“PICK N ROLL” με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην COSMOTE TV


Το “PICK N ROLL” της COSMOTE TV (Τρίτη 1/6, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD) φιλοξενεί τον πολύπειρο πλέι μέικερ του Περιστερίου, Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο 31χρονος Έλληνας διεθνής επισκέπτεται το στούντιο της εκπομπής και σχολιάζει με τον Βασίλη Σκουντή τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και τη φετινή πορεία της ομάδας του.
Στο πρόγραμμα της εκπομπής συμπεριλαμβάνονται, επίσης, τα τελευταία νέα από τον κόσμο του ΝΒΑ, καθώς και συνεντεύξεις προσώπων, που έχουν διαγράψει τη δική τους πορεία στα παρκέ.
Ένα από αυτά είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ξετυλίγει την μπασκετική του διαδρομή στην Δήμητρα Ηρειώτη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πόσο δύσκολη ήταν η απόφαση να τη διακόψει. Παράλληλα, περιγράφει τις αναμνήσεις του από το φάιναλ-φορ του Λονδίνου στο οποίο είχε δώσει το παρών, ενώ αποκαλύπτει πώς βρέθηκε στα αποδυτήρια των Τορόντο Ράπτορς σε μια επίσκεψή του στον Καναδά.
Ο Δημήτρης Ζαφειρόπουλος έχει το ρεπορτάζ από τον τελευταίο ημιτελικό της Α1 ανάμεσα στο Λαύριο και τον Προμηθέα Πατρών. Εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο που τους περίμενε έξω από το γήπεδο μετά το 3-2 επί του Προμηθέα, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης και οι παίκτες του Μουράτος, Κοζί και Ντιαλό μιλούν στην κάμερα της COSMOTE TV. Την ίδια στιγμή, δηλώσεις κάνει και ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς, ενώ ο Πορτορικανός γκαρντ της πατρινής ομάδας, Τζιάν Κλαβέλ εκφράζει την έκπληξή του για όλα όσα βίωσε στην σειρά των ημιτελικών.
Αποκλειστικά στο “PICK N ROLL” και τον Γιάννη Μέγα μιλά και ο Αλέξης Κυρίτσης, που στα 39 του χρόνια εξακολουθεί να «βομβαρδίζει» τα καλάθια της Α2 με τη φανέλα του Ψυχικού. Ο άλλοτε διεθνής σούτινγκ γκαρντ μιλά για την πορεία του στα παρκέ, αναφέροντας πως θα συνεχίζει να παίζει ακόμα και μετά τα 40. Στο πρόγραμμα της εκπομπής, ξεχωρίζει ακόμα, το αφιέρωμα του Άρη Μπάρκα στον Μαρκ Ίτον. Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ που τη δεκαετία του 80 ανακηρύχτηκε δύο φορές καλύτερος αμυντικός του ΝΒΑ και άλλες τέσσερις τερμάτισε στην πρώτη θέση των μπλοκέρ, έφυγε χθες από τη ζωή, ενώ είχε βγει για βόλτα με το ποδήλατό του.
Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές της COSMOTE TV δίνουν «ραντεβού» με τις εξελίξεις στο ΝΒΑ. Ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης παρουσιάζει τον συγκλονιστικό τρόπο με τον οποίο συνεχίζονται τα play-offs, ενώ ο Χρήστος Μαρμαρινός με τη βοήθεια γραφικών αναλύει τα σημαντικότερα καλάθια των πρώτων αγώνων της post season. Όλα αυτά στο “PICK N ROLL” της COSMOTE TV, το βράδυ της Τρίτης.