“Staccs TV”: Νέο μουσικό FAST κανάλι ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο!

“Staccs TV”: Νέο μουσικό FAST κανάλι ξεκινά στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Η σουηδική εταιρεία startup τεχνολογίας Staccs, μια εταιρεία τεχνολογίας με τη δική της σειρά FAST καναλιών (αρχικώς ως υπηρεσία ροής συναυλιών για τις Σκανδιναβικές Χώρες), ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει από τις 24 Απριλίου το πρώτο μουσικό FAST κανάλι “Staccs TV” στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του Samsung TV Plus...
Nicolas A.
Εκτός από μουσικά βιντεοκλίπ, επιλεγμένο κλιπ συναυλιακό περιεχόμενο και Tribute, το “Staccs TV” θα προσφέρει πρωτότυπα προγράμματα όπως “Heavy Metal HeyDaze”, με παρουσιάστρια την πρώην MTV VJ, Vanessa Warwick. Το “Staccs TV” θα είναι το κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι της Staccs στο Samsung TV Plus, με σχέδια για προσθήκη τριών ακόμη καναλιών στην πλατφόρμα (που βρίσκονται υπό κατασκευή), ενώ από τον Ιούνιο του 2024 θα κάνει το ντεμπούτο του και σε Ισπανία και Ιταλία.
Ο Robert Kviby, Διευθύνων Σύμβουλος της Staccs, δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το Staccs TV στους λάτρεις της μουσικής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πάντα θέλαμε να φέρουμε τις μοναδικές μας υπηρεσίες βίντεο στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο ζει και αναπνέει με μουσική, όπως πουθενά αλλού. Δημιουργήσαμε τις καλύτερες τεχνικές καινοτομίες που δεν είναι διαθέσιμες σε κανένα κανάλι FAST μέχρι σήμερα, όπως η ενεργοποίηση της αφοσίωσης των θεατών και των διαφημιζόμενων. Από τα 25+ χρόνια στην τηλεόραση, τα κανάλια FAST αλλάζουν τον τρόπο που απολαμβάνουμε την τηλεόραση και με τον προγραμματισμό στο “Staccs TV” καλύπτουμε την αυξανόμενη ζήτηση με ό,τι καλύτερο στη μουσική ψυχαγωγία που θα μας κάνει να γίνουμε το πιο δημοφιλή τηλεοπτικό κανάλι μουσικής.»
O Stuart Pearson, επικεφαλής στο Ηνωμένο Βασίλειο για την απόκτηση περιεχομένου στο Samsung TV Plus σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το “Staccs TV” στην FAST πλατφόρμα μας Samsung TV Plus και να φέρουμε στους θεατές μας τον συναρπαστικό κατάλογο με μουσικά βίντεο και πρωτότυπο περιεχόμενο. Το κοινό ανταποκρίνεται στο FAST λόγω της μοναδικής του πρότασης αξίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα δωρεάν περιεχομένου ροής, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, παράλληλα με ζωντανά αθλητικά, ψυχαγωγία, ειδήσεις και άλλα».
Ο Jonas Thulin, CEO της Staccs, πρόσθεσε: «Τα κανάλια FAST προσθέτουν άλλη διάσταση και πιθανή ροή εσόδων στη μουσική βιομηχανία. Αφού εργάστηκα πάνω από τρεις δεκαετίες στη μουσική βιομηχανία, με έχουν προσεγγίσει αμέτρητες φορές καλλιτέχνες και μάνατζερ που έχουν εκφράσει μεγάλη ζήτηση για μια διέξοδο που προωθεί την εικαστική τους δουλειά στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό, με δίκαιη αποζημίωση. Οι θεατές μπορούν να έχουν ενεργοποιημένη την τηλεόραση Staccs και να απολαύσουν το αγαπημένο τους μουσικό βίντεο ή να παρακολουθήσουν πρωτότυπα προγράμματα όπως το “Heavy Metal HeyDaze”. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους πιο κοντά στη μουσική με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο».