WIND VISION: “Επική, ατελείωτη διασκέδαση σε 4 νέα κανάλια με Discovery HD, TLC HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD και επιπλέον δυνατότητες”!


Νέα Ενημέρωση: Η WIND VISION αναβαθμίζεται με νέο περιεχόμενο και νέες δυνατότητες στα πλαίσια των 3ων γενεθλίων από την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας...
Επική, ατελείωτη διασκέδαση σε 4 νέα κανάλια με “Discovery HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2HD και TLC HD”, που ήδη εντάχτηκαν στην πλατφόρμα της WIND VISION,
στα πλαίσια ανανέωσης του γραμμικού περιεχομένου της και των χαρτοφυλακίων Εναλλακτικού Αθλητισμού, Ντοκιμαντέρ ή τηλεοπτικών σειρών τρόπου ζωής, καθώς και νέων δυνατοτήτων που επέρχονται σύντομα...


Η WIND VISION με νέο περιεχόμενο και νέες δυνατότητες, Eurosport, Discovery, Amazon Prime Video, πρόσβαση από νέες συσκευές και ανανεωμένο περιβάλλον Android TV, αναβαθμίζουν την εμπειρία θέασης...
Στα πλαίσια των 3ων γενεθλίων από την εμπορική διάθεση της υπηρεσίας, η WIND VISION «ανανεώνεται» προσδίδοντας ακόμα περισσότερη αξία στους συνδρομητές της, με απόλυτη συνέπεια στην αρχική δέσμευση της WIND: να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση οικιακής ψυχαγωγίας για κάθε σπίτι, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Συγκεκριμένα, η επέκταση της συνεργασίας με τη Discovery Inc. εμπλουτίζει το περιεχόμενο της υπηρεσίας με 4 νέα κανάλια που προσφέρουν συναρπαστική αθλητική δράση στις τηλεοπτικές ροές των Eurosport 1 HD και Eurosport 2 HD, καθώς και μοναδικά ντοκιμαντέρ μέσα από το Discovery HD και τις σειρές lifestyle του TLC. Τα 4 νέα κανάλια έρχονται να προστεθούν στα ήδη δημοφιλή Food Network και Travel Channel. Τα νέα κανάλια διατίθενται δωρεάν και στα δύο πακέτα της υπηρεσίας (Family και Full Pack) και έτσι όλοι οι συνδρομητές της WIND VISION θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Grand Slam του Roland Garros, το οποίο ξεκινάει στις 24 Μαΐου και τους αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη από το Eurosport 1 HD και του Eurosport 2 HD (θέσεις 310 και 311 αντίστοιχα), χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.


Περιεχόμενο όμως, δεν είναι μόνο τα τηλεοπτικά κανάλια!

Η εφαρμογή Amazon Prime Video είναι πλέον στα ελληνικά. Τόσο το μενού πλοήγησης, όσο και οι υπότιτλοι σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που παρέχει η δημοφιλής streaming πλατφόρμα της Amazon, διατίθενται τώρα στη γλώσσα μας. Οι συνδρομητές της WIND VISION έχουν άμεση πρόσβαση στην εφαρμογή Amazon Prime Video μέσα από το κεντρικό μενού της υπηρεσίας. Με τον ίδιο άμεσο και εύκολο τρόπο, σύντομα θα παρέχεται πρόσβαση στην πλατφόρμα ERTFLIX, το νέο αγαπημένο app των τηλεθεατών σε αποκωδικοποιητές τεχνολογίας Android TV.

Παράλληλα η WIND VISION εξελίσσεται συνεχώς τεχνολογικά
για να παρέχει μια μοναδική εμπειρία περιεχομένου βασισμένη στην ευκολία και την ευελιξία. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η ενημέρωση του λογισμικού των αποκωδικοποιητών όλων των συνδρομητών σε νεότερη έκδοση του Android TV, αναβαθμίζοντας σημαντικά τον τρόπο πλοήγησης και αναζήτησης εφαρμογών που διατίθενται στο Google Store.


