Sky Showcase και Sky Max, οι νέες αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο ψυχαγωγίας Sky UK...


O Sky UK κάνει αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο ψυχαγωγίας και λανσάρει τα Sky Showcase και Sky Max από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο..


Για να βοηθήσουμε τους συνδρομητές να βρουν εύκολα προγράμματα που τους αρέσουν και να ανακαλύψουν νέες εκπομπές, κάνουμε κάποιες αλλαγές στο χαρτοφυλάκιο των τηλεοπτικών καναλιών και στους προορισμούς κατά παραγγελία. Από τον Σεπτέμβριο, αποχαιρετούμε τη μάρκα Sky One και θα την αντικαταστήσουμε με μια νέα ναυαρχίδα της μάρκας Sky Showcase, καθώς και την έναρξη μιας νέας υπηρεσίας, του Sky Max!
Οι αλλαγές περιλαμβάνουν:
Ξεκινώντας το πρόσφατα εμπορικό σήμα Sky Showcase, ένα γραμμικό κύριο κανάλι εκδηλώσεων που θα επιμεληθεί μια επιλογή από τις κορυφαίες εκπομπές από το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών ψυχαγωγίας του Sky. Έτσι, όταν δεν είστε σίγουροι για τι έχετε στη διάθεση σας, το Sky Showcase είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε για να βρείτε κάτι νέο για να παρακολουθήσετε.
Ξεκινώντας έναν ολοκαίνουργιο προορισμό ψυχαγωγίας, το Sky Max είναι ένα γραμμικό κανάλι και υπηρεσία κατ 'απαίτηση, αλλά και το νέο σπίτι για την ψυχαγωγία blockbuster του Sky, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα αγαπημένα σας στον Sky, όπως πρωτότυπα δράματα A Discovery of Witches και COBRA και πρωτότυπη κωμική ψυχαγωγία, συμπεριλαμβανομένων παραστάσεων πάνελ όπως το A League of their Own και η επιστροφή του Never Mind The Buzzcocks. Στο Sky Max θα βρείτε όλη την εθιστική ψυχαγωγία blockbuster που γνωρίζετε και αγαπάτε.
Παράλληλα ανανεώνεται το Sky Comedy ώστε να γίνει τώρα το σπίτι της Sky Original Comedy, συμπεριλαμβανομένων εκπομπών όπως το Code 404 και το Hitmen Reloaded, που ήταν στο Sky One, παράλληλα με την κωμωδία Best of US, όπως το The Office US, PEN15 και Miracle Workers. Έτσι, αν είστε φανατικός της κωμωδίας, το Sky Comedy είναι το μέρος για να συντονιστείτε.
Το Sky Showcase θα είναι το κορυφαίο κανάλι του Sky, το οποίο θα αντικαταστήσει τη μάρκα Sky One στη θέση 106 στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων και θα περιλαμβάνει μια επιλογή προγραμμάτων από όλο το χαρτοφυλάκιο καναλιών της Sky - μεταδίδοντας περιεχόμενο από Sky Witness, Sky Documentaries, Sky Crime, Sky Nature, Sky Arts, Sky Max, Sky Comedy, Sky History, Sky Kids, SyFy και E!. Θα προβάλλει επίσης επιλεγμένα στιγμιότυπα από το Sky Cinema και το Sky Sports. Κατά την έναρξη του Sky Showcase θα πρωταγωνιστήσει όλο το νέο δράμα Sky Original Wolfe, ντοκιμαντέρ όπως ο Hawking και οι Bambers: Murder at the Farm. πρωτότυπες φυσικές σειρές υψηλής ποιότητας, όπως ο Shark με τον Steve Backshall, καθώς και οι καλύτερες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Young Rock και SWAT.
Το πρόγραμμα έναρξης του Sky Max θα περιλαμβάνει ψυχαγωγία υπερπαραγωγής όπως η επιστροφή των Never Mind the Buzzcocks, The Russell Howard Hour και DC Super Heroes.
Το Sky Atlantic θα παραμείνει το αποκλειστικό σπίτι πρωτότυπων δραματικών έργων υψηλής έννοιας όπως τα Landscapers, I Hate Suzie, Gangs of London και Chernobyl, καθώς και ο τόπος δράματος από το HBO και το Showtime.
Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σχολιάζοντας το Rebranding του καναλιού, ο MD του Content Sky UK & ROI, Zai Bennett τόνισε:
«Σε αυτή τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο τεράστιος όγκος του απίστευτου προγραμματισμού μπορεί να είναι συντριπτικός. Τους τελευταίους 12 μήνες διευκολύνουμε τους ανθρώπους να βρουν αυτό που θέλουν να παρακολουθήσουν. Από τον Σεπτέμβριο όσοι αναζητούν το καλύτερο του Sky θα το βρουν στην κορυφή του οδηγού προγραμμάτων τους στο Sky Showcase, ενώ το Sky Max θα γίνει το νέο σπίτι της πολυπληθούς ψυχαγωγίας που θα συμμετάσχει στο πλήθος καναλιών με είδη που κυκλοφόρησαν τον περασμένο χρόνο-έτσι είτε έχετε διάθεση για αληθινό έγκλημα, είτε για ντοκιμαντέρ είτε για γέλιο, υπάρχει πάντα ένα κανάλι που σας ταιριάζει. Και αν δεν είστε σίγουροι τι να παρακολουθήσετε, το Sky Showcase θα επιμεληθεί μερικά από τα σημαντικότερα σημεία των σειρών μας, ώστε να βρείτε κάτι νέο για να παρακολουθήσετε. "

Τα κανάλια θα είναι διαθέσιμα στους πελάτες του Sky χωρίς επιπλέον χρέωση. Θα ξεκινήσουν επίσης στην υπηρεσία ροής NOW, αλλά και στο Virgin και στο BT.
Ο EPG των γραμμικών και κατ 'απαίτηση καναλιών ψυχαγωγίας του Sky, θα διαμορφωθεί από την 1η Σεπτεμβρίου, ως εξής:
Sky Showcase – 106
Sky Max - 113
Sky Witness – 107
Sky Atlantic – 108
Sky Comedy - 114
Sky Documentaries - 121
Sky Crime - 122
Sky History - 123
Sky Nature - 124
Sky Arts - 130
Sky Kids (on-Demand)
E! – 151
SyFy - 152