicolas A.





Nova Extra Highlights: "28 Μαρτίου - 06 Απριλίου"…
...
Κυριακή 28 Μαρτίου Novasports1HD στις 18:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ Βενέτσια-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, η πρωτοπόρος του ιταλικού πρωταθλήματος Αρμάνι Μιλάνο αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στη Βενέτσια στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.


Κυριακή 28 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ» Πρεμιέρα
Μία διαφορετική κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής ιστορίας του Τσαρλς Ντίκενς, «Ο Διαφορετικός κύριος Κόπερφιλντ», με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Ντεβ Πατέλ, κάνει πρεμιέρα, την Κυριακή 28 Μαρτίου, στις 22:00, αποκλειστικά από το Novacinema1HD. Η ζωή του εμβληματικού Ντέιβιντ Κόπερφιλντ καθώς προσπαθεί να βρει τη θέση του σε έναν παράλογο κόσμο, από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε το μαγικό του ταλέντο στη συγγραφή. Τον πρωταγωνιστή Ντεβ Πατέλ πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών που αποτελείται από τους Χιου Λόρι, Τίλντα Σουίντον και Μπεν Γουίσο, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αρμάντο Ιανούτσι.


Πρεμιέρα Κυριακή 28 Μαρτίου στις 22:00 - Novacinema4HD
Νέα σειρά: «Leonardo» αποκλειστικά από τη Nova!
To ιστορικό δράμα «Leonardo», που φιλοδοξεί να «ξεκλειδώσει» το μυστήριο γύρω από τη ζωή ενός από τους πιο συναρπαστικούς και αινιγματικούς χαρακτήρες της ιστορίας, του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, κάνει πρεμιέρα από την Κυριακή 28 Μαρτίου με ένα απολαυστικό διπλό επεισόδιο και κάθε Κυριακή με ένα επεισόδιο, στις 22:00, αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από το Novacinema4HD. Η σειρά αφηγείται τη ζωή του Λεονάρντο ντα Βίντσι μέσω των έργων που τον έκαναν διάσημο, αλλά και μέσα από τις ιστορίες που κρύβονταν πίσω από αυτά τα έργα, αποκαλύπτοντας σιγά-σιγά το εσωτερικό μαρτύριο ενός ανθρώπου που είχε εμμονή με την επίτευξη της τελειότητας. Η ιστορία του Λεονάρντο μας καλεί να πιστέψουμε στην ανθρωπότητα και στις εξαιρετικές της ικανότητές, δίνοντας μας τη δυνατότητα να κοιτάξουμε το μέλλον πέρα από τους ορίζοντες που σήμερα εμφανίζονται ως συντριπτικά εμπόδια. Πρωταγωνιστούν οι Aidan Turner, Freddie Highmore, Giancarlo Giannini και Matilda De Angelis.

Δευτέρα 29 Μαρτίου FOX στις 22:40
«The Walking Dead 10» (Νέο επεισόδιο)
Οι τελευταίες εξελίξεις στην επική σειρά «The Walking Dead» άφησαν το κοινό πεινασμένο… για τη συνέχεια. Δείτε τα νέα επεισόδια!

Τρίτη 30 Μαρτίου National Geographic στις 21:50
«Αποκάλυψη: Ο Χίτλερ κινείται δυτικά» (Νέο επεισόδιο)
10 Μαΐου 1940. Ο Χίτλερ στρέφεται προς στη Δύση. Τα τανκς και τα αεροπλάνα των Ναζί ρημάζουν την ύπαιθρο και τις πόλεις σε Βέλγιο, Ολλανδία και βόρεια Γαλλία. 330.000 Βρετανοί και Γάλλοι στρατιώτες καταφτάνουν εσπευσμένα στη Δουνκέρκη, η οποία έχει μετατραπεί σε σημείο συμφόρησης, θέλοντας να γλιτώσουν. Καθώς ο Χίτλερ εισβάλλει στο Παρίσι, τα αεροπλάνα του ετοιμάζονται να κατακλύσουν τον ουρανό του Λονδίνου και όλης της Αγγλίας. Άραγε, θα οδηγήσει την Ευρώπη στην Αποκάλυψη;


