«SkyShowtime» - η νέα υπηρεσία ροής σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές από την Comcast και την ViacomCBS!


Η Comcast και η ViacomCBS ανακοινώνουν το «SkyShowtime», τη νέα υπηρεσία ροής που θα ξεκινήσει σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές...
“Η Ελλάδα και η Κύπρος δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτό το ξεκίνημα της νέας Streaming υπηρεσίας «SkyShowtime»”!

Η Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) και η ViacomCBS Inc. (NASDAQ: VIAC, VIACA) ανακοίνωσαν συνεργασία για την έναρξη μιας νέας συνδρομητικής υπηρεσίας βίντεο κατά παραγγελία (SVOD), σε περισσότερες από 20 ευρωπαϊκές περιοχές που περιλαμβάνουν 90 εκατομμύρια νοικοκυριά... Το SkyShowtime θα συγκεντρώσει δεκαετίες εμπειρίας απευθείας στον καταναλωτή και την καλύτερη ψυχαγωγία, ταινίες και πρωτότυπες σειρές από το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων NBCUniversal, Sky και ViacomCBS, συμπεριλαμβανομένων τίτλων από SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures και Peacock. Το τεράστιο πλάνο της υπηρεσίας θα καλύπτει όλα τα είδη και τις κατηγορίες περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων σεναρίων δραματικών, παιδικών και οικογενειακών, βασικών franchise, πρεμιέρες ταινιών, τοπικός προγραμματισμός, ντοκιμαντέρ+lifestyle περιεχόμενο και πολλά άλλα.


Η νέα υπηρεσία SVOD αναμένεται να ξεκινήσει το 2022, υπό την επιφύλαξη κανονιστικής έγκρισης. Και θα είναι τελικά διαθέσιμο στους καταναλωτές στην Αλβανία, την Ανδόρα, τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, τη Φινλανδία, την Ουγγαρία, το Κοσσυφοπέδιο, το Μαυροβούνιο, τις Κάτω Χώρες, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ισπανία και την Σουηδία.

Το SkyShowtime θα φιλοξενήσει 10.000+ ώρες ψυχαγωγίας από μερικούς από τους κορυφαίους δημιουργούς και το πιο αγαπημένο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Η νέα υπηρεσία θα περιλαμβάνει την πρώτη προβολή, νέες ταινίες και τηλεοπτικές σεζόν που ξεκινούν κάθε μήνα με μια ποιοτική βιβλιοθήκη αγαπημένων όλων των εποχών, κλασικά και οικογενειακά και παιδικά προγράμματα.

«Με το λανσάρισμα του SkyShowtime είμαστε σε καλή θέση για να χρησιμοποιήσουμε τον παγκόσμιο κινητήρα περιεχομένου μας για να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική προσφορά ροής, γρήγορα και σε κλίμακα, με μια έξυπνη στρατηγική επένδυση σταδιακά», δήλωσε ο Raffaele Annecchino, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ViacomCBS Networks International. « Ως συμπλήρωμα της πρόσφατα ανακοινωθείσας συνεργασίας μας με τον Sky στο Paramount+, με τον Sky στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία και τη Γερμανία, το SkyShowtime αντιπροσωπεύει μια τεράστια ευκαιρία να επιταχύνουμε την επέκταση της αγοράς μας και να δημιουργήσουμε μια ηγετική θέση στην SVOD διάθεση στην Ευρώπη.»

"Η νέα μας υπηρεσία ροής, SkyShowtime, θα συνδυάσει τις καλύτερες των ΗΠΑ και της Ευρώπης με εμβληματικές μάρκες και παγκόσμιας κλάσης ψυχαγωγίας, για εκατομμύρια καταναλωτές σε περισσότερες από 20 νέες αγορές στην Ευρώπη", δήλωσε ο Dana Strong, Διευθύνων Σύμβουλος του Sky. «Αμέσως μετά το Peacock που έρχεται στο Sky, αυτή η συνεργασία παρέχει μια καινοτόμο προσέγγιση για γρήγορη κλιμάκωση διεθνώς και δημιουργία εσόδων από περιεχόμενο σε όλη την Ευρώπη. Με βάση τη δύναμη του απίστευτου προγραμματισμού από το NBCUniversal, το Sky και το ViacomCBS και με την τεχνολογία της πλατφόρμας Peacock, το SkyShowtime θα προσφέρει μια πραγματικά συναρπαστική σειρά για όλη την οικογένεια και ισχυρή αναγνώριση μάρκας σε αυτές τις περιοχές ».


Η εταιρική σχέση θα διαρθρωθεί ως κοινή επιχείρηση, με ίσες επενδύσεις και κοινό έλεγχο από την ViacomCBS και την Comcast. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά υπηρεσιών SkyShowtime, συμπεριλαμβανομένης της τιμής συνδρομής, θα ανακοινωθούν αργότερα.

Σχετικά με την Comcast Corporation
Η Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) είναι μια παγκόσμια εταιρεία μέσων και τεχνολογίας που συνδέει τους ανθρώπους με στιγμές που έχουν σημασία. Επικεντρωνόμαστε κυρίως στην ευρυζωνικότητα, τη συσσώρευση και τη ροή με 57 εκατομμύρια σχέσεις πελατών σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρώπη. Παρέχουμε ευρυζωνική, ασύρματη και βίντεο μέσω των εμπορικών σημάτων Xfinity, Comcast Business και Sky, δημιουργία, διανομή και ροή κορυφαίας ψυχαγωγίας, αθλήματα και ειδήσεις μέσω της Universal Filmed Entertainment Group, Universal Studio Group, Sky Studios, των τηλεοπτικών δικτύων NBC και Telemundo, πολλαπλών καλωδιακών δικτύων, Peacock, NBCUniversal News Group, NBC Sports, Sky News και Sky Sports και παρέχουν αξέχαστες εμπειρίες στα Universal Parks και Resorts στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ασία. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.comcastcorporation.com για περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικά με το ViacomCBS

Η ViacomCBS (NASDAQ: VIAC; VIACA) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία μέσων και ψυχαγωγίας που δημιουργεί κορυφαίο περιεχόμενο και εμπειρίες για το κοινό παγκοσμίως. Με γνώμονα τις εμβληματικές καταναλωτικές μάρκες, το χαρτοφυλάκιό του περιλαμβάνει CBS, Showtime Networks, Paramount Pictures, Nickelodeon, MTV, Comedy Central, BET, Paramount+, Pluto TV και Simon & Schuster, μεταξύ άλλων. Η εταιρεία προσφέρει το μεγαλύτερο μερίδιο του τηλεοπτικού κοινού των ΗΠΑ και μπορεί να υπερηφανεύεται για μία από τις σημαντικότερες και εκτενέστερες βιβλιοθήκες της τηλεόρασης και των ταινιών. Εκτός από την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών ροής και ψηφιακών προϊόντων βίντεο, το ViacomCBS παρέχει ισχυρές δυνατότητες στην παραγωγή, διανομή και διαφημιστικές λύσεις.