Η United Media ανανεώνει τα δικαιώματα μετάδοσης των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League στο Sport Klub Σλοβενίας.

UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League παραμένουν στο Sport Klub Σλοβενίας...

Η United Media, κορυφαία εταιρεία μέσων ενημέρωσης στη νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο για τα δικαιώματα μετάδοσης των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League στο κανάλι Sport Klub στην αγορά της Σλοβενίας...
Τα επόμενα χρόνια, οι θεατές θα μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν αποκλειστικά ζωντανά αγώνες του UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League - τρεις πιο διάσημες διοργανώσεις ποδοσφαίρου συλλόγων στην Ευρώπη, με μερικές από τις καλύτερες ομάδες και παίκτες στον κόσμο . Το νέο συμβόλαιο εξασφαλίζει επίσης συναποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των Τελικών του UEFA Champions League και του UEFA Super Cup.
Αυτό το συμβόλαιο επεκτείνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε το 2012, επιτρέποντας στο Sport Klub να προσφέρει στους φίλους του ποδοσφαίρου συναρπαστικούς αγώνες, ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και αξέχαστες στιγμές. Από τη φάση των ομίλων έως τους γύρους νοκ άουτ, αυτές οι διοργανώσεις παρουσιάζουν τα καλύτερα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με παίκτες να ανταγωνίζονται για το απόλυτο έπαθλο – το πολυπόθητο τρόπαιο.
Από τη σεζόν 2024/25, θα τεθεί σε ισχύ η νέα μορφή των UEFA Champions League, UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League, στην οποία θα αγωνίζονται 36 ομάδες στη φάση του πρωταθλήματος, με μεγαλύτερο αριθμό εγγυημένων αγώνων στη φάση του πρωταθλήματος, από την οποία οι οκτώ καλύτεροι θα εξασφαλίσουν την τοποθέτηση στη νοκ άουτ φάση. Αυτό σημαίνει ότι το κοινό θα έχει περισσότερους αγώνες για να παρακολουθήσει τους γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το UEFA Youth League είναι επίσης μέρος της νέας συμφωνίας.
Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε αυτούς τους διαγωνισμούς στους θεατές μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα.
«Είμαι ενθουσιασμένος που εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε αυτές τις εντυπωσιακές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις μέχρι το 2027. Αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα για εμάς και εδραιώνει τη θέση του Sport Klub ως το πιο διάσημο αθλητικό κανάλι στη Σλοβενία. Η ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε αθλητικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας στους θεατές μας αντικατοπτρίζεται σε αυτή τη συμφωνία και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την εμπειρία θέασης για το κοινό μας ακόμη περισσότερο», δήλωσε ο Nemanja Simeunović, Διευθύνων Σύμβουλος τoυ Sport Klub.
Κατανοούμε τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή των θεατών μας και δεσμευόμαστε να τους προσφέρουμε το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο από τη Σλοβενία και όχι μόνο. Με την κάλυψη σημαντικών εγχώριων και διεθνών γεγονότων, στοχεύουμε να παρέχουμε μια εμπειρία θέασης σπορ όπως καμία άλλη. Στο Sport Klub, οι θεατές μας μπορούν πάντα να βασίζονται σε εμάς για να τους μεταφέρουμε τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα, με απαράμιλλη πρόσβαση και ανάλυση.
Οι θεατές μας μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία τους αγώνες του σλοβενικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Prva liga Telemach, άλλες εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις, τους αγώνες Formula 1, τη συνέχιση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ της FIBA, την Ευρωλίγκα και το Eurocup, καθώς και τουρνουά τένις ATP και WTA, Davis Cup και Γουίμπλεντον.
Το Sport Klub είναι διαθέσιμο μέσω της Telemach, της Total TV και άλλων παρόχων, καθώς και μέσω της OTT πλατφόρμας EON TV.

Σχετικά με την United Media
Η United Media είναι μέλος του United Group και της κορυφαίας εταιρείας media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με παρουσία σε οκτώ χώρες, προσφέροντας ατελείωτες επιλογές στους θεατές για την επιλογή της ψυχαγωγίας τους.
Με 4.200 υπαλλήλους, η United Media παράγει περισσότερες από 40.000 ώρες πρωτότυπου περιεχομένου κάθε χρόνο, το οποίο διανέμεται σε μια αγορά άνω των 40 εκατομμυρίων ανθρώπων από κορυφαίους διεθνείς παρόχους. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει 55 τηλεοπτικούς σταθμούς στο χαρτοφυλάκιό της, επτά εκ των οποίων με εθνική κάλυψη και ένα επιτυχημένο ψηφιακό χαρτοφυλάκιο 30 διαδικτυακών πυλών, 6 εφημερίδων, 2 περιοδικών και 5 ραδιοφωνικών σταθμών. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μια μοναδική υπηρεσία διαφήμισης με πώληση διαφημιστικών κουλοχέρηδων και ακριβή στόχευση σύμφωνα με το target group για επιλεγμένα κανάλια.