Sky και Love Nature επεκτείνουν τη συνεργασία περιεχομένου μέσω του Sky Nature σε Γερμανία και Ιταλία!


Το Love Nature, ένα εμπορικό σήμα άγριας ζωής και φύσης με γραμμικά κανάλια και ροής διαθέσιμα σε περισσότερες από 135 χώρες και ο Sky, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία μέσων και ψυχαγωγίας, ανακοίνωσαν την επέκταση της πενταετούς συμφωνίας περιεχομένου τους για την υποστήριξη του Sky Nature σε Γερμανία και Ιταλία (το οποίο πρωτοξεκίνησε το 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο)... Μέσω της συνεργασίας, το Sky Nature έγινε η επίσημη εστία του βραβευμένου περιεχομένου του Love Nature σε HD και UHD και καθιερώθηκε ως το μεγαλύτερο φυσικό κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο αφιερωμένο στην εξερεύνηση και κατανόηση της ομορφιάς και του θαύματος του φυσικού μας κόσμου!
Η επέκταση στην Ιταλία και τη Γερμανία σημαίνει ότι οι πελάτες του Sky και στις δύο αγορές θα έχουν πρόσβαση στο Sky Nature και τον τεράστιο κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου του. Περιλαμβάνει πρόσβαση σε 670 ώρες περιεχομένου που έχουν γυριστεί σε εκπληκτική 4K έως το 2025. Αυτό περιλαμβάνει το ειδικό μπλε τσιπ της αφηγήσεως Sean Bean, "Osprey: Sea Raptor (1x60 ', 4K και HD)", "Διάσωση άγριας ζωής στο Μαλάουι, σεζόν 2 (HD, 4K και HDR); Battle of the Alphas (4K και HD) και άλλοι βασικοί πρωτότυποι τίτλοι που τώρα είναι σε παραγωγή. Ο προγραμματισμός θα είναι τοπικός στα Ιταλικά και Γερμανικά.

"Η επέκταση της συνεργασίας μας με το Sky TV είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του Love Nature, φέρνοντας τις αγαπημένες μας ιστορίες άγριας ζωής και φύσης σε εκατομμύρια νέους θαυμαστές στην Ιταλία και τη Γερμανία", δήλωσε η Carlyn Staudt, Global General Manager του Love Nature: «Όχι μόνο αυτή η διευρυμένη συμφωνία αναδεικνύει την ποιότητα των εκπληκτικών σειρών και ντοκιμαντέρ μας, επικυρώνει την απόφαση του Love Nature να επενδύσει σε 4K πριν από επτά χρόνια, ενώ περιηγείται σε όλο το αχαρτογράφητο έδαφος που ήταν από τους πρώτους που κυκλοφόρησαν στον χώρο της φυσικής ιστορίας».

Ο Zai Bennett , MD Content Sky UK & Ireland είπε: "Δημιουργήσαμε το Sky Nature μόλις πριν από ένα χρόνο και έχει ήδη αποσπάσει ρεκόρ κοινού ως το μεγαλύτερο φυσικό κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο φυσικός κόσμος είναι ολοένα και πιο σημαντικός για τους πελάτες μας και αναγνωρίζουμε ότι το ενδιαφέρον αυτό μοιράζεται από πελάτες σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Ιταλίας. Οι πελάτες του Sky Deutschland και του Sky Italia θα έχουν πλέον πρόσβαση στον παγκόσμιο προγραμματισμό φύσης του Sky Nature και θα βιώσουν την εκτεταμένη βιβλιοθήκη φυσικών ντοκιμαντέρ του Love Nature».