Παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο: My Life on MTV - Το MTV ανατρέχει στα 40 χρόνια μουσικής ιστορίας του!


Υπάρχει λόγος να γιορτάσουμε: Τον Μάιο, κάνει πρεμιέρα το "My Life on MTV" στο MTV, μια νέα μουσική σειρά που γιορτάζει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου και τις πιο αξέχαστες στιγμές τους στο MTV, στα πλαίσια των 40ων γενεθλίων του MTV!


Η σειρά 10 επεισοδίων περιλαμβάνει τους Sean "Diddy" Combs, Snoop Dogg, Miley Cyrus, Alicia Keys, One Direction, Backstreet Boys, Linkin Park, Green Day, Katy Perry, Nicki Minaj, Jonas Brothers, Usher, Justin Timberlake, Jennifer Lopez, Coldplay, U2, * NSYNC, Britney Spears - και ένα φινάλε ειδικής σεζόν με τη μοναδική Lady Gaga...
Το “My Life on MTV” θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στο MTV Germany από τις 22 Μαΐου στις 23:00 μ.μ., αλλά και στο MTV Global στις 11:00 π.μ. Κάθε επεισόδιο του “My Life on MTV” επικεντρώνεται σε δύο παγκόσμιους σούπερ σταρ και τους οδηγεί σε ένα ταξίδι στο παρελθόν - όλα μέσα από το φακό των καμερών MTV. Διότι το 2021 το MTV μπορεί να ξανακοιτάξει 40 χρόνια μουσικής ιστορίας με χιλιάδες αξέχαστες στιγμές - και έχει συνοδεύσει καλλιτέχνες στο δρόμο τους από την πρώτη παράσταση στο MTV News έως τις pop-πολιτιστικές εμφανίσεις στο TRL, τα VMA και τα EMA. Αλλά και διάφορες σπέσιαλ ιστορίες μέσα από εκπομπές τύπου “Punk’d, Cribs, The Ride, Diary, YO! MTV Raps”, καθώς μουσικό κανάλι ανοίγει τώρα τα αρχεία του για το “My Life on MTV”, στα πλαίσια των 40ων γενεθλίων του MTV!
"Έχουμε μια μακρά ιστορία με αυτούς τους πρωτοποριακούς καλλιτέχνες και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους θαυμαστές νέες ιδέες για αυτές τις αξέχαστες στιγμές που συνέβησαν μόνο εδώ στο MTV", δήλωσε ο Bruce Gillmer, Πρόεδρος της Μουσικής, Μουσικών Ταλέντων, Προγραμματισμού & Εκδηλώσεων της ViacomCBS.
Το My Life on MTV παράγεται για το MTV από το Glass Entertainment Group. Οι Nancy Glass και Lauren Flowers είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι MTV Executive Producers είναι οι Bruce Gillmer και Jennifer Demme.