UEFA Champions League: τα τέσσερα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των «8» κρίνονται στην COSMOTE TV


Το UEFA Champions League επιστρέφει ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV με τις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τις 4 πρώτες θέσεις των προημιτελικών της φετινής διοργάνωσης.
Πέρα από το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, με παιχνίδια, όπως Γιουβέντους-Πόρτο και Παρί Σεν Ζερμέν Μπαρτσελόνα, το διήμερο 9-10/3 περιλαμβάνει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από τη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT και ειδικές εκπομπές, αφιερωμένες στα αντίπαλα ζευγάρια. ...
Την Τρίτη 9/3, το βλέμμα του κοινού είναι στραμμένο στο ματς Γιουβέντους-Πόρτο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Αν και στην 1η αγωνιστική της φάσης των «16» η «Γηραιά Κυρία» θεωρούνταν το φαβορί, οι Πορτογάλοι επικράτησαν με 2-1 και έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης. Πριν από τη σέντρα, οι Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος μέσα από την εκπομπή UEFA Champions League Show (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ και τις τελευταίες εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί συνέντευξη του αμυντικού της Πόρτο, Πέπε. H δράση της ημέρας συμπληρώνεται από το παιχνίδι Ντόρτμουντ-Σεβίλη (22.00, COSMOTE SPORT 2HD) με τους Γερμανούς να έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη 3-2 στην Ανδαλουσία.  Την Τετάρτη 10/3 η φάση των «16» συνεχίζεται, με τα φώτα στραμμένα στη Γαλλία για το πολυαναμενόμενο ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα. Ο θρίαμβος των γηπεδούχων στον πρώτο αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Μπλαουγκράνα, που ωστόσο θα κάνουν τα πάντα για μια μεγάλη ανατροπή. Το ματς θα μεταδοθεί στις 22.00, ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 2HD και το COSMOTE SPORT 4K της Νέας COSMOTE TV. Την ίδια ώρα, ξεκινά και το Λίβερπουλ-Λειψία (COSMOTE SPORT 1HD). Στην προηγούμενη μεταξύ τους συνάντηση, οι «κόκκινοι» νίκησαν με 2-0 και είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρουν το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Το UEFA Champions League Show θα δώσει και πάλι το παρών πριν από την έναρξη των αγώνων (20.30, COSMOTE SPORT 1HD) με βίντεο, αφιερωμένα στα ματς της Τρίτης και συνέντευξη του τερματοφύλακα της Λειψίας Πίτερ Γκουλάτσι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, οι τηλεθεατές θα μπουν και σε ρυθμούς UEFA Europa League, καθώς σε ζωντανή σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης» θα ενημερωθούν από τον Δημήτρη Σπηλιόπουλο για όλο το ρεπορτάζ από τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ. Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκεται και η Έλενα Παπαδοπούλου για να παρουσιάσει το ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων».
Και τις δύο ημέρες της ποδοσφαιρικής δράσης, το UEFA Champions League Show θα δίνει τηλεοπτικό ραντεβού και μετά τη λήξη των αγώνων (00.00), με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τον απόηχο από τα social media.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:
Γιουβέντους-Πόρτο - Τρίτη 9/3, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD
Ντόρτμουντ-Σεβίλη - Τρίτη 9/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD
Λίβερπουλ-Λειψία - Τετάρτη 10/3, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD
Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα - Τετάρτη 10/3, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K