Τρίτη 30 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE REST OF US» Πρεμιέρα
Μετά τον πρόωρο θάνατο ενός άνδρα, η πρώην και η νυν σύζυγός του καταλήγουν στο ίδιο σπίτι, μαζί με τα παιδιά τους, σε μια απρόσμενη συγκατοίκηση που θα επηρεάσει ισορροπίες και δεσμούς. (Κοινωνική ταινία, Χέδερ Γκράχαμ, Σόφι Νελίς)

Τετάρτη 31 Μαρτίου NovastarsHD στις 21:30
«Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ»
Η εντυπωσιακή ιστορία της Μάργκαρετ Θάτσερ, μιας από τις πιο ισχυρές γυναίκες του 20ού αιώνα, σε μια ταινία που χάρισε στη Μέριλ Στριπ το Οσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου. (Αληθινή ιστορία, Μέριλ Στριπ, Ολίβια Κόλμαν)

Πέμπτη 1 Απριλίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας, δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Αρμάνι Μιλάνο στο ίδιο γήπεδο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη!

Πέμπτη 1 Απριλίου FOX Life στις 21:00
«This is us 5» (Νέο επεισόδιο)
Στο επόμενο κεφάλαιο του «This Is Us», θα παρακολουθήσουμε την ιστορία των Πίρσον μέσα από μια σειρά από βόλτες με το αυτοκίνητο, οι οποίες θα δώσουν έμφαση σε σημαντικές στιγμές της οικογένειας.


Πέμπτη 1 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«NUMBER ONE»Πρεμιέρα
Διεκδικώντας τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου σε μια μεγάλη εταιρεία, μία επιτυχημένη στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή γυναίκα ρισκάρει τα πάντα και αντιμετωπίζει αναρίθμητα εμπόδια. (Κοινωνική ταινία ,Εμανουέλ Ντεβός, Σουζάν Κλεμάν)

Παρασκευή 2 Απριλίου Novasports2HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός» (Z)
Οι «ερυθρόλευκοι» από τη Βαλένθια όπου αντιμετώπισαν την ομώνυμη ομάδα πριν από δύο ημέρες, πηγαίνουν στη Μαδρίτη για να διεκδικήσουν τη νίκη από τη Ρεάλ!

Σάββατο 3 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Λαμία-Βόλος» (Ζ)
Η Λαμία θέλει τη νίκη απέναντι στον Βόλο, τον οποίο υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Out. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έχουν την ψυχολογία και τον αέρα που τους δίνει η καλή θέση τους στη βαθμολογία.


Πέμπτη 3 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«VALLEY GIRL»Πρεμιέρα
Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που προέρχονται από διαφορετικά περιβάλλοντα αψηφούν τη γνώμη των γονιών και των φίλων τους προκειμένου να είναι μαζί. (Μιούζικαλ,Τζέσικα Ροθ, Τζος Γουάιτχαουζ

Κυριακή 4 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off, που αναμένεται να προσφέρει ωραίες φάσεις και γκολ καθώς και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο για τη νίκη!


Κυριακή 4 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE SECRETS WE KEEP» Πρεμιέρα
Μια γυναίκα που βίωσε τον εφιάλτη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθεί να κάνει νέο ξεκίνημα στην Αμερική. Ο ερχομός ενός νέου γείτονα, όμως, αλλάζει τις ισορροπίες και επαναφέρει επώδυνες μνήμες. (Θρίλερ , Νούμι Ραπάς, Τζόελ Κίναμαν)


Τρίτη 6 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» Πρεμιέρα
Μία συμμορία ληστών σκοπεύει να εκμεταλλευτεί έναν καταστροφικό τυφώνα για μία επικών διαστάσεων ληστεία. Η αστυνομία, όμως, τους χαλάει τα σχέδια, εκκενώνοντας το κτίριο που αποτελεί τον στόχο τους. (Αστυνομική ταινία δράσης , Μελ Γκίμπσον, Εμίλ Χερς)