Σύντομα νέες δυνατότητες σε My Library, προγραμματισμός «Υπενθύμισης» και εξατομικευμένες λίστες καναλιών...

Επίσης, σε συνέχεια της δυνατότητας πρόσβασης από υπολογιστές μέσω του www.windvision.gr, αλλά και την προσθήκη της λειτουργικότητας Chromecast μέσα από την εφαρμογή WIND VISION για smartphone και tablet, το αμέσως επόμενο διάστημα η υπηρεσία εμπλουτίζεται με περισσότερες δυνατότητες, όπως η δημιουργία εξατομικευμένων λιστών με κανάλια, o προγραμματισμός «Υπενθύμισης» για την έναρξη προβολής επιλεγμένων προγραμμάτων, καθώς και η αναβάθμιση του My Library (με τις εγγραφές προγραμμάτων του κάθε συνδρομητή), στο οποίο θα προστεθεί η δυνατότητα συνέχισης της παρακολούθησης του εγγεγραμμένου περιεχομένου από μια διακριτή ενότητα, για μεγαλύτερη ευκολία.

Ο Hermann Riedl, Chief Business και Digital Transformation Officer της WIND Ελλάς δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερα περήφανος που η καινοτόμος υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της WIND, δεν σταματά να μας εκπλήσσει θετικά. Η WIND VISION έχει δημιουργηθεί για να ακολουθεί πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις με επίκεντρο τις απαιτήσεις του σύγχρονου πελάτη. Ανακοινώνουμε ακόμα μία μεγάλη συνεργασία και νέες δυνατότητες που θα δώσουν περισσότερη αξία στις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι συνδρομητές μας».

H Kenechi Belusevic, Senior Director Commercial και Business Development, Discovery CEEMEA και PayTV, σχολίασε για την συνεργασία: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με την WIND, η οποία διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο μας και τα προγράμματα που μεταδίδουμε. Ανυπομονούμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο της Discovery Inc στους συνδρομητές της WIND VISION.»
(Δελτίο Τύπου)  


Blog Flash Extra: WIND VISION - “Επική, ατελείωτη διασκέδαση σε 4 νέα κανάλια με Discovery HD, TLC HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2HD και επιπλέον δυνατότητες”!
4 νέα κανάλια με “Discovery HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2HD και TLC HD”, ήδη εντάχτηκαν στην πλατφόρμα της WIND VISION, στα πλαίσια ανανέωσης του γραμμικού περιεχομένου της και των χαρτοφυλακίων Εναλλακτικού Αθλητισμού, Ντοκιμαντέρ ή τηλεοπτικών σειρών τρόπου ζωής! Παράλληλα νέες δυνατότητες δρομολογούνται σύντομα σε My Library, προσθήκη προγραμματισμού «Υπενθύμισης» και εξατομικευμένες λίστες καναλιών...
"Μετά την αφαίρεση των 8 μουσικών καναλιών Stingray (+ 1 landscape) και 3 καναλιών ντοκιμαντέρ της Viasat World, επήλθε μια πρόσφατη ανανέωση γραμμικού περιεχομένου της WIND VISION, με μικρότερο αριθμό νέων δημοφιλών καναλιών που καλύπτουν το χαρτοφυλάκιο Εναλλακτικού Αθλητισμού με τις υπηρεσίες “Eurosport 1 HD και Eurosport 2HD”! Αλλά και το χαρτοφυλάκιο ντοκιμαντέρ και Τρόπου ζωής με τις υπηρεσίες “Discovery HD και TLC HD”, ενώ η νέα συμφωνία με την Discovery INC (η οποία το επόμενο διάστημα συγχωνεύεται με την Warner Media σε μια κοινή εταιρεία!), έφερε παράλληλα και την διατήρηση των υπηρεσιών “Travel Channel HD και Food Network HD”!

Οι αλλαγές αυτές θα ικανοποιήσουν περισσότερο τους φίλους
του εναλλακτικού αθλητισμού με το δυνατό περιεχόμενο των “Eurosport 1 HD και Eurosport 2HD”, του Lifestyle με την ένταξη του “TLC HD”, αλλά και τους φίλους των ντοκιμαντέρ εξερευνήσεων που καλύπτει το “Discovery HD”!

"Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό περιεχομένου ως αναφορά τα ιστορικά ντοκιμαντέρ που κάλυπτε επάξια το “Viasat History HD”, `η τα φυσιολατρικά ντοκιμαντέρ που κάλυπτε το “Viasat Nature HD”,`η και άλλα κανάλια από την συνδρομητική αγορά π.χ. τύπου “Love Nature HD” (ThemaTV)!"


"Ενώ για το αποδεκατισμένο μουσικό χαρτοφυλάκιο της WIND VISION δεν υπήρξε μια αντίστοιχη ανανέωση περιεχομένου που θα κάλυπτε πλήρως τον κύκλο νέων μουσικών καναλιών της ViacomCBS με εστίαση σε μια δεκαετία διάθεσης! Όπως συνέβει τον περσινό Οκτώβριο με την έναρξη του “MTV 90s”, που αντικατέστησε το "MTV Rocks" στην WIND VISION) και του “MTV 80s” (το οποίο δεν έχει ακόμη μπει στην πλατφόρμα της), αλλά και η επερχόμενη καλοκαιρινή αλλαγή του VH1 σε “MTV 00s”, που θα συμβεί την 1η Αυγούστου 2021 σε όλες τις Ελληνικές πλατφόρμες! Παράλληλα οι μουσικές σκηνές της Ροκ, Τζαζ και Κλασικής (αλλά και τα ταξιδιάρικα landscape τοπία) παραμένουν πλέον χωρίς κάλυψη από το υφιστάμενο μουσικό χαρτοφυλάκιο της πλατφόρμας."


"Επίσης για το χαρτοφυλάκιο σειρών με περιεχόμενα τύπου “FOX”, η διεθνή πραγματικότητα δείχνει ότι αυτού του είδους το γραμμικό περιεχόμενο υπηρεσιών θα εκλείψει σταδιακά από την παραδοσιακή συνδρομητική τηλεόραση, ξεκινώντας από τις μεγάλες αγορές ("Ηνωμένο Βασίλειο (30/06)", "Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού (10/21)"), καθώς η ανάπτυξη του "Disney+" θα απορροφήσει σταδιακά αυτό το περιεχόμενο καναλιών. Γι αυτό και η απάντηση σε αυτές τις εξελίξεις από τις παραδοσιακές πλατφόρμες είναι ήδη η ανάπτυξη των δικών τους γραμμικών καναλιών και ON Demand πλατφορμών, που αναζητούν αντίστοιχο περιεχόμενο από την αγορά `η διεκδικούν παράλληλα και μια θέση σε παραγωγές και συμπαραγωγές νέων σειρών και ταινιών! Και δεν παραμένουν μόνο στο επίπεδο διευκόλυνσης συνδρομών στο Netflix, αν και αυτό το επίπεδο συνεργασιών με εφαρμογές streaming πλατφορμών του εξωτερικού θα το δούμε να εξελίσσεται με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα"…


Οι συνδρομές στην WIND VISION έχουν πλέον διαμορφωθεί για το Family Pack στα 4.90 ευρώ το μήνα,
όμως η πρόσβαση δεν είναι Standalone Over-The-Top, καθώς προϋποθέτει 2play σύνδεση με το δίκτυο ευρυζωνικής σύνδεσης της Wind. Παρόλα αυτά διαθέτει μέγιστες ψηφιακές ευκολίες πρόσβασης για όλες τις υπηρεσίες χαρτοφυλακίου Family Pack, σε Restart, Replay Catch-Up TV, Cloud Recording, αλλά και πρόσβαση για όλο το χαρτοφυλάκιο σε κινητές συσκευές, LapTop και PC! Ενώ για τις Smart TVs δεν διαθέτει δίκη της αυτόνομη – οικολογική - εφαρμογή, αλλά μόνο πρόσβαση μέσω του Android TV Box της πλατφόρμας `η μέσω της εφαρμογής Chromecast...