Οι «μάχες» των playoffs σε ΝΒΑ & ACB Liga Endesa στα παρκέ της COSMOTE TV


Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV συνεχίζονται την εβδομάδα 28/5-4/6 τα NBA playoffs
, με τις top ομάδες μπάσκετ του πλανήτη να διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε τροχιά post season μπαίνει από τη Δευτέρα 31/5 και η Ισπανική ACB Liga Endesa, ενώ από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν, ακόμα, ο πολυαναμενόμενος τελικός του EHF European Cup, μεταξύ ΑΕΚ και Ίσταντ, το θρυλικό MotoGP Gran Premio d’Italia Oakley, καθώς και το νέο επεισόδιο της εκπομπής «Blast from the Past».
Τα NBA playoffs συνεχίζονται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Οι 16 καλύτερες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, με τις «μάχες» των playoffs να συνεχίζονται αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT. Την Παρασκευή 28/5 στις 02.30 (COSMOTE SPORT 4HD) η σειρά των Μπακς με τους Χιτ μεταφέρεται στο Μαϊάμι, για το τρίτο ματς της διαδικασίας και την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να προηγείται με 2-0. Το Σάββατο 29/5 στις 03.30 (COSMOTE SPORT 4HD) θα μεταφερθεί η σειρά των Νετς με τους Σέλτικς στη Βοστώνη, με την ομάδα των Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, Κάιρι Έρβινγκ και Μάικ Τζέιμς να μετρούν ήδη δυο νίκες. Την ίδια ημέρα, στις 20.30 (COSMOTE SPORT 4HD) θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας μεταξύ των Μπακς και των Χιτ στην American Airlines Arena του Μαϊάμι, ενώ στις 23.00 τη σκυτάλη θα πάρει το ζευγάρι Μπλέιζερς-Νάγκετς (COSMOTE SPORT 7HD). Την Κυριακή 30/5 οι συνδρομητές των καναλιών COSMOTE SPORT θα συνδεθούν με το Staples Center για την υπ' αριθμόν 4 αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σανς (22.30, COSMOTE SPORT 4HD) και την αντίστοιχη των Χοκς με τους Νικς (20.00, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ τέσσερα θα κάνουν τα παιχνίδια τους και οι Τζαζ με τους Γκρίζλις, την Τρίτη 1/6 (04.30, COSMOTE SPORT 4HD). Σε περίπτωση που χρειαστούν πέμπτα παιχνίδια, θα διεξαχθούν από την Τετάρτη 2/6.

Σε φάση playoffs και η ACB Liga Endesa
Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή μπαίνει και η κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα μπάσκετ ACB Liga Endesa, με τα playoffs να ξεκινούν τη Δευτέρα 31/5, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Στη φετινή post season της Ισπανίας τα ζευγάρια των προημιτελικών, που διαμορφώθηκαν βάσει της τελικής κατάταξης, είναι τα Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια, Βαλένθια-Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα και Τενερίφη-Μπούργκος.
Το opening της προημιτελικής φάσης θα αναλάβει το ζευγάρι Βαλένθια-Μπασκόνια (Δευτέρα 31/5, 20.45, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ την ίδια μέρα στις 23.00 θα δοθεί το τζάμπολ για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης-Γκραν Κανάρια (COSMOTE SPORT 6HD). Την Τρίτη 1/6 θα δοθεί η εκκίνηση των σειρών Τενερίφη-Μπούργκος (20.45, COSMOTE SPORT 7HD) και Μπαρτσελόνα-Μπανταλόνα (23.00, COSMOTE SPORT 8HD). Την Τετάρτη 2/6 θα διεξαχθούν τα δεύτερα ματς των πρώτων ζευγαριών Μπασκόνια-Βαλένθια (20.45, COSMOTE SPORT 7HD) και Γκραν Κανάρια-Ρεάλ Μαδρίτης (23.00, COSMOTE SPORT 6HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV), ενώ την Πέμπτη 3/6 τη σκυτάλη θα πάρουν οι δεύτεροι αγώνες των ζευγαριών Μπούργκος-Τενερίφη (20.45, COSMOTE SPORT 8HD) και Μπανταλόνα-Μπαρτσελόνα (23.00, COSMOTE SPORT 7HD). Σε περίπτωση που χρειαστούν τρίτα παιχνίδια θα διεξαχθούν το διήμερο 4-5/6.
Η «μάχη» της ΑΕΚ για την κατάκτηση του EHF European Cup έρχεται στην COSMOTE TV
Με αποκλειστικό προορισμό το COSMOTE SPORT 9HD διεξάγονται οι δύο τελικοί της ΑΕΚ κόντρα στην Ίσταντ για την κατάκτηση του EHF European Cup. Η πρώτη μάχη της Ένωσης θα δοθεί την Παρασκευή 28/5 στις 19.00, ενώ ο δεύτερος τελικός, που θα κρίνει τον μεγάλο νικητή, θα γίνει την Κυριακή 30/5 στις 21.00.
Το θρυλικό MotoGP Gran Premio d’Italia Oakley στο COSMOTE SPORT 5HD
Τον έκτο αγώνα του MotoGP για τη σεζόν 2021, το θρυλικό MotoGP Gran Premio d’Italia Oakley, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 5HD, όλα όσα γίνουν στο Mugello Circuit, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 28/5, 09.55) έως τον αγώνα της Κυριακής 30/5 (14.30).
«Blast from the Past» με καλεσμένο τον παλαίμαχο Έλληνα διεθνή Άκη Ζήκο
Αφιερωμένη στον τελικό του UEFA Champions League της σεζόν 2003-2004, ανάμεσα στην Πόρτο και το Μονακό, είναι η εκπομπή της COSMOTE TV «Blast from the Past» (Παρασκευή 28/5, 19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Στο στούντιο της εκπομπής θα βρεθεί ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής, Άκης Ζήκος, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς με την ομάδα του Μονακό, αποτελώντας τον μοναδικό Έλληνα που έχει συμμετάσχει σε τελικό Champions League. Μεταξύ άλλων, ο Άκης Ζήκος θα μιλήσει για όλο το παρασκήνιο του κρίσιμου αγώνα, την ήττα της ομάδας του με 0-3 κόντρα στην Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και την πορεία του μέχρι τον μεγάλο τελικό.