«50 Bucks»:Ένα μοναδικό αφιέρωμα 50 ωρών στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς από την COSMOTE TV


Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross ξεκινά αποκλειστικά στην COSMOTE TV...
Τα εβδομαδιαία highlights των καναλιών COSMOTE SPORT...

Με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς κατέκτησαν το φετινό πρωτάθλημα του NBA, μετά από 50 χρόνια. H COSMOTE TV γιορτάζει τη μεγαλειώδη νίκη των «ελαφιών» και του Greek Freak, που αναδείχθηκε MVP των NBA Finals, με ένα μοναδικό αφιέρωμα 50 ωρών, με τίτλο «50 Bucks».

Με αφετηρία τον 1ο γύρο των NBA Playoffs απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ (4-0 νίκες) μέχρι τον τελικό της ανατολικής περιφέρειας με τους Ατλάντα Χοκς (4-2 νίκες) και τις «μάχες» στα NBA Finals με τους Φοίνιξ Σανς (4-2 νίκες), οι συνδρομητές θα θυμηθούν τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο προς την κατάκτηση του πρώτου του «δαχτυλιδιού». Η προβολή του «50 Bucks» θα ξεκινήσει στο COSMOTE SPORT 4HD την Παρασκευή 23/7 στις 22.00 και θα διαρκέσει έως και τα μεσάνυχτα της Κυριακής 25/7. Ποδόσφαιρο με την πρεμιέρα της Tinkoff Russian Premier Liga
Με δυο μεγάλους αγώνες ξεκινάει, το Σάββατο 24/7 στα κανάλια COSMOTE SPORT, η νέα αγωνιστική περίοδος της Tinkoff Russian Premier Liga. Στο opening της σεζόν, η πολυνίκης της διοργάνωσης (με 7 κατακτήσεις) και κάτοχος του τελευταίου τροπαίου, Zενίτ Αγίας Πετρούπολης θα αντιμετωπίσει τη Χίμκι (17.30, COSMOTE SPORT 8HD). Την ίδια ημέρα, θα δοθεί η σέντρα για τον αγώνα της φιναλίστ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, Σπαρτάκ Μόσχας με τη Ρούμπιν, στο Καζάν (20.00, COSMOTE SPORT 7HD).
Στο Copa Libertadores, η Ιντερνασιονάλ επικράτησε της Ολίμπια με 1-0 στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16. Η δεύτερη αναμέτρησή τους με στόχο το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 23/7 στις 03.30 και οι τηλεθεατές θα την παρακολουθήσουν αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 3HD.
Από το πρόγραμμα του Copa Sudamericana ξεχωρίζει το Clásico της Ουρουγουάης, μεταξύ Πενιαρόλ και Νασιονάλ, που αποτελούν τους δύο «αιώνιους αντιπάλους» της πόλης του Μοντεβιδέο. Οι γηπεδούχοι Πενιαρόλ επικράτησαν στο πρώτο ματς με σκορ 2-0. Το δεύτερο ματς της φάσης των 16 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23/7 (03.30, COSMOTE SPORT 8HD) και θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προχωρήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Την ίδια μέρα, το πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει και το δεύτερο ματς μεταξύ Ιντεπεντιέντε- Σάντος (01.15, COSMOTE SPORT 7HD).
Στο Κύπελλο Σκωτίας (Premier Sports Cup) ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα η φάση των ομίλων. Από το πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σεντ Μίρεν-Πάρτικ Θιστλ (Κυριακή 25/7,17.00, COSMOTE SPORT 1HD) και Χαρτς-Ινβερνές (Κυριακή 25/7,19.15, COSMOTE SPORT 7HD).

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Rallycross ανοίγει αυλαία το Σάββατο 24/7, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Οι καλύτεροι οδηγοί της κατηγορίας θα δώσουν και φέτος το «παρών», με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη νεοσύστατη κατηγορία RX2e, στην οποία συμμετέχουν αμιγώς ηλεκτρικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μεταξύ των οδηγών που θα εμφανιστούν στην πρεμιέρα, θα είναι ο τρεις φορές πρωταθλητής Johan Kristoffersson. Στις 18.40 θα δοθεί η εκκίνηση του RX2e/RX3/Superbuggies και στις 20.00 θα ξεκινήσει το RX2e Final /World RX Semifinal & Final. Αποκλειστικός προορισμός για όλη τη δράση του Rallycross είναι το COSMOTE SPORT 5HD.

ΤJ Ντίλασο vs Σάντγχαγκεν: Συνάντηση κορυφής στα ρινγκ του UFC
Συνάντηση κορυφής περιλαμβάνει το αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV και για τους λάτρεις των μαχητικών σπορ. Την Κυριακή 25/7, θα αναμετρηθούν στο οκτάγωνο του UFC Apex του Λας Βέγκας, ο δυο φορές πρωταθλητής της κατηγορίας bantamweight, ΤJ Ντίλασο και το Νο2 στα ranking της κατηγορίας, Κόρι Σάντγχαγκεν. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 02.00 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 7HD. O νικητής θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη ζώνη της κατηγορίας.